Änglarna via Ann Albers, 30 juni 2024 

 

Änglarna 

 Via Ann Albers, 30 juni 2024 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket. 

Det finns många tillfällen i livet när ni befinner er i situationer som ni inte insåg att ni drog till er. Dessa är inte era idealiska situationer. Ni vet det därför att ni inte gillar dem. Men även i dessa situationer kan ni hitta ett värde, eftersom de är de mest underbara motivationerna för att skapa bättre. 

 Vi föreslår inte att ni ska försöka tycka om dem, rättfärdiga dem eller ens gräva för djupt för att ta reda på varför ni skapade dem. Ta istället en stund och fråga er själva: “Vad vill jag se istället?” Hur kan jag börja ändra mina känslor för att känna att jag redan är där? Vi vet att det här är en svår uppgift när ni befinner er i vad ni skulle kalla “en röra”, men om ni kan, se det som en liten utmaning. 

 Jag vet att jag inte bryr mig om min situation. Jag skulle mycket hellre vilja vara i en annan situation.Var ärliga mot er själva, vad skulle ni hellre vilja uppleva? 

 

Om ni är sjuka vill ni troligen hellre vara friska. Om ni upplever brist vill ni hellre vara rika. Om ni ser en kär person lida, vill ni hellre att den mår bra och ni skulle älska att vara i en situation där ni verkligen kan hjälpa till. Om någon behandlar er ovänligt vill ni hellre vara bland snälla människor och inte bry er om ovänligheten. 

Oavsett hur oönskad situationen än är, om ni tar er tid kan ni få kontakt med det ni önskar. Tillåt er själva att göra det. Många av er kommer inte att göra detta för att det känns omöjligt, för långt borta eller som om det kostar för mycket. Tillåt er själva att initiera skapelseprocessen. Vet att ni förtjänar det ni önskar. Ta en stund för att ta reda på det och undvik att förneka det. 

 Fråga er själva sedan: “Hur skulle jag känna mig om jag var i den situationen?” Ta en stund för att drömma, föreställa er och, viktigast av allt, känna. Om ni inte kan det ställ en annan fråga: “Hur skulle det kännas att må lite bättre nu? Hur skulle det kännas att känna sig älskad genom detta? Hur skulle det kännas att få hjälp, omsorg eller hopp?” Fortsätt med det här så ofta ni kan. Ni kommer att nå det även med dessa mindre steg. 

 Ibland är det för mycket av en mental ansträngning att föreställa sig att ha det ni vill ha. Människor har gjort er besvikna. Ni har inte fått lära er Universums lagar. Ni vet ännu inte hur djupt älskade och uppskattade ni är. Ni kan fortfarande ta er dit ni vill. Sträck er efter det som tröstar och lugnar och lite i taget kommer saker och ting att förändras. 

 Kära ni, om ni befinner er i oönskade omständigheter har ni inte gjort något fel. De är språngbrädor till något bättre. Aldrig är ni mer säkra på att ni vill vara någon annanstans. Aldrig är er energi mer fokuserad och tydlig på att “ta sig ur” den situationen. Ni kan använda dessa situationer för att förbättra livet dramatiskt. Det är därför folk ofta säger att deras “själs mörka nätter” var vändpunkten. Det är dessa djupare platser som ni finner klarhet om att ni vill har något bättre, och allteftersom ni närmar er era känslor för ett bättre liv, börjar saker och ting förändras. 

 De goda nyheterna är att ni inte behöver smärtsamma situationer för att växa. Ni kan erkänna era önskningar för er själva när de uppstår, och låta de goda känslorna, när ni tänker på dem, göra er positivt magnetiska. Ni kan leva ett underbart liv och uppskatta det eller till och med ett tufft liv och uppskatta det ni kan, och den uppskattningen kommer att dra till dig fler. 

 Ni behöver inte smärta för att växa, men smärtsamma omständigheter är en indikator på att det längs vägen har funnits många små händelser där ni inte lyssnade på ert inre, eller fokuserade på sätt som “stängde av” livet, lite i taget. Om ni sitter på er fot kommer den så småningom att somna, men ni kommer att märka många mindre obehagskänslor innan det händer för att fånga er uppmärksamhet.  

 Vi älskar er. Vi vill hjälpa er att frodas i glädje, men när ni inte är i glädje kommer vi att hålla vibrationen av era visioner åt er. Vi kommer att hjälpa er att tona in er energi på dem igen. Vi älskar er och vill ert bästa. När ni känner att ni har misslyckats ser vi bara tillväxt och expansion. Ni håller på att lära er. De flesta av er vet detta intellektuellt. Nu vägleder vi er till att nå bättre känslor.

 Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket. 

Änglarna. 

 

 

 

 

Översättning Ulla Krogh 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *