Saint Germain via Nancy Tate, 10 september

Saint Germain via Nancy Tate

10 september

 

 

Jag är här med er denna dag för att föra fram en kort nyhet. Det kommer en tid när ni alla kommer att se förändringarna om att öppna upp, och när de gör det, kommer ni att förstå varför det har tagit den tid som det har. Under de senaste 15 – 20 åren har mycket blivit satt på plats, för att börja pressa ur det gamla paradigmet in i det nya, av friheten som har väntat på er fordran. Det är en tid för er att uttrycka vad som ni finner vara vettigt, och vad ni kan känna och veta är det exakta sätt, på vilket all röra kommer att rensas bort. Det är en fråga om att säga vad man tycker när någon frågar efter en viss tydlighet, och sedan låta den personen ta det som den vill, och att inte försöka övertyga dem. Det kommer att vara deras resa och deras valfrihet, i vad som är på väg att komma fram för människor, att inse vad som har ägt rum i de stängda dörrarna i tunnelbanan.

Jag säger er nu att dessa dörrar som jag talar om, är öppnade och tillåter att släppa ut dammbollarna av osanningar, som har gömt vad som verkligen pågår i skuggorna av det som var manipulerade, på ett sådant sätt att människorna tyckte att de var i frihet, tills nyligen, är det. Nu börjar de att se att de har lindats runt med strängar av lögner och det har gjorts för att vara säker på att de är i händerna på dem som bryr sig.

Det handlar om att komma till det öppna, och när det gör det, kommer det att vara några som reagerar på ett sätt, att de behöver ha Kärlek skickat till dem. Detta är vad ni som läser dessa ord kan göra, för att vara den mest kraftfulla vän till någon på denna planet, som kommer att vara i ett tillstånd av bestörtning och förvirring. Sanningen kommer aldrig på ett svagt sätt. Den kommer på ett sätt som kan medföra mirakel till något som inte tycktes vara i kontakt med verkligheten. Sanningen kan öppna dörrar som verkar ha försvunnit, och nu börjar ses på många sätt.

Till exempel var det häromdagen en man som var övertygad om att hans liv representerade något som var bra för folket. Han kände att han tjänstgjorde det bästa för dem som berättade för honom vad han skulle göra för att få säkerhet för folket. I själva verket blev han ledd till se bara vad de ville att han skulle se. De visste hur man skulle övertyga honom, genom att visa honom de exempel som hade kommit tidigare från samma åtgärder som han blev tillsagd att ta.

Sedan, någon gång under de senaste dagarna hade han sett några av de faktiska resultaten av vad som hade ägt rum, och han såg då att det inte var som han hade fått veta att det skulle vara. Detta öppnade ögonen och hjärtat till vad som hade ägt rum, och hur han hade manipulerats in i deras sätt att tänka. Han rådgör nu med sin inre röst och det av Anden som är med honom på ett mycket starkt sätt. Han gör sina framsteg att bli en röst när det gäller förändringen av de situationer som så många är involverade i, som också har manipulerats till något som representerar de osanningar som är vida spritt. Han vidtar åtgärder som garanterar honom hans säkerhet och frihet i sin resa.

Mina kära, ta er tid under era dagar att känna vad som är inom, som talar till er om vad ni kan göra för att vara redo för de förändringar som är på väg att dyka upp och tala om sanningar och frihet. Ni kommer att finna att det finns en mycket underbar väg som ni är i färd med att skapa. Lyssna på orden och följ känslorna inifrån. Ni kommer att utöva er makt i den Kärlek som ni är.

Det är resan i rörelse som har varit ämnad för dessa tider, som är på väg att öppna upp sanningarna om vad som är på väg att uppstå runt om i världen. Ni är kraft av makt, och presentatörer av sanning, så gå i den energin och var en del av den process som är, när jag talar, i rörelse. Jag skickar stor Kärlek till er alla och fira era rörelser framåt i Kärlek, Frid och Glädje.

Tack så mycket, kära, St. Germain,

Mycket Kärlek, Nancy Tate

 

 

Översättning: Mie Fjällvide

 

Du gillar kanske också...