Änglarna via Ann Albers, september 25, 2021

 

Änglarna via Ann Albers, september 25, 2021

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket,

Vi önskar att var och en av er älskar sig själv utan villkor. Vi skulle älska att ni tittar er i spegeln varje morgon, och ser Närvaron av den kärleksfulla Gudomliga. Vi skulle sjunga av glädje om ni kunde bygga upp er när ni pratar med er själva eller andra, istället för att trycka ner er.

Vi vet att ni ibland mår bra i er själva. Vi ser också hur lätt många ni finner fel med sig själva.

I himlen ser vi bara er perfektion. Vi ser bara ert ljus. Vi bär vittnesbörd om att allt ni gör är snällt och kärleksfullt, och när ni har ett mindre kärleksfullt ögonblick, ser vi bara kärleken under det som försöker växa fram. Vi ser er i er rena potential – en själ som livas upp, frisk och glad som uttryckt sig i vördnad för er själv. Vi vet att ni har många utmaningar. Vi vet att ni inte alltid mår bra. Vi väljer att må bra av er ändå. Vi väljer att älska det ni älskar och stödja det ni drömmer om. Vi väljer, kära ni, att alltid erkänna och älska ljuset inom oss själva och inom er. Innan ni fokuserade ert medvetande på er jordiska verklighet, så gjorde ni detsamma.

Små barn, innan de begränsas, känner kärlek till sig själva mycket väl. De är stolta över sina ”prestationer” liksom deras så kallade ”misslyckanden”. De vet – kloka själar som de är – att detta liv är en härlig upplevelse av erfarenhet. De visar er sina alster, oavsett om de målat innanför linjerna eller inte. Vissa frossar i geggan de åstadkommer med smuts eller mat. De ramlar, ser sig omkring och reser sig skrattande eller gråter en skvätt, och går sedan vidare. De visar er mycket stolta sina småsår eller sina bandage. Ni hör aldrig ett barn säga: ”Jag ser tjock ut. Jag ser ful ut.” De har ingen sådan uppfattning innan de lärt sig det. De betraktar sig själva fascinerat i en spegel. De skulle aldrig säga att de är dumma. De berättar stolt om allt de har lärt sig. De berättar allt de gör. De dömer inte, kritiserar eller finner fel hos sig själva, förrän andra lär dem att göra det. De har inga problem att avbryta er i sin iver och passion för att dela livets glädje, eller med sina önskemål när de känner behov av det. De är varken arroganta eller fåfänga. De är perfekta och de vet det.

Även om det skulle vara lätt att skylla på de som lärde er att inte älska er själva, så är det klokare, kraftfullare och helt klart snällare mot er själva att säga, ”jag kan ha tränats i att inte älska mig själv i tidig ålder, men nu minns jag! Skaparen av universum älskar mig! Mina änglar älskar mig. Jag är omvårdad! Vördad! Avgudad! Kanske kan jag behandla mig själv mer vänligt. Kanske kan jag erkänna godheten, sanningen, skönheten och ljuset inom mig. Kanske jag skulle sluta skylla på mina föräldrar, lärare, mina ex och ta äganderätten över vem jag är, och hur jag väljer att se mig själv i nuet.” Välj sedan att värdesätta dig själv. Välj att erkänna ditt ljus. Välj att älska ditt ständigt klappande hjärta och briljanta sinne. Välj. Din fria vilja är din största gåva. Du kan välja att se dig själv som den Gudomliga gör, eller välja att se dig själv genom ögonen på de som glömde att de skulle älska sig själva.

Vi vet att det är svårt att älska sig själv när andra inte gör det. Vi förstår att det är svårt att vara snäll mot sig själv när andra inte är det. Vi vet att ni har utstått tusentals till miljontals mindre kärleksfulla utbyten under alla era liv – allt från fruktansvärda övergrepp till ovänliga fördömanden och avstängningar.

Men det obetänksamma och dåliga beteendet hos de omkring er (eller till och med ert eget) kan aldrig – aldrig – förminska ljuset ni verkligen är. Inget eller ingen kan beröva er själva essensen ni har inom er. Andra kan få er att glömma. Andra kan få er att se er själva som mindre ljusa, mindre perfekta, mindre rena. De kan få er att undra ”vad det är för fel” med mig, när det i själva verket inte är något fel alls! Ni kanske har svårare att älska er själva när andra inte gör det, men som alltid, så måste ni välja.

Ni kan välja att älska ljuset inom er. Ni kan välja att höja er själva i stället för att trycka ner er. Ni kan välja att prata rart och vänligt till er själva. Ni själva, kära ni, måste välja att erkänna och älska er själva, precis som ni är. Oavsett om andra gör det eller inte, så kan ni välja att älska er själva.

Ni skapades inte för att uppfylla några kriterier eller klara några tester. Ni skapades inte för att behaga andra eller ens för att göra det bekvämt för dem. Ni skapades för glädjen av att vara du och om du är trogen mot dig själv kommer du att skina ett ljus för världen. Ni skapades för att Källan drömde om en själ som er, föreställde sig er i er absoluta perfektion och kärlekens förtjusande expansion, och ni blev till. Ni skapades för att vara skapare – för att älska er själva, era drömmar, era önskningar och idéer tillräckligt mycket för att kunna fokusera på dem, och därmed få dem att bli till.

Kära ni, vi ber för er glädje! Vi längtar efter att era hjärtan ska känna kärleken som lever och andas inom er. Vi längtar efter den dag då ni vaknar upp till det faktum att ni förtjänar er egen kärlek, ert erkännande, er validering och er egen vördnad. Ni är fantastiska varelser!

Nästa gång ni tittar i spegeln, känn den otroliga kärlek som kikar fram i världen genom era ögon. Känn kärleken som bor i er. Vänta tills fördömandena lugnar ner sig, självkritiken lugnar ner sig, tills det inte finns något annat än tystnad och närvaro. Då kommer ni att se vem och vad som bor inom er.

Ni är magnifika! Ni är unika. Ni är värdefulla skapelser av kärlek och ni kan aldrig separeras från den.

När ni tvättar ert ansikte så tvättar ni Guds ansikte. När ni klär på er så klär ni på det gudomliga templet. Vad ni än gör, så tillåter ni den kärlek som skapar universum att uttrycka sig genom er.

Ni är magnifika. Vi kan inte säga detta tillräckligt mycket.

Jämfört med kraften som lever inom er så är era utmaningar små. Jämfört med den oändliga, eviga, Kärleken och Livet som bor inom er, bleknar kraften hos ett virus i jämförelse. Jämfört med Kärleken och den oändliga medkänslan som lever inom er, så verkar er ilska och upprördhet som små rop av smärta, när ni känner er avknipsade från upplevelsen av de ni verkligen är.

Kära ni, ni är magnifika. Andas in. Ta emot. Tro på det.

Vår kärlek till er är gränslös och utan slut. Ni kan sitta, andas, ta emot och öppna upp för att känna det när som helst. Det viktigaste är dock att ni väljer att erkänna och älska ljuset i er själva.

Gå upp på morgonen och säg ”God morgon Gud, låt oss ha en underbar dag tillsammans!” Titta i spegeln och säg, ”Hej Gud, du är magnifik i denna form och i alla former.” Gratulera er själva för varje kärleksfull handling eller tanke. Överdriv denna typ av kärlek till er själva, tills det blir en vana. För när ni väljer att älska ljuset som lever och andas inom er, så öppnar ni upp för att tillåta godhet, nåd och vägledning, som ni verkligen förtjänat ska flöda in i ert liv … och verkligen i all manifesterad skapelse.

Gud välsigne er! Vi älskar er så mycket.

— Änglarna

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...