Antarian Collective via Galaxygirl, July 18th, 2020

Antarian Collective 7/18/2020

Hälsningar kära energikällor av ljuset, vi är Antarian Kollektivet. Det är med stort intresse och kärlek som vi vill göra vår närvaro känd igen för det har varit en tid sedan sist. Vi har varit närvarande under hela uppstigningsupplevelsen och vi hjälper till med att hålla ljusenergier till stöd för det nya ljuset som kommer in i er värld. Vi är ljusvävare, ljushållare. Många av er har upplevt livstider med oss, som en av oss, och ni är otroligt älskade av oss. Vi ser ljus, vi läser ljus. Det är information som bygger våra fartyg och håller våra samhällen samman. Alltför länge har brist på ljus ägt sin väg på er värld och vi ser effekterna av ytterligare ljus som läggs till matrixen.

Vi är det Antariska Kollektivet. Vi älskar mänskligheten. Ni är oss kära på så många sätt. Er uthållighet, ert mod, er hängivenhet till ljuset som ljusbärare själva är grymt inspirerande för oss. För även om ni ser en begränsad del av ert ljusspektrum, för det har varit förminskat för att ni ska bo in era fysiska kroppar, har ni fortsatt att integrera mer ljus och blanda in det i auran hos de omkring er och i er vackra planet. Vi bedömer att otåligheten med denna övergång är mycket verklig. Det är som om någon som simmar i vatten inte är medveten om att den är våt, för den har varit i vattnet så länge att den är så van vid det, och den känner vattnet inte längre och den är angelägen om att komma dit den ska. Ändå har den simmat hela tiden och är inte medveten om att den redan har kommit till sin destination. (Jag ser små bäckar bli stora floder, tömma ut sig i havet. De säger att vi inte längre är i den lilla floden men vi är i havet nu och strömmarna i det havet är ljuset i vattnet. Jag ser ljus tränga igenom vattnet, det är inte längre mörkt, men bara de som kan se ljuset inser detta. De andra känner att de fortfarande trampar vatten i den mörka floden. Vattnet är ett vatten, allt är det samma, men vi upplever alla vattenljuset med olika referensramar. Jag hör ”Följ ljuset” och jag ser rankor av ljus vid mina fötter som kärleksfullt drar mig längre in i havet där det är mer ljus. Havet är upplyst från djupet in i ljuset och havsljuset verkar smälta in i de ljusa stjärnornas horisont. Allt är förenat).

Vi är det Antariska Kollektivet. Vi är Ljusvävarna, Införare av Koder. Vi ser att era kroppar håller mer ljus än tidigare när vi senast samtalade. Detta är stora utmärkta framsteg! Vi har hållit ljusutrymme för er och vi är mycket nöjda med att det har varit effektivt. Allt detta arbete som vi alla gör på alla aktiva sidor är mycket effektivt, kära vänner! Mycket förändras, och ni är detta ”mycket”. Ni förändras. Ni blir era högre själv i formen. Vi är aspekter av våra egna högre själv, eftersom vi är i 9:e och 10:e dimensionen. Vi kan se från en högre utsiktspunkt än er, men var säkra på att det finns aspekter av oss som är högre, som ändå hjälper från deras egna individuella perspektiv. Vi fortsätter att evolvera närmare och närmare Källan. Vi blir alla mer ljus. Ni befinner er inom denna ljuskaskad ni söker. Ni är det. Ni håller, väver ljus inom era kroppar på ert egna sätt. Vi önskar kunna hjälpa till med att hålla de högre dimensionella koderna i era former om ni skulle välja att tillåta det. (Ja, snälla. Jag känner fjäder antenner runt omkring mig, jag är täckt av ljus. Jag ser ljusknippen komma in i cellerna och resa till cellerna bredvid dem. Detta ljus är levande, det finns en melodi som följer dess rörelse. Jag känner mig varm och mätt som om jag just har haft en stor läcker måltid. Det ringer i mitt högra öra och min panna snurrar och värker som när jag kanaliserar. Det finns fler gnistor som kommunicerar inom mig. Jag känner att mina celler pratar med varandra. Jag hör ”Ljuset har kommit! Nu är ögonblicket!” De uppmuntrar upphetsat varandra att hålla vibrationen av läkning. De programmeras för upplevelser av högre dimension där hälsa är normen).

Vi är det Antariska Kollektivet. Vi spinner er i ljus. Vi uppgraderar era immunsystem. Era kroppar behöver helt enkelt påminnas om hur de ska läka sig. Påminn dem. Programmera dem med kärlek, med goda tankar, med ljuset. Ljuset vinner alltid. Det finns inget mörker där ljuset existerar och ljuset är här. Er stora glädjes uppdrag är att hålla ljuset, sprida ljuset och vara en ledande kanal för förändring av det Kristna Medvetandet (Kristusmedvetandet). För många år sedan sådde detta medvetandefält er planet och nu ser vi mogna fruktträdgårdar fyllda med otaliga frukter där dessa frön hade planterats. (Jag ser en massiv global fruktträdgård och tittar under jordytan för att se hur nätverket av rötter av ljus är så djupa att de alla är sammankopplade inuti planeten, lyser upp henne inifrån). Vi ser många mycket glada upplevelser i er närmaste framtid. Vi täcker er med våra vingar av ljus och vi kysser era ansikten med våra antenner. Vi ser annorlunda ut än ni men vi försäkrar er att vi är av samma Källa bara i ett annat paket. Kom ihåg att ni är en mångfald i enhet. Vi är alla multi-dimensionella. Vi infuserar er med läkning, med hopp, och med vår stora glädje för er. Vi är det Antariska Kollektivet.
~ galaxygirl

Översättning: Mats

 

Du gillar kanske också...