Änglarna via Ann Albers den 11 september 2021

 

Änglarna via Ann Albers

den 11 september 2021

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket.

Föreställ er för ett ögonblick att ni är en jordbrukare som bor på en mycket vacker plats. Era grödor är beroende av en närbelägen källa. Föreställ er att den är en magisk källa. När ni tänker tankar av kärlek, vänlighet, frid eller något som inspirerar er, tröstar er, eller gläder er, så strömmar vattnet fritt. Det bubblar upp obehindrat och fyller upp samtliga fåror. När ni tänker tankar av ilska, sorgsenhet, frustration eller avundsjuka, så sluter marken till sig tillfälligt och vattentillgången stängs av. När vattnet strömmar får era grödor näring och de blomstrar. När vattnet stängs av, växer era grödor knappt, om de överhuvudtaget gör det.

Till den grad som era tankar höjer upp er, så finns där en stadig ström av vatten. Till den grad som era tankar drar ner er, stängs vattnet av.

Det här liknar hur energin och vägledningen från det Gudomliga fungerar i ert liv. När era tankar höjer upp er, så är ni som den öppna källan. Ni låter kärleken, godheten och vägledningen från det Gudomliga bubbla upp i ert liv och ge näring till era samtliga drömmar. När era tankar drar ner er, så stänger de ner den kärlek som ständigt väntar på att få bubbla upp i ert liv.

När ni går igenom era dagar, vill vad ni vill och drömmer om vad ni drömmer om, var medvetna om att ni inte ständigt behöver föreställa er, eller tänka på vad ni vill. Ni behöver bara hålla ”vattnen” av nåd, godhet och vägledning strömmande i ert liv. Det gör ni genom att välja tankar som höjer upp er snarare än dem som drar ner er. Om ni av misstag börjar känna er nedslagna av ert eget tänkande, säg så snart ni upptäcker det till er själv: ”Vänta ett tag! Världen inspirerade mig precis att tänka tankar som drar ner mig. Jag stänger av mitt flöde! Jag vill inte ge det yttre så mycket makt över min godhet och min vägledning. Jag vill inte stänga av mig själv. Jag vill förbli öppen för allt gott som är mitt.” Sedan väljer ni en bättre känslotanke och låter kärleken på nytt strömma friare in till ert liv.

Under året har vi flera gånger berättat om detta. I och med att energierna på er planet blir alltmer intensiva och i och med att ni rör er in till de femte-dimensionella verkligheterna, så är det allt viktigare för er hälsa, rikedom, lycka och välbefinnande att förbli öppna för den kärlek som kommer in från Källan. Energin flödar över er planet just nu och när ni stänger av den, så gör det ont. Det behövs en mycket liten ansträngning att motstå en droppande ström av kärlek. Ni kan avvisa en komplimang utan att ens rygga tillbaka. Om ni motstår de otroliga strömmarna av kärlek som mänskligheten kollektivt har efterfrågat, så smärtar motståndet. Det gör er kropp spänd, stänger ner ert sinne för nya idéer och det tröttar ut er.

Vi dömer inte en endaste av er ifall ni upplever dessa symptom. De flesta av er gör det tidvis. Det är inget att skämmas över, utan snarare något att vara medveten om. Dessa avstängda känslor erbjuder er i själva verket vägledning.

När ni blir medvetna om era områden med motstånd mot kärlek, glädje, nåd, godhet och vägledning, fråga er själv: ”Är det värt smärtan att stänga av mig själv från kärlek?”

Till exempel, när någon gör er arg, är det värt smärtan att stänga av er själv med ilska, eller skulle ni tjänas bättre av ett kortvarigt utbrott av ilska som varnar er för behovet att ändra på era tankar, er situation, eller ert sätt att hantera denna person? Vore det inte bättre att skifta till självkärlek, vilket i sin tur hjälper er att göra sunda val så att ni kan leva och låta leva?

När vi säger ”förbli öppen för kärlek” så talar vi om valet att tänka något vackrare, mer tröstande, vänligare, eller mer kärleksfullt. Ämnet för er förbättrade tanke spelar ingen roll. Vibrationen gör det däremot. En situation kanske verkligen stör er till den punkt där ni inte kan finna en endaste bra känslotanke gällande denna specifika situation. Men ni kan uppskatta ert kaffe! En person kan på djupet ha sårat era känslor och för tillfället kan ni inte tänka något gott om denna situation, men ni kan välja att uppskatta och tacka för det faktum att ni inte reagerade. Ni kan tänka på en annan person som ni beundrar. Ni kan uppskatta en nöjd kattunge, en lekfull hundvalp, eller ett lyckligt barn. Ni kan njuta av strukturen i en filt, andas in den friska morgonluften, eller vara tacksam för att ni har tak över huvudet och mat på bordet.

Ni kanske tror att dessa enkla, orelaterade tankar inte spelar någon roll, men det gör de. De skiftar er vibration och i en högre vibration upphör ni med att stänga av kärleken som vill strömma in i ert liv. I och med varje förbättrad tanke, oberoende av vad den handlar om, så är ni öppen för mer kärlek. Vilken lättnad! Ni behöver inte tvinga er själv att må bra gällande de saker som inte känns bra. Ni behöver bara fokusera på något annat som får er att må bättre!

I himlen finns inga medaljer för att tvinga er själv att äta era ärtor och morötter (om ni inte gillar dem såklart!) och det finns inga belöningar för att tvinga er själv till att gilla vad ni inte gillar. Bara fokusera någon annanstans. Bara öppna upp till att flöda med den kärlek där ni lättare kan känna den och uppmärksamma att om ni så ser den eller inte, om ni så känner den eller inte, så finns där det Gudomligas Ljus inom alla och ni kan älska detta Ljus oavsett.

Föreställ er källan. Varje gång ni tänker en tanke – om vad som helst – som höjer upp er, så öppnar ni upp er ytterligare för kärlek, nåd, godhet och vägledning. Varje gång ni tänker en tanke – om vadsomhelst – som drar ner er, så stänger ni av den.

Äg denna superkraft, kära ni. Äg er förmåga att skifta er vibration genom att välja tankar som höjer upp och låt detta gynna er, för var och en av er förtjänar en obehindrad stadig ström av kärlek i ert liv.

När tillräckligt många av er låter denna kärlek strömma in i era individuella liv, så kommer era vädermönster att skifta, för er kära Moder Jord måste släppa taget om de tryck som byggs upp när människor stänger av sig själva från de strömmar av kärlek som vill flöda in i era liv. Varje gång ni väljer en vänligare, mer kärleksfull tanke – oberoende av vad den handlar om – så öppnar ni upp er för nåd, godhet och vägledning i ert eget liv och tillika medverkar ni vibrationsmässigt till självaste livet.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så väldigt mycket.

Änglarna

 

 

 

 

Översättning: Aslög

 

 

Du gillar kanske också...