Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 februari, 2023

 

Ett nytt energileveranssystem från den 9:e dimensionen ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi letar efter de perfekta möjligheterna att skicka de energier som har efterfrågats och som vi vill skicka, men vi vet också att inte alla där på jorden är redo vid exakt samma tidpunkt för de energier som vi vill skicka till er. Och så har vi utvecklat ett system som är ett partnerskap med Moder Jord och Moder Natur för att leverera energier som ni alla har efterfrågat. Leveranssystemen som vi har använt för dessa energier är blommor, träd, växter, grässtrån, vattendrag och till och med stenar.

När du är i naturen och uppskattar en av dessa energiinfunderade aspekter av naturen, kommer du att få de energier som du behöver och önskar. När du sitter med ryggen upp mot ett träd eller en stor sten, eller när du har fördjupat dig i något vatten, det är då energierna kan och kommer att levereras till dig. Nu försöker vi inte bara locka er alla ut i naturen eftersom vi vet att det är bra för er. Vi vet också att du måste vara redo, du måste vara öppen, du måste vara avslappnad, och du måste erbjuda en tillräckligt hög vibration för att ta emot de energier vi erbjuder, och vi vet att Moder Natur har den effekten på du.

Även de som inte vet det, även de som har huvudet nere, eller fortfarande sitter på en av sina enheter, kan inte låta bli att lyftas upp av Moder Naturs energi. Hon sveper sig runt dig med kärlek, med glädje, med en spänning att få kontakt med en människa, och det är därför alla tjänar på att till och med röra vid ett träd som har planterats mitt på en trottoar i en storstad. Även det är till hjälp. Även det ger dig de energier du önskar.

Så om du inte kan ta dig ut till en skog, en strand, en äng eller en damm, hitta bara en gräsfläck och stå barfota på den, eller sätt dig ner direkt på den gräsfläcken. Ge er själva möjligheten att få det ni har bett om och som vi har levererat. Och känn alla de positiva effekterna av att vara ute i Moder Natur, eftersom energierna som vi levererar till dig är bara en liten del av vad hon kan leverera till dig, eftersom vi inte är de enda som använder denna nya taktik.

Vi har diskuterat detta med alla våra kollegor här i den nionde dimensionen och i de högre dimensionella planen också, och vi är alla på samma sida om effektiviteten av detta leveranssystem och dess effektivitet för även de som inte gör det. uppskatta naturen. Även de som inte tål naturen av någon anledning drar fortfarande nytta av ens den minsta interaktion med skönheten som du har runt omkring dig och precis under dina fötter.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *