Änglarna via Ann Albers, 19 augusti, 2017

Änglarna

via Ann Albers

19 augusti, 2017

Mina Älskade Vänner, vi älskar er så väldigt mycket!

Vi vet att så många av er är djupt upprörda över det våld som ni får bevittna i er värld. Med all säkerhet skulle vi vilja önska att var och en av er fick en vänlig och kärleksfull upplevelse i era liv, samt frid i era hjärtan fastän världen inte är kärleksfull.

”Hur kan detta ske?” ropar så många av er upp mot himlarna. ”Har vår värld blivit galen?” Vi kan känna er rädsla. Vi förnimmer er smärta. Vi känner er medkänsla. Framför allt känner vi er kärlek.

Ta ett ögonblick. Andas långsamt och djupt.

Föreställ er att ni kan andas in genom hjässan, ta ner rent ljus in i hjärtat. När detta ljus vilar vid hjärtat, håll andan i bara några sekunder och känn att ljuset fyller er med änglarnas frid. Andas nu ut som om detta ljus kunde skölja bort all rädsla och oro ner genom fotsulorna.

Andas in ljus genom hjässan. Utvidga det till hjärtat. Andas ut allt mörker, för att låta det rinna ut genom fotsulorna. Gör detta tills ni känner er fridfulla.

Nu när ni känner er fridfulla, låt oss tala om våldet i världen. De själar som begår det är besatta av ilska, hat och smärta. De är kedjade vid rädslor, av vilka många har lämnats över av generationer som har utövat misshandel.

Vissa är själar som kom till denna jord för att försöka hela sina egna rädslor och har hittills inte gjort det. Vissa är själar som indignerat vill att världen ska få se deras lidande, deras rädsla och deras åsikter. De är ”förlorade” och de är ”Lucifers”. Mest av allt behöver de era böner.

Hur kan man be för någon som har dödat, stympat, skadat eller misshandlat någon annan? Hur kan man be för någon som har varit ovänlig mot en själv?

Först av allt, slut fred med det faktum att ni inte kommer att gilla dem. Det finns ingen anledning att gilla de hatfyllda individerna. Vi i himlarna, älskar ljuset inom alla själar, men vi tycker inte om beteenden som förorsakar smärta och separation!

Hursomhelst, mycket likt en moder som villkorslöst skulle älska sitt barn och se hans eller hennes godhet under alla kärlekslösa gärningar, så ser vi godheten, hur än den är begravd, som bor inom alla mänskliga hjärtan.

Så be kära ni, tillsammans med oss …

”Må de förlorade, de skadade, de arga, de misshandlade, de besatta och de hatfyllda inom denna värld komma till insikt om den kärlek som bor inom dem. Hela deras hjärtan, lyft upp deras själar, trösta de misshandlade barnen som lever gömda och fängslade inom sina hjärtan.

Hjälp dem att ångra sig, förlåta sig själva och göra förbättringar på meningsfulla sätt, som hjälper till att hela allas hjärtan. Hjälp dem befria sig själva från kedjorna av sina egna missförstånd och missgärningar.

Kära Gudomliga Källa, lyft dessa själar till din kärlek – och även allting inom mig som hatar, som är sårat, misshandlat, attackerat eller inte helat – till din kärleks ljus.”

Tack så mycket. Ni har precis bidragit med kärlek för den mänskliga rasen, som kommer att få svallvågor in till evigheten. Ni är en välsignelse på denna jord.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

 

 

Änglarna via Ann Albers, August 19th, 2017

 

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...