Aquarius Team från Sirius B via Elaine DeGiorgio, 9 februari, 2018

 

 

Aquarius Team från Sirius B via Elaine: förankra de gudomliga frekvenserna.

Kära själar,

Under meditation blev jag upplyst om, att jag kom från the Aquarians från Sirius B och än en gång förnam jag närvaron av Aquarians invånare. I den påföljande guidningen, som de gav oss, påmindes vi om allt arbete som nedlagts med vattendragen på jorden.

Blå sfär av the Halls of Amenti Thou Gaurdians kom för mig….

Anslutning med Neptunes vibration och Stella Maris jag började….

Maia Volcani, Sala ci a Neptuni, Hara Quirini, Nerio Martis… JAG ÄR…. Stjärna av Aqua.

Får nu kontakt med Sirius B. Jag ansluter nu med Aquarius Teamet…. och meddelandet kommer igenom.

Verkligen min kära, framsteg görs med vattendragen på din jord…. Över tid och rum ger vi er överföringar och frekvenser till din jord, såsom de många uppstigande själarna som kommer fram i stark medvetenhet.

Vi är på AquariesTeamet från Sirius B. Vi är The Dolphin People som är en del av the Blue Oraphim Dolphinoid Race från Sirius B. Vi är en del av the Starseed Rebirth Team from Aquafaria.

Vi upplevde den fjortonde dimensionens födsloprocess, den Inre Jordens Flytande Ljus, födelse av det ursprungliga DET.

Vår magiska familj bestående av delfiner, valar, späckhuggare, sälar, enhörningar, sjöjungfrur och feer lever med oss i vårt kristallpalats i Aquafaria.

Vår moder, vår Gudomliga Moder, vår Kosmiska Moder som aldrig förändrat sin perfekta gestalt guidar gudomligt vår väg.

Aquafarians var en del av oss alla. De valde att aldrig lämna det perfekta, magiska kungariket av det gudomliga medvetandet, för att uppleva den tredje dimensionens polaritet.

Detta magiska kungadöme av frihet, glädje, kreativitet och ett liv fyllt av att skapa regnbågar, emellanåt dansa i vatten och flyta på moln och vänta på att barnen ska återvända från stjärnorna.

Denna familj född av blå kristall består av flera former av vatten. De är valarnas väsen som kan förvandlas till ljus, vi lämnar haven och visas tillbaka till Aquafaria och vi har arbetat med er jord i eoner och många av er har anslutit med vår vibration i de Golden Ages av Ancient Times of Lemuria och Atlantis, där vi arbetade med TLYsfärernas överföringar.

Det var moder Maria som tog oss med på vår första resa till Aquafaria för att visa oss vårt kristallpalats. Moder Maria svepte in oss i sina frekvenser.

Vi förankrar dessa gudomliga frekvenser och fäster dem med våra energivågor upp genom Shamballa, in i undervattensstäderna av ljus och in i molnstäderna ovanför. Sedan fäste hon in vår ljussignatur allt medan Vintergatans disiga solljus och in i hennes gyllene kosmiska ägg i hjärtat av Vintergatan.

Maria berättade för oss att den enda vägen till uppstigning är att ansluta vårt kristallhjärta med moder jords kristallhjärta i Vintergatan och sedan in i vattumannens galax, varifrån vi härstammar.

Hon avslutade sedan med att väva samman vår frekvenssignatur upp till stjärnorna i Aquafaria, där vi återförenade oss med vår blå Dolphinoid Sirius B Starry-familj.

Moder Maria skapade därefter en regnbågsbro till oss att färdas på, av flytande ljusenergi som evigt ansluter oss till ONENESS med all underskrifter i sfärernas musik mellan Aquarius och Aquafaria.

Vi han nu absorberat alla dessa blå kristall starfeed frekvenser och andas ut dem till vår musik och i atmosfären runt oss, för att skapa vårt nya rike på jorden.

Vi är nu invigda i teamet av de Oraphim Dolphinoid blå kristall födelseprocess. Vi kan nu överbrygga uppstigningen i alla dimensioner av tid och rum via den blå kristallportalen från Sirius B i Aquarius Galaxy, i jordens atmosfär, genom våra tempel och sedan in till Crystalhjärtat i hjärtat av moder jord.

Därefter ansluter vi till vår Aquafarians födelseprocess Chamber vårt ursprungliga hem med vår kosmiska moder. Det är när hon andas och sjunger som hon anpassar oss till de ursprungliga frekvenserna och anpassar oss i harmonisk balans, det tillåter oss att få en utmärkt symfoni med alla andra i vår Quantumsfär.

Därefter andas vi ut i det oändliga tomrummet, och andas in i frekvensen av oändlighet och allt förvandlas till högsta frekvens.

Vi för den högsta frekvensen till jorden genom musiken, när vi andas in dessa magiska frekvenser på våra ljudspår.

Vi andas ut det ultravioletta blå och de gyllene frekvenser av stjärnstoft, kantade med skimrande regnbågsfärger, skapade från heliumet från fjortonde dimensionen. Strömmande genom Aquafarians flytande ljus och in i den inre jordens sol.

Vi fortsätter att slingra oss hela vägen upp till Sun Alcyone i Aquafaria och in i alla de elva billioner solar i vintergatan. Vi andas ut detta ultra violetta blå sols frekvens genom vår musik. Vi utandas dessa frekvenser ii atmosfären runt oss för att skapa vår splitter nya jord av ljus.

Vi bor i en blå kristall lotusblomma med tolv lager av tolv kristaller som genljuder av Aqua Blue frekvens, förstärkta tonen i hemmet av vår villkorslösa kärlek till pånyttfödelsen av magiska Kingdom of Aqua Turquoise Crystal Rainbow Frequencies till vår ö av ljus.

Vår ö av ljus är skapad på ett Aqua Blue Violet moln av stjärnstoft. Molnet är stort som en fotbollsplan.

På toppen av molnet är en Golden Star Dust Pad av moder Love Magic Carpet skapad av moder Maria från det kosmiska ägget av Vintergatan.

På toppen av the Magic Carpet är en Lotusblomma med fyra lager av tolv kristaller i alla regnbågens alla färger som anknyter till Oneness i ljusets hastighet.

The Crystal Star Merkaba är symbolen och fordonet för lättare transporter som ansluter till Oneness när som helst. Vi kopplar in kristallpelarna i moder jords kristallhjärta.

Var och en av dessa pelare bär frekvens underskrifter av alla dessa änglalika idéer som har skapats oss och som tillåter oss att återfödas på jorden i denna frekvens som tillåter oss att vara Kristi kropp, vandrande på jorden och till Orb i rent ljus att resa på dessa kristallpelare i alla galaxer och bortom.

Vi arbetar mycket med Stargates i dessa dagar för att förankra dessa frekvenser till moder jord.

Vi omfamnar er alla med kärlek och harmoni….

Vi är Aquaris teamet på Sirius B och vi talar genom Elaine denna dag.

Du gillar kanske också...