Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 23 september 2019

Judas Iskariot via Ann Dahlberg

23 september 2019

 

Jag är Judas och jag vill tacka så mycket för den uppmärksamhet ni har givit mig under årens lopp. Det viktigaste är dock att ni ger er själva den uppmärksamhet som ni behöver. Det kan vara att ni behöver vila lite extra, äta nyttig och god mat, röra på er, eller vara ute i naturen. Det är viktigt att ta hand om sig själv nu i dessa turbulenta tider med solenergin strömmande ner över era huvuden. Det är inte lätt att finna balansen och fotfästet i tillvaron om man inte ser om sig själv lite grann. Det är många som går på knäna idag tyngda av allt som tillsynes har drabbat dem. Det är även många som reser sig upp stärkta av sina nya erfarenheter. Med gåvan kommer visdomen och med visdomen kommer sanningen, ty de båda hör ihop.

Nu tickar klockan för Jordens befolkning, den tickar allt fortare och manar er att vakna upp för ljuset har kommit för att stanna. Endast styrkan på ljuset kommer att variera och det sker en gradvis ökning över tid som redan är förutbestämd. Ingen kan hindra ljuset från att öka sin kraft på Jorden. Det är lättare att följa med flödet nu kära Jordbor, det är lätttare att gå i medvind i stället för i motvind. Vilken vind du väljer är upp till dig, kära vän, men jag skulle nog stanna upp lite och känna in från vilket håll det blåser. Upptäcker du att du har valt fel väg, så är det inte värre än att du kan välja om igen. Det finns ingen ände på väljandet, det är bara din egen resa som kan ta lite längre tid, vilken väg ni än tar för att komma fram. Slutmålet för din resa är ju samma som för Moder Jord. Hon har valt att stiga upp i ljuset och på ett inre plan så är det också ditt val. Det är upp till var och en av oss, vilken takt vi är beredda på för att göra den här resan. En del av er vill skynda långsamt andra tar helst stora kliv. Hur som helst så blir slutmålet detsamma. Världen av kärlek och ljus väntar på er ankomst och ni är alla lika älskade och välkomna.

Hur tar man sig då dit? Hur ska jag göra för att underlätta min resa? Det är frågor som kommer upp för alla som nyss har vaknat och vill börja vandra mot ljuset. Ja, kära barn, först och främst så behöver du vara ärlig mot dig själv och på så vis vara ärlig mot andra. Du behöver förstå och inse att du är värdefull och älskad precis som du just nu är. Du behöver känna in dig själv och lära känna igen din egen inre röst. Den rösten som du kallar för intuition. Det är inte samma som de tankar som ständigt vibrerar i ditt huvud. Den här rösten är lite tystare, lite insiktsfullare och visar dig den sanning som bor inom dig. Sanningen om dig själv, dina val, din väg och vad det är du ska lära dig. Möt dig själv och du har trampat en bra bit på ljusets väg. Den svåraste biten rör alltid en själv, när du förstår det, så förstår du vägen till ljuset också. De hör ihop så att säga. Nu är det så att många redan har börjat vandra på den här vägen och en del har kommit riktigt långt på sin väg i ljusets tjänst. Det är en fröjd att se att ni drar era bröder och systrar med er.

Vi är alla ödmjuka tjänare i ljusets tjänst och vi är så tacksamma för att Jorden nu har börjat sin återfärd in i ljuset tillsammans med mänskligheten och planetens övriga invånare. Det är en stor ära för mig att få förmedla detta. Jag är djupt tacksam för denna min uppgift.

Jorden och mänskligheten har alltid funnits i mitt hjärta och min kärlek för er är sann och evig.

Er tjänare och broder

Judas Iskariot

Du gillar kanske också...