Anthony från Agharta  via Beatrice Madsen, September 23, 2019

Anthony från Agharta  via Beatrice Madsen  190923

Så länge har vi väntat å denna tid kära jordbor, så länge vi kan minnas. Vi finns i ert inre och därmed i den innersta kärnan av jorden och vi är era kusiner och släktingar som finns här. Så länge har vi väntat på att få lära känna er när vibrationen på ytplanet blivit tillräckligt hög för att vi ska kunna mötas. Vi har funnits länge och vi lever i frid och samarbete. Vi har haft en fedsvibration så länge att det är oss fullkomligt obekant med något annat. Det kan liknas vid att om ni lärt er att läsa så är det omöjligt för er att bli analfabeter igen. Så upplever vi friden. Vi kan omöjligt gå tillbaka till krig och konflikter då dess vibration är alldeles för låg.

Ni har behövt er tid, jordbor. Tro inte att det skulle kunnat gå fortare eller att ni på något sätt är usla varelser. Nej, inte alls kära, Ni har er process att genomgå och ni gör den grundligt.

Jag och vi här i jordens inre vill att ni ska veta att vi har alltid vetat om er, men nu är det dags för er att känna till era gamla visa släktingar. Många gamla, visa själar från olika naturfolk som gått hårt åt på ytplanet i skövlingar, tortyr, våldtäckter och stympningar har valt att inkarnera här för att få ro och helas och få läka sina sår samtidigt som deras själar kan få blomstra. De inkarnerar här och kan hålla en ljusfrekvens för er som är kvar på ytplanet och kämpar med era vardagliga spörsmål. De vet vad det vill säga att vara i er dimension och kan av den anledningen så lätt använda sin själs vishet att hålla frekvensen stadig mot er uppstigning. Sanna hjälpare är de, kära vänner. Hjälpen kommer alltså inte bara uppifrån, änglariken utan också inifrån jordens kärna, (skratt).

Tanken är att vi ska mötas i möjligheternas rike och i och med att ni som kollektiv får upp ögonen för Atlantis och Lemurien och er sanna historia så kommer ni också att öppna kunskapen om vårat fredliga rike, Agharta med Shamballa,Shangri-La och Telos och våra specifika mynningar ut till er värld. Vi har en så hög frekvens att ni inte kunnat se oss eller ens höra om oss tidigare, de flesta av er. Här kan vi leva sida vid sida trots att vi är olika raser och från olika planeter ursprungligen. Ingen förtrycker någon annan eller ser sig som för mer. Vi uppskattar olikheter och låter oss berikas av den. Vi har våra utmaningar, som det ska vara för utan utmaning ingen växt, men vi behöver inte utmaningar av krig, aggression eller ondska i denna sfär.

Vi är inte så olika er egentligen. Vi studerar och utövar våra favoritsporter, och nöjen. Utvecklar våra specifika intresseområden. Vi samarbetar och har gemensamma råd och är måna om varandra. Vad som skiljer är att vi nte har någon att strida mot, någon part som inte vill oss väl, utom eller inom. Den låga frekvensen har inte plats eller möjlighet hos oss. Förstå att ni nu är inne i den stora slutstriden innan vi kan bli ett och enas, kära jordbor.

Jag är Anthony från Agharta och jag är utsedd till en av förmedlarna mellan våra riken. Jag är en talesman och brobryggare och har ett stort hjärta av att förena riken och ge förståelse.

Vi är fullkomligt beronde av varandra är som kugghjulen på en kedja precis som allt som existerar. För att assistera er i er omvandling till kristallin struktur i er celluppbyggnad finns det dom av oss här som nästan enbart sysslar med kristallkonstruktioner vars energi är riktad mot er plattform och era celler. Vi ser på olika sätt att följderna av det börjar ta form. Ni förändrar era matvanor och produkter ni äter och tar större individuellt ansvar för era känslor och emotioner med mera.

Med stor glädje och spänning följer vi er, Hälsningar Anthony.

Du gillar kanske också...