Änglarna  via Ann Albers, 5 juni 2023  

 

Änglarna 

Via Ann Albers, 5 juni 2023  

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket. 

Är du i kontakt med dina känslor regelbundet? De flesta av er skulle svara ”Ja”. Du vet när du är glad, ledsen eller upprörd. Starka känslor är lätta att känna igen. Det är dock en konst att vara mer i kontakt med dina subtila känslor – de första indikatorerna på att ditt sinne och ditt humör är på väg i en viss riktning. 

Antag till exempel att du vaknar på gott humör. Du är tydlig och fokuserad på dina prioriteringar. Du vet vad du behöver göra innan jobbet och har gott om tid. Då får du ett sms eller ett mejl som berör dig. Du tänker på problemet när du går för att äta din frukost. Du tar frånvarande mer tid än du tänkte ta. Du reser dig upp och glömmer var du har lagt dina nycklar. Du lämnar huset eller kommer till jobbet lite senare än du planerat. Inget hemskt har hänt, men du är inte längre fokuserad eller glad vid denna tidpunkt. Du kan känna dig distraherad, mindre fokuserad eller lite orolig. Du kan bli upprörd när en kollega kontaktar dig om ett problem. Om du inte är försiktig kan du bli stressad och upprörd i slutet av dagen utan att inse varför. 

För din lycka och ditt vibrationella välbefinnande är det en värdefull färdighet att börja ägna mer uppmärksamhet åt dina subtila känslor. I det här exemplet, anta att du kände igen en liten förändring i dina känslor omedelbart efter att ha läst den texten. Du märker att du plötsligt inte mår lika bra som du gjorde för en stund sedan. 

Nu kan du vidta korrigerande åtgärder. Du kan fråga dig själv: ”Vad känns bättre?” Du kan titta ut genom fönstret och se den vackra himlen. Du kan tänka på en älskad. Du kan be en liten bön, ge problemet till Skaparen och fortsätta med din dag. Du kan fokusera om och återta ditt goda humör på så många olika sätt. Det är mycket lättare att göra detta lite i taget än att återuppliva en bra känsla när du har tillåtit omständigheterna att urholka ditt goda humör. 

Vi vet att det finns tillfällen när ni kastas ner i djupet. Du förlorar en älskad, har en hälsoskräck, blir orolig för ekonomin eller känner en chockvåg när någon är ovänlig mot dig. Efter en av dessa utmaningar är det svårt att må bra. Vi ber dig aldrig att må bra om saker som inte gör det. Vi påminner dig helt enkelt, med stor kärlek, om att även när det finns stora, svåra omständigheter i ditt liv, finns det alltid färre saker som kan lugna dig. Det finns alltid saker att fokusera på som kommer att kännas bättre. 

Om du har förlorat en älskad kan det vara lugnande att titta på glada bilder eller ringa en god vän. Om någon har varit ovänlig kan det vara till hjälp att be eller fokusera på de goda människorna i världen. Om du har en ekonomisk utmaning kan det hjälpa att påminna dig själv om att du har Skaparen av Universum som arbetar för din räkning. Att prata med någon annan som har ett bättre perspektiv kan hjälpa. Att gå ut, titta på himlen och påminna dig själv om skapelsens storhet kan hjälpa. Kanske är en kopp te och en bra bok nyckeln. Om du är sjuk eller orolig för din kropp, påminn dig själv om att när du sover, tystar ditt sinne eller distraherar dig själv med något lyckligare, kommer du i balans och låter dina celler tala direkt till Gud, som i varje ögonblick leder hela Universum (inklusive dina celler) till en större balans. 

Du kan hitta så många saker som tillfälligt kan lugna, trösta och lyfta dig. På så sätt tar du sakta men säkert de små stegen till ett bättre känslorum. 

Genom att uppmärksamma dina subtila känslor under dagen kan du mycket lättare ge dig själv den kärlek du förtjänar, förhindra att yttervärlden kapar din glädje, och till och med upprätthålla bättre hälsa. Ni förtjänar att må bra kära ni, inte bara om de ”stora” sakerna i livet utan på tusen små sätt varje dag. Leta efter de saker som inspirerar lugn, tröst, lättnad eller glädje. Var med dem oftare i dina tankar. På det sättet, när ”mörkret av okunnighet och missförstånd” presenterar sig för dig – vare sig det är via en nyhetsartikel, en störande historia eller personen som avbryter dig i trafiken – kan du gå tillbaka till att välja dina nyheter, dina åsikter och därmed ditt humör. 

 

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket. 

— Änglarna 

 

 

 

Översättning Ulla Krogh 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *