ANLEDNINGEN TILL ALL ÅNGEST, 9 september, 2023

ANLEDNINGEN TILL ALL ÅNGEST.
2023-09-06
Älskade Ni!
Vi är i en tid av stor energirensning på Planeten Jorden. Detta är en del av den sista fasen i den planetariska transitionen. Allt förbereds inför den Nya Åldern, som redan nu har startat. Vi går in i Vattumannens Ålder, och den här gången blir det inte bara ännu en sådan som det så ofta varit tidigare, eftersom denna sammanfaller med skiftet från den tredje till den femte dimensionen.
Nu upphör förresten Jorden att vara en värld av prövningar för de själar som är inkarnerade här. Vi befinner oss i en tid som aldrig tidigare upplevts på denna planet, eftersom det också blir ett slut på evolutionscykeln för dessa själar. Det kommer därför att finnas en stor möjlighet till massuppstigning, då minst 1/3 av mänskligheten kommer att stiga upp i denna nuvarande inkarnation.
Den Gudomliga Planen är så perfekt att de mänskliga sinnena inte har förmåga att förstå dess omfattning. De själar som kommer att göra sin uppstigning kommer att förstå denna plan. De andra behöver inte det eftersom de kommer fortsätta att utsättas för glömskans slöjor, det vill säga precis som tidigare, även om de måste fortsätta i en annan värld med fortsatt prövning.
Även om du inte känner till detaljerna i denna Gudomliga Plan, så har de inkarnerade själarna kvar sina minnen i det omedvetna, därför känner de att vi faktiskt är på väg att nå slutet av denna stora cykel. Det är ett väldigt spektakulärt ögonblick för själen, och det reflekteras i den fysiska kroppen.
Förutom den fysiska kroppen som finns hos varje person, så finns även den känslomässiga kroppen, och det är den som känns mest intensivt det ögonblick vi lever. Det finns en orsak till de många ångestsymtom som många känner just nu. Människor som aldrig tidigare känt av det, går nu igenom stadier som är svåra att kontrollera.
Vissa stunder är det så intensivt att det blir till vånda eller panikattacker. Det kommer bara att pågå ett tag, den tid som behövs för att förstå att vi genomgår djupa förändringar, både energetiskt och medvetet. Själen uttrycker sig genom kroppen, så det är i kroppen vi känner den största bördan.
Ångest kommer inte bara från det unika ögonblick som planeten och dess mänsklighet befinner sig i. Det speglar också rensningen av all negativ energi, ackumulerad under årtusenden i inkarnationerna hos varje själ. Fortfarande så finns alla slags nyanser och de behöver nu lysas upp. Det är de omedvetna minnena av upplevda trauman, smärtor och lidande, som upplevs under denna långa vandring i denna livets skola.
Den som känner ångest, tar i själva verket fram skuggan som låg latent inombords. Det finns inget sätt att bli upplyst på utan att utsättas för Ljuset. Och för det behöver man bli medveten, det vill säga ta sig upp från källaren.
Alla förstår att det inte är lätt, men när vi förstår att det hela ingår i slutstädningen, så kan vi istället för obehag också uppleva en viss glädje över att äntligen känna att huset gör sig klart. Själens fysiska hus har nästan gjort sig klart för uppstigning.
Den upphöjda själen, efter att ha gått igenom all denna rengöring i sina mer täta kroppar, kommer äntligen att få en ny cykel, inte längre av prövning utan av regenerering. Med denna nya frekvens blir det ingen mer smärta eller lidande. Och det har sagts att denna tid är slutet på en stor Era.
Övergången från denna fas är nödvändig eftersom vi befinner oss på den dimensionella bron som delar de två världarna, d v s den Gamla Jorden som kommer att sluta existera, och den Nya Jorden som redan finns vid horisonten. En ljusare värld väntar oss, och de tyngre energierna måste stanna kvar.
Inte mycket att göra åt, eftersom denna transition är nödvändig. Själen har väntat i många årtusenden, och nu är vi här. Förväntningarna är mycket stora, och det är orsaken till de symptom som nämnts. Vi behöver ha tillit och balans, för det är också ett ögonblick med stor glädje för varje själ som är redo för uppstigning.
De som inte är redo för uppstigning kan också känna av vissa symptom, för när det kommer från själen, kan de som inte kommer att stiga upp också ibland känna vånda eller rädsla, eftersom de vet att det inte kommer att bli den här gången.
Låt oss äntligen frigöra oss från vissa onödiga saker, och bland dem behovet av att veta när och hur slutet blir på allt detta. Var inte heller nyfiken på om du kommer att stiga upp eller inte. Ingen vet i förväg, och nyfikenhet är inte till någon nytta. Vi kan dock alla göra vårt bästa för varandra. Allt du behöver göra är att alltid ha intentionen om det goda, och på ett kärleksfullt sätt ha respekt och medkänsla för allt och alla. Genom att göra det kommer allt att bli bra.
Lita på den Gudomliga Planen; gör andningsövningar; meditera; be; hitta metoder där du kan lyfta dina tankar och nära sinnet med högre saker; och slutligen finna några holistiska tekniker som ger emotionell balans, som till exempel Reiki. Det skadar inte att hjälpa till lite. Allt finns ju inom oss, både ljus och mörker. Och hur tufft det än kan verka, så finns det fullt av möjligheter. Låt oss befria oss från den tunga energin som fortfarande följer med oss.
Förstå, acceptera och släpp taget. Allt kommer att bli bra.
Ha tillit!
Jag är Vital Frosi och mitt uppdrag är att upplysa!
Namasté!
Kan vara en bild av 1 person

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *