Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 29 december 2022

 

Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 29 december 2022

 Jag är Judas och idag skulle jag vilja tala lite om om det nya året som är på väg in i allas liv. En del ser fram emot det med hopp och tilltro att allt ska bli ljusare och bättre. Andra ser fram emot det med en viss bävan i  sina hjärtan, för framtiden känns osäker med allt som sker runt omkring dem i världen idag. Ja, den här tiden som vi lever i, har och har haft sina vågdalar och en del av dessa vågdalar påverkar er än idag. Era kroppar är trötta efter allt som de har utsatts för under en kort tid och många av er skulle behöva en välbehövlig vila. Lyssna in vad det är som din kropp behöver just nu, det kanske också är en detox av något så att kroppen kommer i bättre balans och kan få tillbaka lite kraft och energi.

 Det är bra att ha hopp och tillit till att det nya året bli bättre och att positiva saker kommer att hända. Det man bygger upp inom sig, forma gärna en bild av det som du vill ska hända i ditt liv just nu, har en förmåga att manifestera sig. Du drar det till dig eftersom det finns universella krafter som arbetar jämsides med dig och det är din vilja och dina intentioner som styr det. Det kan därför vara viktigt att uppmärksamma var du har dina tankar och känslor. Är du fokuserad på det negativa eller det positiva som händer i ditt liv. Vad är det som du helst vill dra till dig. Det kan vara viktigt att observera sina tankar och känslor idag. Kan du vända en negativ tanke till en positiv. Kan du se de små positiva sakerna som händer i ditt liv. Det kan vara bra att förstärka dem med en stark intention att göra dem större och starkare. Du kan få ditt liv att ändra riktning och få en glädjerikare tillvaro bara genom att ändra ditt tankemönster från rädsla till hopp och glädje över de små sakerna som sker i ditt liv. Du kanske ska testa att pröva något nytt idag eller göra någonting på ett nytt sätt. Bryta med det vanemässiga för att få in lite mer närvaro i ditt liv. Mycket av det vi gör sker på automatik och vårt fokus finns inte alls i det som sker precis här och just nu, tankarna har då redan rullat iväg och vi är fångna i gårdagen eller den eventuella framtiden igen. Det kan gå snabbt och frågan är när vi åter kan befinna oss i nuet. Nuet som är den enda verkliga tid som finns och som kan påverka vår tid på sikt. Det är du som kan ta kontrollen över ditt liv och förändra saker och ting genom att ta små steg till förändringar här och nu. Vad önskar du dig av livet. Vad är din stora dröm. Kan du ta ett litet steg åt det hållet idag. Öppna upp för en ny dröm i ditt liv. Det kan vara en start till något nytt, något rikare och mer meningsfullt för dig att starta det nya året med.

 Vi har alla våra drömmar, men hos många av oss så stannar de kvar inom oss som just en dröm, som vi tror att vi inte är kapabla att förverkliga. Vårt liv är fullt som det är och ett steg i den riktningen ter oss just nu lite övermäktigt. Ett litet steg kan dock alla ta och många små steg kan sedan förändra ditt liv. Det kan vara värt att prova tycker jag. Alla som har vågat ta ett steg mot sina drömmars mål, har så småningom blivit rikt belönade och känner en större glädje och harmoni i sina liv. Människor vill gärna umgås med dem och känner sig själva mer harmoniska i deras närvaro. Det kan i sin tur påverka att de tar små steg för att förverkliga sina drömmar. Stenen är kastad och den rullar vidare …

 Ja, kära Jordbor, ett litet steg mot era drömmars mål kan ni ta redan idag. Ni kan börja med att forma den i tanken och låta den få gro. Se möjligheterna och ha tillit till att ni har den förmågan och kraften till att förverkliga den. Ett litet steg är ofta allt som behövs.

 Stor kärlek

Judas

Du gillar kanske också...