Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 maj 2022

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 maj 2022

 

Vad ni ska göra när ni ser ett UFO

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har letat efter nya och annorlunda sätt att få kontakt med er alla. Ni kommer ibland att märka att ni kan känna oss runtomkring er, när ni bara kopplar av och njuter av något ni älskar. Ni kommer att upptäcka att ni kan känna vår vibration i en film, ett tv-program eller till och med en låt, eftersom vi inspirerar dem som skapar konst i er värld. Vi hittar också möjligheter att få kontakt med er när ni har ett djupt samtal med någon, och ni känner att samtalet går i riktning mot utomjordingar.

Vi är naturligtvis inte de enda E.T.s som gör detta. När ni ser något på er himmel, och ni antingen vet eller misstänker att det är ett UFO, är det ett E.T. eller en grupp E.T.s som känner av temperaturen så att säga. De mäter era reaktioner på dem. När ni ser ett UFO, vad ni verkligen vill göra är att öppna ert hjärta. Känn efter vibrationen som kommer från de andra varelserna som är ombord. Känn att ni öppnar upp för mer direkt fysisk kontakt med de E.T.s som finns just där, i er himmel och letar efter er som är redo för kontakt.

Nu, vi som ett icke-fysiskt kollektiv, har många sätt att få kontakt med er, inklusive genom den här kanalen här. Men vi letar efter möjligheter hela dagen varje dag för att erbjuda er lite vägledning eller bara en bit av vår vibration. Vi tycker om att känna att vi är en del av er resa, och vi kommer alltid att söka mer kontakt med er, eftersom ni är mycket värdefulla för oss. Vi, och andra som vi, vill hjälpa er att utvecklas och stiga upp med så mycket glädje i era hjärtan som möjligt. Och hela den här resan för oss är rolig. Det är spännande. Det ger oss en känsla av syfte. Och naturligtvis är detta ett holografiskt universum, så ni är inom oss och vi är inom er. Genom att hjälpa er hjälper vi oss själva.

Och genom att hjälpa er får vi känna mer glädje och mer tillfredsställelse. De flesta fysiska E.T.s som flyger runt i UFO:s kan säga detsamma. De vill hjälpa till. De vill lyckas. Men ni kan fortfarande använda ert omdöme och era känselförnimmelser för att själv avgöra om en E.T. eller en grupp E.T.s är rätt för er att få kontakt med i det ögonblicket. Det är därför det är viktigt att använda era hjärtan och er intuition, eftersom de är de verktyg ni kommer att använda mest när ni slutför ert skifte, och de är de verktyg ni kommer att använda mest som femte dimensionella varelser.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...