Ärkeängel Uriel via Galaxygirl, 4 november 2020

Ärkeängel Uriel via Galaxygirl, 4 november 2020

 

Hälsningar älskade mänsklighet. Detta är Ärkeängel Uriel. Den här har varit förvånad över att ha tänkt på mig eftersom vi inte medvetet har anslutit oss till denna inkarnation tidigare. Ni kommer att upptäcka att tidigare relationer, allianser och andliga orsaker förenas i dessa tider. Det här är tider med ny början på er Gaia. Glädje kan förväntas. För närvarande är rädsla den förväntade upplevelsen och vi ser att detta tunga lager av rädsla försvinner i detta nu. (Jag ser en tjock smog runt jorden med ljuspunkter som kommer upp genom dimman djupt inifrån). Ni är som dessa små ljuspunkter som påverkar allt runt dem. Ljuset kan inte stoppas. Ditt ljus skiner ut i kosmos mycket längre än du kunde föreställa dig. Ditt ljus påverkar helheten. Jag, Uriel är stolt över att vara till tjänst för Mänskligheten i denna tid av tumultartade förändringar där förvirring tycks överträffa visdom. Det är inte fallet. Inre visdom är sådan som tas emot, inte som söks efter. Mänskligheten måste titta inuti för där kommer djup kultivering att äga rum.

Jag är Ärkeängel Uriel. Du hålls djupt inne i betraktarens öga. Du kommer att förstå att allt du ser runt dig är förlängningar av den stora medvetenhet som utgör alla saker. I själva verket påverkas allt av sig själv för allt är ett. När obalans inträffar, när ljuset sträcker sig längre in i upplevelsen, när detta inträffar och det finns disharmoni öppnar det ett sätt för mer negativitet av samma vibrationer att komma in. Vet detta. Portaler stängs. Utgångar låses helt. Ljuset har vunnit.

Jag, Ärkeängel Uriel, arbetar mest med den röda strålen. Den är symboliskt kopplad till baschakrat där man är tvungen att tjäna. Vi Ärkeänglar tjänar er i det här ögonblicket liksom vi har gjort i många eoner. Vi vill be Ärkeänglarnas Kollektiv att förena sig med oss i en positiv meditation av regnbågsljus. För när man fokuserar på blandningen av energier och avsikter med regnbågens ljus, är allt i balans, perfekt, ett lämpligt exempel på balans och kärlek, harmoni och anslutning. På grund av denna kraft har de som vill skapa oenighet använt denna symbol för sina egna syften. Det behöver inte vara splittrande. I Nova Gaia finns det inget utrymme för uppdelning. Det är en sfär av enhetsmedvetenhet där chakran utvidgas och är tydliga, där alla sanningar ses skarpt. Vi inbjuder Ärkeänglarnas Kollektiv att tjäna tillsammans med oss i detta ögonblick av rensning och energetisk uppgradering.

Vi är Ärkeänglarnas Kollektiv. Vi är stationerade runt olika portalpunkter på er planet i detta nu, var och en erbjuder sin föredragna ljusstråle. (Jag ser änglar som omger Gaia vid viktiga Ley-linjer och energipunkter, vid jordens chakrapunkter, som erbjuder sin färg för att förstärka jordens energetiska balans). Vi önskar att ni känner balansen mellan regnbågens energier. För endast de som är i fred med sig själva kan se med tydlig syn. Det finns så mycket pågående stress och stridigheter i er världsbild om vad som är och vad som inte är. Mänskligheten måste lösas från sin egen självbedömning och uppfattning om brist. Det saknas inget. Det finns mycket. Att se detta som sådant är att se med den uppstigna visionen som erbjuds er nu. (Jag ser ljuspelare fyllda med regnbågsfärger mätta ljusarbetarnas kroppar). Låt inte det yttre kaoset störa din inre fristad. Allt är bra. Vi är Ärkeänglarnas Kollektiv. Vi tjänar ljuset, alltid, bara, för alltid, vi hedrar ljuset i alla former. Vi är nära dig. Vi älskar dig. Vi erbjuder dig vårt regnbågsljus av balans som främjar din kristalliseringstransformation. Vi är Ärkeänglarnas Kollektiv.

Jag är Uriel. Jag skyddar många av er. Ni övervakas väl. Regnbågsfrekvenser av harmoni och balans kommer att bli den nya normen, för de sprider sig i Nova Gaia, vars skönhet är oöverträffad. Ni är värdiga invånare i hennes form. Hennes flora och fauna är balanserad. Hennes samhällen kommer också att skapa ett perfekt exempel i universum på ljusets kraft, Ärkeängel Gaias högsta kärlek för att tillåta och bli planetens exempel för Alltet, av ett vars högsta medkänsla och kärlek drivit henne högre inom de dimensionella världarna än någonsin trotts vara möjligt. Fred och glädje, bröder och systrar. Känn dessa energier och ha frid och var i glädje. Jag är Uriel.

~ galaxygirl

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...