Anna Lindh och Olof Palme – Kriminalitet – via Inger Noren, 11 november, 2022

Anna Lindh och Olof Palme

Det var ett tag sedan vi talades vid och nu tycker vi att det är dags för ett meddelande till de styrande i landet för deras förståelse och vikt i detta skeende för landets säkerhet.

Det är alldeles för stor kriminalitet i landet, där alltför många unga människor försätter både sig själva och andra för onödig fara. Detta är något som kommer att eskalera inom några år och att inse faran i detta beteende är av stor vikt för att få en förändring i samhället.

Dessa människor som endast handlar med droger och vapen skulle behövas förflyttas till deras hemländer eftersom de inte har kunnat acklimatiserats i Sverige. De tror att de skulle kunna ta över landet med krigsstrategier som tröttar ut polismakten och den politiska makten, som de ser som en svag makt.

Det är oerhört viktigt nu att verkligen börja agera kraftfullt mot dessa klaner som har börjat infiltrerat sig i samhällets viktigaste områden. Det kan börja bli allvarligt och farligt med att dessa människor alltmer går förbi de lagliga bestämmelserna i landet och med hjälp av sina egna advokater kunnat finna kryphål i lagen för att fortsätta denna kriminella verksamhet. Dessutom vill de införa sharialagar i landet och förminska landets egen religion för en muslimsk religion.

De styrande har inte riktigt kontrollen över denna mycket allvarliga och farliga utveckling som har fått en alltmer fast förankring i samhället. Det svenska samhället är uppbyggt för att främja alla i befolkningen på bästa sätt och de lagar och bestämmelser är något som de flesta svenskar har respekterat och inte försökt att manipulera för att bedra andra människor. Det är oerhört allvarligt att de som har fått en chans att leva i Sverige endast är intresserade av att tjäna så mycket pengar som möjligt på snabbaste sätt, även om det inverkar på andras bekostnad.

Vi är djupt bekymrade över denna utveckling i landet och även det som många ungdomar måste utstå med hedersförtryck. Kvinnorna som har kommit till Sverige i en önskan om en ny frihet borde säga ifrån för att rädda sina barn från förlegade regler. Alla, män som kvinnor måste får ha möjlighet att leva med vem man vill utan påtryckningar från släktingar. Sverige är ett fritt land som avser alla i befolkningen och för att få slut på hedersförtryck måste kvinnorna säga ifrån även om de inte själva fick uppleva den friheten, har deras barn den möjligheten i Sverige. Detta är en väg mot freden, både i Sverige och i övriga världen.

Vi är ändå stolta över att vara svenskar med en humanitär inställning till andra människor som är demokratins stora betydelse. Ljuset finns inte långt borta och vi önskar alla i Sveriges land en möjlighet till försoning mellan alla grupper i samhället. Det är så oerhört viktigt i denna tid med oroligheter i världen att samarbeta för mer kärlek, medkänsla och kunskap. Det är nyckeln till freden och balansen i samhället.

Anna Lindh och Olof Palme

Stort tack. I kärlek jag tjänar. JAG ÄR

Du gillar kanske också...