Änglarna via Ann Albers, 30 juni, 2018

 

Änglarna 180630

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket.

Var snälla mot er själva. Ni går alla igenom en tid av återfödelse. Detta är en tid på er jord när det som ligger djupt inom er och er planet kommer upp till ytan för att ni ska kunna ta det i beaktande.

Precis som smält lava flödar från vulkanerna och skulpterar nya vägar och kanaler – till och med ny jord – så kommer era förhoppningar, drömmar, rädslor och undertryckta känslor upp ur era egna djup.

Tankarna och känslorna som kommer fram från ert inre försöker vägleda er till att göra positiva förändringar i era liv, att leva i större integritet med er egen ande och i större sanning gentemot andra. Kärleken själv – det gudomligas hjärta, som legat sovande inom er under tidsåldrar – kommer upp till ert medvetandes yta på sätt som ni kanske aldrig tidigare upplevt.

Var uppmärksamma på era rädslor, det som gör er upprörda, era glädjeämnen och det som ger er inspiration. Era känslor talar till er, berättar för er var er energi överensstämmer med era önskningar och var den inte gör det.

Iver, glädje, engagemang och inspiration, till och med vaga känslor av belåtenhet eller att något är rätt, berättar för er att er energi är i linje med med era drömmar. Fokusera på det som känns som kärlek. Underhåll de tankar som skänker er glädje. Lyssna till de drömmar som rör vid ert hjärta och ge er själva tid att fantisera och känna deras verklighet inom er. Lyssna till de finstämda, inspirerande uppmaningarna till handling när de stiger ur ert inre.

Hedra även era rädslor, er ilska, det som gör er upprörda, er svartsjuka, ert missnöje och andra obehagliga känslor, för de berättar för er var era liv och era tankar behöver förändras. Om du inte vet hur du ska ändra dig själv eller ditt liv så börja med en bön. Lägg en stunds engagemang på att sitta ner med dina änglar och be dem om hjälp medan du sitter ner, andas och tar emot. Börja med att föreställa dig en bättre verklighet och tillåt dig själv att uppleva dess närvaro i ditt inre.

Skjut inte bort era känslor, för det är nästan omöjligt att göra det med tanke på de energier som finns på er planet jorden. Iaktta dem i stället. Lyssna på dem, lär av dem.

– Glädje, vad försöker du berätta för mig?

– Ilska, vad försöker du berätta för mig?

– Sorg, vad är det vi behöver?

Prata med era känslor som om de vore små varelser, för de är verkligen små personer som lever på ett energimässigt plan inuti er.

Om ni vill kan ni till och med fråga: ”Hur ser min glädje ut? Vad har den att berätta för mig?”, ”Hur ser min vrede ut? Vad kan han/hon berätta för mig?” Använd er fantasi så kommer ni snart att ha påbörjat en dialog med era egna känslor som är lika klar och äkta som den vägledning ni tar emot från änglarna. Vi hjälper och bistår er om ni ber oss.

Kära ni, era känslor förser er med värdefull vägledning angående vad som fungerar i era liv och vad som inte gör det. De berättar för er vilka tankar, ord och handlingar som ligger i linje med era drömmar, och vilka som inte gör det.

Använd er av Gud givna rättighet till att ändra era tankar och känslor när de inte lyfter er uppåt. Om ni gör det, kommer ni att börja skapa nya möjligheter och nytt liv lika säkert som lavaströmmarna som kommer upp ur er Moder Jords djup skapar nya vägar och nytt land.

Gud välsigne er! Vi älskar er så väldigt mycket.

Änglarna

Översättning: Sara

Du gillar kanske också...