Tim i Agartha via Kerstin Sisilla, 24 maj 2020

Tim i Agatha 24 maj 2020
Hej vänner och släktingar på jordytan. Jag är Tim i Agartha, jordens inre värld.
Här i vår värld upplever vi en fantastisk ökning av er medvetenhet, jordbor. Det gläder oss att så många av er nu ifrågasätter era ledares oförmåga till empati och kärlek till ”sitt” folk. Ni inser att problemet just är att de anser befolkningen som sin – att bestämma över och att de så har gjort i många många århundraden.
Somliga ledare vill nu begränsa öppenheten och samarbetet med andra länder – detta för att rädda mänskligheten på jordytan från ytterligare kontrollsystem, skadlig strålning och onödiga eller direkt livsfarliga massvaccineringar.
Ni har alla kraften och förmågan inom er själva att särskilja i grunden kärleksfulla handlingar från kalla, beräknande, mörka maktens agerande. Fler och fler lyssnar på Sanningen inom, lyssnar på den egna Själens kunskap/er intuition och upptäcker att vad som på ytan kan verka vara godhet och välgörenhet i sanning är ett försök att ta död på mänskligheten genom en mörk agenda.
Eftersom allt nu har kommit eller strax kommer till ytan kan ni alla nu läsa mellan raderna och förstå att försöket att ta över vår älskade planet Gaia har misslyckats katastrofalt. Guds plan var en annan som ni vet.
Som förutspått var, vaknar alla Människor på ytan upp nu och ni minns er storhet, minns ert ursprungliga uppdrag och minns ert ursprung. Kort sagt, ni återfår kontakten med er Själ, ert Högre Jag och därmed med Källan/Gud Fader o Moder.
Friden återkommer till jordytan, kärleken och ljuset likaså. Kärleken till Moder Jords natur och djur. Glädjen i lek med barnen, varande i nuet. Ni skapar er framtid i Ljus och glädje.
Tro, hopp och kärlek från alla oss i Agartha till er älskade släktingar på ytan.
Tim (Timothy)

Du gillar kanske också...