Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 16 juli

Anglarna Ann Albers

Meddelande från Änglarna

16 juli 2016

Kanaliserat av: Ann Albers

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

Det finns en mycket kärleksfull energi i världen just nu, som uppmanar er alla att föra upp era hjärtan till ytan. För vissa är detta lätt. Ni har arbetat hårt för att vara genuina, vara ärliga mot er själva och kommunicera i ärlighet med andra.

För ett stort antal själar, är detta dock inte så lätt. Om en person ännu inte har lärt sig att titta inuti sitt eget hjärta och se vad som verkligen finns där, kan känslorna få utbrott som en vulkan, i explosioner och skvättande och till och med komma ut på sätt som inte precis speglar den djupare sanningen inombords.

Säg till exempel att en person ber sin partner att hjälpa till och partnern exploderar av ilska. I verkligheten är han eller hon helt enkelt frustrerad, överväldigad och vill hjälpa till men känner sig utmattad. Om de kunde kommunicera med kärlek – “Jag skulle verkligen vilja hjälpa dig, men jag är utmattad nu. Kan jag göra detta senare?” – då kan större intimitet uppnås.

Eller ta ett annat exempel. Ni delar med er av era känslor eller åsikter till någon, och omedelbart attackerar de er, eller påpekar att ni har fel. I verkligheten försöker de göra sin åsikt hörd, men är rädda för att bara dela med sig av den. Kanske blev de inte lyssnade på som barn. Kanske fick man dem att känna sig “dumma”. Kanske behöver de desperat någon som håller med dem för att känna sig värdefulla på denna jord. Om de kunde ge röst åt sina sanna känslor snarare än bara genom sina tankar, då skulle ni, även om ni inte är överens, få en djupare förståelse för varandra.

Kära ni, att vara överens är aldrig nödvändigt för kärleken. Men, om ni vill komma närmare dem som passar in i era liv och mjukt röra er bort från dem som inte gör det, så kommer ni behöva gräva djupare, lära känna era egna hjärtan mer på djupet och sedan ge röst åt dessa vackra hjärtan med kärlek och medkänsla. Alla har rätt till sin åsikt. Alla är exakt där de behöver vara för att växa in i nästa nivå av förståelse och kärlek…inklusive er!

Så snarare än att tala om att andra har fel, eller klandra er själva, tillåt alla, inklusive er själva en unik och helig åsikt.

Gud välsignar er! Vi älskar er så väldigt mycket.

Änglarna

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

 

You may also like...