Mike Quinsey Kanaliserar Sitt Högre Jag, 11 november, 2022

 

 

11 november 2022. Mike Quinsey.

Saker runt omkring dig verkar gå snabbare än någonsin och dina främsta bekymmer är klimatförändringarna som påverkar ditt dagliga liv. Vissa kan du hantera, men andra sker över hela världen och behöver en lika snabb lösning. Hela din framtid är i balans men om du vidtar åtgärder som behövs nu finns det ingen anledning till att du inte ska kunna hålla saker i schack.

Alternativet är en situation som kommer att vara kvar länge och bortom din nuvarande förmåga. Ord är bra men handling behövs nu för att hålla tillbaka det oundvikliga resultatet som leder till världsproblem av stor omfattning. Det har tagit tid för er att inse att ni står inför en kris av sådana proportioner, att endast en kombinerad och samordnad insats från alla länder kommer att förändra resultatet. Vi står vid sidan och hoppas genom tankens kraft att se ett svar som visar att du förstår allvaret i det som sker.

När vi ser helheten och vet vad du behöver göra för att hantera den, hoppas vi att de som har ett öga för att se vad som händer blir lyssnade på och tas på allvar. Tiden är på din sida för tillfället och vi imponerar på dem som kommer att lyssna på rätt sätt att närma sig dina problem.

På en högre nivå kommer ingenting att stoppa utvecklingen av de varelser som har visat sig vara redo för Uppstigning. Vägen framåt kan dock vara mindre besvärlig och göras lättare om du känner igen vad som krävs av dig för närvarande. Samarbete mellan länder skulle resultera i ett bättre resultat, eftersom tänk på att världsomspännande problem är för stora för att överlåtas till bara en, det skulle vara för överväldigande.

Vi vet att det görs ansträngningar för att minska användningen av energikällor som skapar problem, men snabbhet är avgörande. Ni börjar inse implikationerna av vad som sker och människorna blir också medvetna och ser till sina ledare för handling, eftersom så många liv redan påverkas.

Människorna är mycket oroade eftersom de inte känner att de problem som allvarligt påverkar deras liv ges tillräcklig uppmärksamhet. Du har medlen att övervinna de utmaningar som du upplever, vilket gör människornas ledarskap så viktigt och viktigt. När du visar vilja att få saker gjorda får vi hjälpa dig på olika sätt, men de första dragen måste komma från dig.

Vet att vilken situation som helst kan användas för din ultimata fördel och det är där vi kommer in och ser till att ingen möjlighet slösas bort för att främja din utveckling. När allt kommer omkring, när du kommer in i ett nytt liv finns det alltid en plan som du har kommit överens om som säkerställer att det finns möjligheter för dig att fortsätta utvecklas.

Hela upplägget är mycket komplicerat som du skulle förstå det och det är beroende av att många själar spelar sin roll i ”manuset” så att alla inblandade får erfarenhet och avancemang från det.

Till exempel är dina föräldrar, släktingar och vänner kopplade till dig på något sätt, och tillsammans spelar ni alla era roller i varandras liv. Det kan låta omöjligt att vägleda resultatet, men om du var på vår sida av slöjan med en större uppfattning skulle du förstå som vi gör. Din utveckling anses vara så viktig att alla möjliga steg tas för att säkerställa att du gör framsteg.

Naturligtvis finns det en del själar som är envisa och målmedvetna som har lite eller inget intresse för sin framtid och sällan tror på ett liv efter döden. Under sådana omständigheter kommer de efter sin död att bli medvetna om att de fortfarande är vid medvetande men har ingen aning om vad de ska göra. Hjälp kommer naturligtvis att komma när de är redo att vakna till tanken att de fortfarande är vid liv efter deras fysiska kropps död.

Det måste nämnas att mellan liv när du är i de högre världarna får du normalt en förståelse för hur din evolution är planerad, och en genomgång av dina tidigare liv. Väldigt få bär den kunskapen med sig vid reinkarnering eftersom fokus ligger på nästa liv när det är bäst att du börjar om. Vissa själar är dock medvetna om tidigare liv, och det ges vanligtvis till dem så att de har kunskap som behövs för att uppfylla sin nästa livsplan.

Som individuella själar får ni uppgifter som inte är mer än ni är kapabla att hantera och klarar av som ligger inom er förmåga. Du skulle födas med vissa länkar till talanger som behövs för att du ska kunna genomföra din livsplan. Så du ser att många händelser i ditt liv är förplanerade och arrangerade för dig vid en lämplig tidpunkt.

Exakt när är ibland beroende av andra själar som kommer in i ditt liv. Av detta kan ni se att stora händelser är planerade för er, och om nödvändigt involverar flera andra själar, och så fortsätter det tills ni äntligen når den punkten när ni stiger upp, och det kommer att bli upplevelsen för många av er mycket snart.

Med tanke på vikten av denna livstid som för många kommer att bli deras sista på jorden, är det viktigt att de använder sina erfarenheter från tidigare liv för att se detta, genom att hjälpa andra att förstå vad som står på spel varje gång de reinkarnerar. Det finns inget bättre än att prata med andra utifrån din egen erfarenhet och förståelse.

Jag lämnar dig med kärlek och välsignelser, och må Ljuset lysa upp dina dagar och din väg till fullbordan. Detta budskap kommer genom mitt högre jag, mitt gudsjag och varje själ har samma koppling till Gud.

I kärlek och ljus.

Mike Quinsey.

Du gillar kanske också...