Sanat Kumara via James McConnell, 1 juli 2018

Sanat Kumara via James McConnell, 1 juli 2018

Per Staffan 4 juli 2018

Sanat Kumara  

JAG ÄR Sanat Kumara. Och jag är överlycklig att kunna vara med er här just nu i dessa ögonblick.

För länge sedan delade jag med mina bröder att jag skulle vara den som skulle ta denna planet, dessa människor, alla er genom denna utveckling, genom de olika katastrofer, olyckor, födslovåndor som ni alla har gått igenom; som ni har rest igenom

Och jag gav ett löfte för länge sedan att jag skulle fullfölja detta fram till slutet, till slutet av denna tidsålder och till början av nästa. Och jag har uppfyllt mitt löfte precis som min kära bror Sananda har gjort, liksom många andra.

Men i mitt löfte sa jag att jag skulle vara den sista. Jag skulle fullfölja detta och vara den sista som lämnar för att gå vidare. Och jag har uppfyllt mitt löfte för jag är den sista som är här med er, när dessa förändringar fortsätter att gå vidare.

Och Jag Är här för att berätta nu att när mitt löfte är nära till uppfyllelse kommer jag också att kunna lämna och resa hem själv. Resa hem till min kära, min Venus som har väntat på mig under mycket lång tid. Precis som ni, alla ni, har dessa som väntar på er som ni lämnade för länge sedan.

Och om du känner en tår som kommer i ditt öga är det för att du nu kommer ihåg. Du kommer ihåg dessa tider för länge sedan. Och när du kommer ihåg de gångerna, de stunderna, de tiderna av intensiv kärlek till dina nära och kära, de gångerna blir det allt svårare för dig att kunna vara här och stå emot energierna när de fortsätter att skifta och förändras. Och som många av er har acklimatiserat sig till dessa energier och förbereder sig för dem, har vissa av er ännu svårigheter med detta.

För dessa energier är kraftfulla. Men ni är också kraftfulla och ni måste alla komma ihåg detta. Ni är övermåttan kraftfulla. Och precis som jag gjorde löftet så gjorde ni alla löftet att ni skulle vara här till slutet och in i början av nästa Tidsålder. Och den där nästa Tidsåldern ligger nästan på oss alla.

Ni har hört från vår kära Ashtar att allt är i beredskap för dem på skeppen, de ni kallar Galaktikerna är redo att röra sig på ett ögonblick. Och de Uppstigna Mästarna är alla redo och väntar alltid där för att ge er den där knuffen framåt. Men en mild knuff. Aldrig hård. Alltid mild, kärleksfull, omtänksam. Och alla ni, nu när ni flyttar in i denna nya Tidsålder – och snabbt flyttar in i den här nya Tidsåldern vill jag tillägga – ni förbereder er också, många av er, för att resa hem.

Många av er skall komma ihåg och sedan vara redo att släppa och glömma. Glöm de gamla våndorna. Glöm de negativa delarna av din resa och kom ihåg de positiva. Kom ihåg allt som har varit bra, och mycket av er resa har varit bra.

Så jag lämnar dig nu med denna förståelse att även om du befinner dig nu i vissa svårigheter, kanske några negativa förhållanden där energierna är för kraftiga ibland, vet att detta bara är ett för ögonblick ännu. För viskningar från oss alla fortsätter att komma in, fortsätter att bjuda in dig att gå vidare. Alltid att gå framåt. Att traska framåt för att nå den mållinje som verkar dra sig ifrån dig när du kommer närmare den.

Men ändå är det inte så. Det är bara i din förståelse och programmering som du har kommit att tro att den här mållinjen fortsätter att undvika dig. Men jag säger dig nu att ni alla har nått den mållinjen som Sananda har sagt. Den är precis där framför dig och det är dags att korsa den. Att korsa den och glömma det förflutna.

Det betyder inte att glömma dina nära och kära utan glömma bort det förflutna, negativiteten i det förflutna. För det kommer bara fortsätta att hålla dig fast om du inte släpper det. Släpp nu. Släpp! Släpp taget! Gå med strömmen. Och låt flödet ta dig till ditt förlovade land.

JAG ÄR Sanat Kumara och jag kommer att vara med er igen på vad ni kallar er nästa Advance. Och jag kommer att vara där som den stora initiativtagaren, den Ena Initiativtagaren, för att initiera er alla som en grupp och några av er, även som individer.

Må hela min frid och kärlek vara med er alla. JAG ÄR Början och Slutet – Alfa och Omega, precis som ni alla är.

Kanaliserad av James McConnell

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

Artikeln kan återges i sin helhet om författarskap och författarens hemsida klart framgår.

”Att tro är att se!”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...