Änglarna via Ann Albers, 30 december 2022

Änglarna
Via Ann Albers, 30 december 2022
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.
Vi älskar era firanden. Vi älskar hur ni ser fram emot det nya året och reflekterar över det gamla. På Nyårsafton pausar hela Jorden för att släppa det gamla och välkomna det nya. För bara ett ögonblick varje år fokuserar ni med kollektivt hopp och förväntan inför framtiden. Det är ett mäktigt ögonblick av kollektivt mänskligt skapande.
Naturligtvis har var och en denna kraft tillgänglig när som helst; men det finns tillfällen när kärlekens vibration på er planet gör det lättare att blicka framåt, och att förprogrammera er framtid. Så för dem av er som är känsliga (och de flesta av er som läser det här är känsliga) be om att få känna glädje och förväntan i er värld på Nyårsafton. Sitt en stund efter att klockan slår midnatt var som helst på Jorden, och be om att få känna vågorna av kärlek och spänning som sköljer genom människors hjärtan. Det känns bra! Ni förtjänar att må bra. Vi känner dessa vågor skölja genom oss, och vi förstärker varje kärleksfull vibration direkt tillbaka.
Se inte tillbaka på saker som förargar er. Se tillbaka på era framgångar – stora som små. Se tillbaka och lägg märke till hur ni valde kärlek så många gånger att ni förmodligen inte ens kommer ihåg det. Se hur ni brydde er om att vara kärleksfulla och bemästra ert eget sinne. Oavsett om ni uppnådde era mål eller inte, så försökte ni. Ni gjorde framsteg. Ni har numera ett talesätt på er planet som vi älskar: ”Framsteg, inte perfektion.” Var och en av er (och vi känner var och en av er) har gjort anmärkningsvärda framsteg i er förståelse och ert utövande av kärlek. Var och en av er har haft betydelse för er planets framtid. Var och en av er hjälper till med att bana väg för en ljusare och bättre framtid.
Det kommande året kommer att ha många framgångar och många utmaningar. Just nu håller en stor del av mänskligheten på att upptäcka allt som har varit begravt eller dolt för dem. Det är nästan omöjligt strunta i era känslor, och de som inte har gjort upp med sina känslor är som slangar som flyger runt när vattnet sätts på. Det är nästan omöjligt att glömma era drömmar, och ni kommer att känna er fantastiska när ni fokuserar på dem med ivrig förväntan. När ni tvivlar på dem, kommer ni att känna precis tvärtom.
Slappna av i er själva, kära ni! Ni håller alla på att lära er att älska och acceptera er själva. Ju mer ni kan göra det här, desto vänligare och bättre kommer er värld att bli.
Under de senaste åren har ni alla förändrats. Ni har växt enormt. Vi ser på framtiden för er planet med stor spänning. Vi ser mänskligheten komma samman och inse att det är meningen att olikheter ska finnas, att de stimulerar kreativitet, goda samtal och en expansion av tanken! Vi ser unga människor komma med stora idéer om hur man ska städa upp miljön och läka kroppen. Vi ser att företag blir mer medvetna om mångfald såväl som ekosystemet. Vi ser många av dem som inte vill förändras lämna Jorden i sin strävan för en expansion de inte längre kan finna under denna livstid. Vi ser själar med fräscha, angelägna perspektiv födas!
Era nyhetsmedier rapporterar en liten bråkdel av det som händer på er planet. Det kommande året, leta efter goda nyheter. Tro på goda nyheter. Ni kan inte ha mer skydd än vad ni får om ni anpassar er till kärlekens vibration. I kärlek navigerar ni snabbt runt potentiella problem. I kärlek löser sig era utmaningar snabbt. Ni behöver inte vara försiktiga med kärlekens vibration, eftersom ni kan lita på era känslor.
Älska er själva det här året. Acceptera er själva som ni är. Vi gör det. Vi älskar er bortom er förmåga att förstå, för ni är de modiga själarna som förändrar er värld till en snällare, mer harmonisk plats. ”Världen” kanske inte är där ännu, men er värld kan vara det.
Gott Nytt År! Gott år på er, vi älskar er! Ett gott år av ”leva och låta leva,” och att acceptera er själva som perfekta, även när ni expanderar till mer.
Gud Välsigne Er!
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...