Galaktiska Ljusfederationen via Inger Norén, 10 oktober, 2021

 

 

Galaktiska Ljusfederationen via Inger Norén

10 okt 2021

 

Det med stor glädje vi kan meddela att människorna har stigit till den fjärde och femte dimensionen. Vilket innebär att det har gått så väldigt mycket fortare med denna höjning som mycket beror på förändringar i Universum och på Jorden. Mycket har hänt med arbetet bakom kulisserna som har påskyndat händelserna på Jorden, och det är väldigt glädjande.

Tyvärr betyder det att ett nytt utbrott av virus som har förstärkts och det är inte enbart Covid, utan även så kallade gamla influensavirus. Det betyder att många kommer att lämna Jorden, särskilt de gamla i befolkningen och framför allt de som har fått dessa så kallade vaccinerna. Biverkningarna har börjat visa sig och det är främst de unga i befolkningen som kommer att drabbas hårdast.

De människor som är ovaccinerade kommer att klara sig bäst. Deras antikroppar mot gamla influensavirus är ett gott skydd och dessutom har de inte de skadliga ämnena i sina kroppar som vaccinerna har och som kolliderar med de gamla virusstammarna.

Det blir en svår tid med mycket svåra biverkningar och sjukdom av virus för väldigt många människor. De som lämnar Jorden till andra sidan väven blir i ett stort antal. På grund av det blir det en global nedstängning som kommer att vara i några månader och under den tiden kommer det många avslöjanden om vad de mörka har haft för agenda mot folket. En del människor lämnar Jorden på grund av chocken om avslöjanden och väldigt många människor blir väldigt förvirrade med mycket arbete för ljusarbetare för dessa människor. Därefter är Jorden en annan och totalt förändrad.

Förändringen har skett inom människorna och de kommer att se verkligheten på ett helt annat sätt. Borta är illusionen i den gamla matrisen och väven är borta till den andra sidan. Även detta blir en chock för både ljusarbetare och alla andra människor.

De människor som inte kan gå till uppstigningen utan måste stanna i den lägre vibrationen har flyttats dit helt ovetande om det själva. Det är människor som måste få längre utveckling i den lägre vibrationen och de kommer när de är redo.

Denna utveckling har gått fortare än vad vi hade trott, men nu är tiden inne. Många ljusarbetare har bett om en inte alltför svår tid och vår Fader Gud har stor nåd för människorna. Bönerna har beviljats.

Vi älskar och respekterar människorna för deras starka vilja för planeten, men även för den kärlek alla visar för varandra.

Galaktiska Ljusfederationen

 

Stort tack i kärlek jag tjänar. Jag Är

 

Till min hemsida: https://www.eurora.se/

 

Du gillar kanske också...