Änglarna via Ann Albers, 5 september

Meddelande från Änglarna

5 september 2015

Kanaliserat av Ann Albers

 

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket.

Ni är alla så mycket kraftfullare än ni någonsin kan föreställa er. Ni har hela universum till ert förfogande. Ni är som en radio som kan ställas in på vilken station ni vill, vilken frekvens, vilket antal ”låtar” som helst som sjungs av det Gudomliga. Det är ert fokus, er uppmärksamhet som väljer ”stationen” och ert emotionella engagemang som håller er kvar i utrymmet för mottagande av samma frekvenser om och om igen. Ni är så mycket kraftfullare än ni någonsin kan föreställa er.

Det här är goda nyheter! Detta betyder att med ert fokus och uppmärksamhet kan ni förändra energierna som ni ”ställer in er” på. Med er glädje, passion, er upprymdhet, kan ni tillåta er själva att ta emot nya frekvenser, nya energier och därför nya möjligheter i era liv.

Tänk på era största klagomål, antingen rörande er själva eller livet. Fråga er själva, ”Hur fäst är jag vid att behålla dessa klagomål? Är jag villig att göra det emotionella arbetet för att släppa det? Är jag villig att sluta ”ställa in mig” på denna sorgliga verklighet och fokusera på en bättre verklighet? Är jag villig att ge upp detta klagomål i utbyte mott ett gladare liv? Var ärliga mot er själva. Ibland köper ert klagande kamratskap med andra för att ni delar det samma. Ibland är klagandet bekvämt obekvämt. De är bekanta. De behåller er i en verklighet som är välkänd. Så även om de flesta av er skulle säga, ”- Ja! Jag vill ha en bättre verklighet! Så krävs det en enorm ärlighet att titta på huruvida ni är villiga eller inte att ge upp det välbekanta, det gamla och de bekvämt obekväma situationerna som ni existerar i.

När ni kommer till en punkt där ni är villiga att ge upp klagandet, antingen rörande er själva eller livet, fråga då er själva, ”Vilken verklighet skulle jag föredra att skapa? Vilken verklighet skulle jag föredra att ”ställa in”? Föreställ er att ni är en radio eller en tv och ni kan ställa in vilken verklighet ni vill! Använd sedan er fantasi, ta er tid varje dag och föreställ er själva i denna nyare och bättre verklighet. Föreställ er det bästa, möjliga resultat. Föreställ er glädje! Överflöd! Lätthet! Nåd! Kärlek! Och varje gång ni kommer på er själva med att gå tillbaka till er gamla verklighet, att ni ställer in er på vad ni inte vill ha, ändra det igen, och ställ in er på vad ni vill ha. Detta kommer att ta tid, tålamod och övning! Tillåt er själva att känna glädjen och ruset över en föreställd, vacker verklighet. För som många av er har hört, så gör inte universum skillnad på verklighet och fantasi – det läser och ekar tillbaka er energi – medveten eller omedveten. Ju medvetnare ni ”ställer in” er varelse, desto vackrare verklighet kommer ni att skapa.

Ni är kraftfulla, kära ni. Tillåt er själva att börja ”ställa in er” på bättre och lyckligare verklighet. Gör arbetet att skapa de liv ni verkligen drömmer om. Ni har kraften. Gudomlig kärlek och allt som det omfattar finns inom och runt er, det flödar till er, genom er och ut från er.

 

Gud välsignar er, vi älskar er så väldigt mycket.

Änglarna

 

www.st-germain.se – översättning Mahlin Larsson

 

Du gillar kanske också...