Meddelande från änglarna, 24 januari 2015

Meddelande från Änglarna

24 januari, 2015

Kanaliserat av: Ann Albers

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket.

Vänd era blickar mot kärleken i år, kära ni! Tillåt er själva att ta emot de enorma och vackra uttryck av kärlek som finns tillgängliga i varje enskilt ögonblick av era liv. Titta utomhus på skapelsen. Ni är älskade. Ta en klunk vatten. Ni är älskade. Känn era händer, era lungor som andas, era hjärtan som slår…ni är älskade. Se på spektrumet av vackra färger. Ni är älskade. Lyssna på musik som glädjer er. Ni är älskade. Se in i ögonen på ett djur eller ett barn. Ni är älskade.

Se på skyddet omkring er. Ni är älskade. Se på maten på er tallrik. Ni är älskade. Se på det faktum att vi skriver till er via detta nyhetsbrev och är medvetna om var och en av er, så som värdefulla, vackra, omhuldade själar på jorden. Ni är älskade.

Kära ni, det finns aldrig ett ögonblick där ni är utan kärlek. Vi vet att det finns tidpunkter när ni inte har mänsklig kärlek, och vi vet att ni som normala, friska, mänskliga varelser, djupt längtar efter denna samhörighet. Men, även utan mänsklig kärlek, har ni Gudomlig kärlek…i alla saker, i alla platser, var ni än tittar så kan ni hitta den.

Ansträng er lite extra denna vecka för att titta efter bevisen på kärlek runtomkring er. Ju mer ni letar, desto mer kommer ni att hitta. Ju mer ni hittar, desto bättre kommer ni att känna er. Ju bättre ni känner er, desto mer kärlek kommer ni att känna, för kärleken vill cirkulera genom universum, in i och ut ur varje vackert, slående, mänskligt hjärta.

Gud välsignar er! Vi älskar er så väldigt mycket.

  • Änglarna

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...