Den Arkturiska Gruppen via Inger Norén, 23 maj 2021

 

Den Arkturiska Gruppen via Inger Norén

23 maj 2021

 

Vi har kommit för att tala med dig om det fortsatta arbetet för Universum och människorna som du kommer att fortsätta med. Det är uppdrag som du har fått av vår Fader Gud och som avser de balanseringar med energier som omger Jorden och som kommer att vara viktigt just nu innan uppstigningen. Dessa balanseringar är något som många ljusarbetare kommer att fortsätta att arbeta med och som är i direkt kontakt med de monoliter som finns placerade på Jorden. Pyramiderna var placerade för att vara en hjälp vid skiftet för världen och nu har även monoliterna kommit för att vara ett komplement. Allt detta hör ihop och alla kommer att känna av dem när de aktiveras. Det kommer att bli ytterligare en del som du inte har gjort tidigare men än så länge är det viktigt att du är i en hög vibration för att inom de närmaste dagarna blir det en del turbulens i ditt land och i världen.

Avslöjandena kommer att gå ut och det är det första av många som människorna måste få veta om. Detta är det största och allvarligaste av dem alla och det kommer att handla om experiment, tortyr, kannibalism och även barn som har varit svårt utsatta för pedofili bland annat. Det har även förekommit stora grupper av människor som har kidnappats till kolonier i Universum för att utnyttjas som slavar för de mörka. Dessa har befriats och även de barn och vuxna som har utsatts för deras behandlingar har befriats och rehabiliteras nu för att rädda deras själar. Detta är något som människorna nu måste få veta. Det har förekommit i så stor skala med detta beteende från de mörka och syftet med allt detta var att eliminera hela den mänskliga befolkningen. I alla fall 95 procent av befolkningen, resten skulle kontrolleras och hållas som slavar till den djupa staten.

Detta kommer inte att hända och de mörka har förlorat makten mot ljuset som ökar för varje dag och i allt snabbare takt. Deras tid är ute och nu börjar en kamp mot de som fortfarande vill vara på den mörka sidan och slåss för att få behålla sin status och ställning i samhället och som de ser som sin rätt även om det är på andra människors bekostnad. Det kommer att bli mycket oroligheter när människor börjar kräva sin rätt för det som de har blivit bestulna från och kräva att de ledande i landet avgår. Många människor känner skuld för att de så lätt har blivit manipulerade och lurade av dessa mörka och vill omedelbart få bort dessa med alla medel för att få en lättnad i sinnet, men att försöka förlåta och lägga detta bakom sig som något som har hänt i det förflutna är nödvändigt för att orka och kunna gå vidare i livet. Chocken kommer att bli stor oavsett hur man reagerar, men det kan även förekomma de som inte vill tro på dessa avslöjanden och inte vill ha någon förändring i livet utan leva med denna lögn och kontroll i en lägre vibration och det är deras val. Nu kan alla bara lita till er egen inställning och försöka fortsätta att vara i en hög vibration för både er själva och för att hjälpa andra som blir totalt förvirrade och inte vet hur de ska fortsätta sina liv.

Alla ljusarbetare kommer att få mycket att göra för människorna i form av vägledningar och rådgivningar för att minska chocken något och förklara varför allt detta har hänt. Det är så stor andel av befolkningen som fortfarande inte har någon aning om skiftet för Jorden och lever i total ovetskap om det som sker omkring dem. Många människor kommer att vilja följa med i uppstigningen, i stället för att fortsätta att leva i en lögn och illusion efter alla dessa avslöjande som avlöser varandra så småningom, men det gäller att stå i sitt ljus och försöka förlåta det som har hänt. De som inte kan förlåta utan måste fortsätta att gräva ned sig i denna låga vibration för att de vare sig vill eller kan kommer de att fortsätta på samma sätt och komma tillbaka till den högre dimensionen när de är redo. Det är oerhört viktigt nu att verkligen försöka hålla sitt ljus så högt det går och lita på att allt är som det ska vara. Förlita dig på att det är vår Fader Gud som har beslutat att detta måste ske nu och för allas bästa på Jorden. Förlita dig på att kärleken är det enda verkliga och att alla är så oändligt älskade av vår Fader Gud.

Den Arkuriska Gruppen

 

Stort tack. I kärlek jag tjänar. JAG ÄR

Till min hemsida: https://www.eurora.se/

 

Du gillar kanske också...