Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 november, 2022

 

Gör du tillräckligt med detta? ∞The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är alltid mycket glada att uppmuntra dig att gå mot det som är intressant och uppfriskande för dig. Vi vet att det finns massor av saker på jorden som ni måste göra bara för att underhålla era kroppar, era fordon och era hem. Och så finns det saker som du verkligen vill göra. Det finns ögonblick som du njuter av, upplevelserna som du längtar mer efter, och vi kommer alltid att rekommendera att du gör dig tillgänglig för så många av dem som du kan. Vi vet att det finns ett stort värde i att du måste möta dina sysslor, dina skyldigheter och de saker du känner att du behöver göra för att bibehålla din hälsa och välbefinnande, men du måste få tid för dig själv för sakerna som du skulle göra hela dagen varje dag om du kunde.

Ni måste prioritera dem eftersom att vara i ett högre vibrationstillstånd är nödvändigt för att de av er som har anmält er till ljusarbetare, ska vara vakna. Ni behöver erbjuda den högre vibrationen för att jorda i energierna som kommer in och för att vara till tjänst för era medmänniskor. Vi vet att du ibland har svårt att få tid för dig själv och dina sanna önskningar, men var inte rädd för att be dem i ditt liv att ge plats åt dig och för att dina behov ska tillgodoses. Du är inte bara där på jorden för att vara i tjänst eller för att vara en martyr; ni är där för att njuta av er uppstignings resa, och ni vet vad ni behöver ge er själva för att göra det.

Du vet att du är kärlek och att du under hela ditt liv ibland kommer att utmanas att vara den kärlek du verkligen är trots vissa omständigheter. Du vet att det är en del av din upplevelse, men du vet också att du älskar saker som du älskar av en anledning. Du älskar att göra vissa saker för att göra dem och det är också en del av att du blir den du verkligen är. Du måste tillåta dig själv att vara du helt och hållet.

Försök inte passa in i någon annans box, oavsett om de är en familjemedlem, om det är samhället som helhet eller om det är en andlig lärare som säger att du måste göra det eller det för att bli mer andlig. Många människor lever just nu liv som inte är deras egna; de lever liv som inte är de liv de själva väljer. Och det är mer än bara olyckligt. Det är skadligt för det levande fullt ut som måste hända för varje individ för att varje individ ska vara sig själv, för att passa in i rollen som de gick med på att spela.

Du måste också veta att ibland är dina övertygelser det som hindrar dig från att göra det du verkligen vill göra, och de övertygelserna har i stort sett överlämnats till dig av någon annan. Du skapade dem inte; du tog på dig dem, och du behöver ibland testa giltigheten av dem genom att ta ett steg i tro, genom att gå mot något som kan tyckas vara en dröm.

Snälla tillåt er själva friheten att välja, för era livs levande har fått er till denna punkt där ni har utvecklat tydliga preferenser, tydliga önskningar. Följ med dem och du kommer att kunna tillåta mer kärlek att flöda genom dig, speciellt under de omständigheter där du uppmanas att vara kärleken inför det som verkar inte vara kärlek. Vi vet att några av er bara behövde denna uppmuntran idag, och vi hoppas att ni kommer att tacka ja till vårt erbjudande för att stödja er i att göra det ni älskar.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

You may also like...