Aramda och OWS via James Connell 28 juni 2020

Aramda och OWS via James Connell 28 juni 2020

 

Aramda  (Kanaliserad av James McConnell)

Jag är Aramda. Det har gått en tid sedan jag var med i den här gruppen, genom den här kanalen, genom min älskade bror.

Jag är här i dessa ögonblick för att hjälpa er att förstå allt som händer i världen idag, i er värld, i er skapade värld. Ja, det är ni som har skapat denna värld. Även om det verkar vara kaos hela tiden. Och ni skulle säga, ”Jag skulle inte skapa det kaoset.” Ni har gjort det. Ni har gjort det på mycket djupare nivåer inom er.

För alla ni är en. Alla ni som är av ljuset, och alla de som fortfarande är av till synes mörkret, alla är en tillsammans. Ni är en mänsklighet. Och som en mänsklighet kommer ni att komma tillbaka igen, även om det nu verkar som om det finns denna stora uppdelning, denna stora klyfta. Och ja, i verkligheten är det verkligen så.

Men i vår verklighet, när vi tittar ner på den här situationen, ser vi att denna stora klyfta medför ett stort uppvaknande för alla. För att det ska bli ordning i universum, inom ert universum, måste det först vara kaos. Så ni måste låta den här processen fortsätta. Trots att många av er blir ganska upprörda, det blir denna kanal som vi talar genom också, desillusionerade över att allt inte händer som ni vill ha det. Och det händer verkligen inte som ni vill. Men det händer som det måste hända nu. Det måste vara detta totala sammanbrott innan ni kan få det totala genombrottet. Detta måste hända. Och det händer. Och det leder er, när många, många fler fortsätter att vakna upp.

Eftersom många fler ser denna stora klyfta nu. De förstår – inte som ni gör om tidslinjer, men de förstår att mänskligheten måste komma tillsammans. Och många fler inser att rädsla inte är sättet som de vill leva sina liv på.

Många är programmerade och fortsätter att programmeras. Det är något som ni inte själva kan förändra. Även om ni gör allt ni kan för att sprida ljuset. Ni kan göra allt ni kan för att sprida utbildning här och där och där den krävs. Men ni kan inte ändra dem.

Ni kan inte föra dem ut ur mörkret och in i ljuset. Ni kan bara visa dem ljuset. Och om de är redo, kommer de att lockas till ert ljus. Det är så världen förändras. Det är så människans kollektiva medvetande förändras. Och ni måste tillåta den här processen.

Så tillåt er att bli upprörda. Låt ilskan stiga ibland. Men kontrollera den ilskan. Kontrollera den, så att den inte stör någon annan, inte stör deras utrymme om de inte är redo.

Ni kallar er själva Ljusarbetare och Ljuskrigare. Det finns en skillnad mellan de två. Många av er är arbetare. Ni arbetar inom er själva för att öka energierna i er, för att se er i högre vibrationsfrekvenser mer och mer. Och ni arbetar hårt på det här. Och ni arbetar med ljuset inom er.

Men så finns det andra av er som blir Ljuskrigarna. Ni tar Michaels svärd och ni delar sanningen om hans svärd till alla som vill öppna upp för det. Och ni är Ljuskrigarna.

Det finns inget som säger att det ena är bättre än det andra, men det är precis vad det är för tillfället. Det ena ögonblicket kommer du att bli en arbetare, och i nästa stund kommer du att bli en Ljuskrigare. Och du kommer att vara redo att dela den sanningen när möjligheten uppstår. Precis som vi är Ljuskrigare, och vi delar möjligheterna med dig när vi kan. Så var arbetaren, var krigaren. Var Ljusgemenskapen. Men låt processen fortsätta.

Som ni har hört många gånger, ”lita på planen.” För planen fungerar exakt som den behöver i varje givet ögonblick. Och om ni alla, alla ni, finner er själva i ögonblicket, kommer ni inte att bli så frustrerade. Ni blir inte riktigt så arga, för ni kommer att vara i nuet. Och i det ögonblicket av neutralitet kan du varken vara arg eller nöjd. Du kan bara vara, med ett stort ”VARA” i det ögonblicket. Bara var den du är, och var den bästa du möjligen kan vara i dessa ögonblick, och fortsätt att leda, upp till den Stora Händelsen, till Solblixten, Övergången som närmar sig, även när den Nya Gryningen närmar sig.

Vattumanens Guldålders Nya Gryning närmar sig. Men det är ni som för fram den. Kom alltid ihåg det.

Vi är här med er hela tiden, även om ni inte kan se oss, även om det inte finns tillfällen när ni känner oss. Men även då, ja, det finns tillfällen när ni känner oss. Men ni tvivlar på vår verklighet. Vi är lika verkliga som ni är.

Och när tiderna är rätt, när frekvenserna har ökat tillräckligt, kommer vi säkert att vara här med er personligen på en fysisk nivå för att ni ska kunna nå ut och röra vid oss. Och ännu mer än det, att få en lång, länge önskad kram. För vi har saknat er! Precis som vi vet att ni har saknat oss. Vi, era bröder och systrar från stjärnorna.

Må all min frid och kärlek vara med er alla.

Jag är Aramda.

 

ONE WHO SERVES (Kanaliserat av James McConnell)

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum. Hälsningar till er! En som tjänar här. Vi är här. Shoshanna är här. Vi är redo för era frågor och vi hoppas att vi har svaren åt er.

Men innan vi gör det vill vi dela, som Aramda har gett, var bara dig själv. Det är mycket viktigt för dig att vara den du är och inte försöka vara något du inte är. Var inte orolig om du känner att du inte gör allt du kan göra för att göra en skillnad överallt. Du gör skillnad bara genom att vara den du är, och det är vad du måste komma ihåg.

Ja, det finns dessa Krigare av Ljus, som Aramda har talat om, som ärkeängeln Michael säkert har talat om, som Sananda har talat om, och många har också talat om, som är Krigare av Ljus. Men också bara var, igen, den du är. Om du vill luta dig tillbaka och vara en Ljusarbetare inom dig själv, gör det. Det är ingen skam att göra det.

Och känn verkligen aldrig någon skuld för att du känner att du inte gör tillräckligt. Du gör allt du kan göra just nu. Och i nästa ögonblick, vem vet? Du kan bli den Krigaren. Du kanske väljer att lyfta Michaels Svärd av Sanning och dela det med andra. Det kommer att vara upp till dig, men det kommer att vara i ögonblicket. Och det är vad du måste förstå.

Bara var i ögonblicket. Fokusera inte på det förflutna. Håll inte fast vid det förflutna. Se inte bara mot framtiden. Utan var i ögonblicket. Och framtiden: om du befinner dig i ögonblicket kommer framtiden att vara exakt som du skapar den i dessa ögonblick.

Okej, vi är redo nu för era frågor här. Har ni frågor till One Who Serves och Shoshanna?

Gäst: Ja, One Who Serves. Jag vet att vi inte pratar datum, men jag vill bara att du svarar i matematiska procentsatser hur långt in i Fotonbältet vi är?

OWS: Vi skulle säga att ni är precis i mitten av Fotonbältet just nu. Ni har kommit igenom en hel del, rört er igenom och ni har rört er in i mitten av detta bälte. Det är vad vi kan säga till dig utan procenttal.

Men du måste förstå att det också är beroende av kollektivt medvetande inte bara av människan, utan av hela solsystemet, här, förstår du? Så allt som händer här på Jorden som förekommer här på Jorden inom människans kollektiva medvetande påverkar också hela Solsystemet, okej? Och även bortom det in i galaxen. Så du riktar dig var du befinner dig i relation, som ni säger här, till Fotonbältet, här. Okej? Shoshanna?

Shoshanna: (Kanaliserat av JoAnna McConnel):

Vi vill inte dela med oss om detta.

OWS: Mycket bra. Svarar det på din fråga?

Gäst: Nå, ja. Och jag får denna visualisering av att vi är i detta rymdskepp som seglar genom Fotonbältet och en negativ energi bromsar ner oss, och en positiv energi snabbar upp oss.

OWS: Ja.

Gäst: Så Ljusarbetare, Ljuskrigare, ha! Vi har arbete att göra! Och ja, det börjar med att bygga den inre freden i oss själva. Men uppenbarligen har vi mycket negativitet att övervinna på denna Jord. Så tack för svaret. Du vet, mitten är där jag vill vara. Så det är bra. Tack så mycket.

OWS: Ja. Du måste förstå att på grund av var ni befinner er i förhållande till detta, och även många kosmiska förändringar som också inträffar just nu, det är därför ni har gammaljuset som kommer till planeten här på denna punkt. Och återigen bestäms det av människans medvetande, här, hur mycket ljus som kan komma igenom och hur mycket som måste hållas tillbaka också. Okej?

Gäst: Ok, tack.

OWS: Ja. Skulle det finnas andra frågor här?

Gäst: Jag skulle vilja fortsätta den här frågan. När vi går igenom hela Fotonbältet, var är vi då? Är det när Händelsen eventuellt skulle hända vid den tiden? Eller vad är anledningen för oss att gå igenom hela Fotonbältet?

OWS: Först och främst, du vet att vi inte kan svara på den frågan i termer av din tidsram, här, när det gäller hur den påverkas av Solblixten eller Händelsen direkt.

Gäst: Åh, okej, förlåt.

OWS: Men vi kan tala i termer om, återigen, det kollektiva medvetandet och hur det rör ert hela solsystem här, i detta avseende. Och den som ställde frågan tidigare är korrekt i termer av de mörka krafterna som försöker hålla detta, hålla denna rörelse tillbaka. Inte bara fysisk rörelse i denna mening, utan också känslomässig och mental rörelse, här, i termer av att skapa mer och mer programmering som de försöker göra här och hålla människor vid sin programmering, hålla människor i sin rädsla, vilket är den programmeringen, vilket är matrisen, här, förstår du?

Så om du skall bli fri från matrisen måste du släppa programmeringen. Du måste släppa rädslan. Och fler och fler människor över hela världen behöver släppa denna rädsla. Och var du än kan och vi föreslår detta, var du än kan, bli en Krigare av Ljus när det krävs. Okej? Shoshanna?

Shoshanna: Vi kan dela. Vill du att vi ska dela vårt perspektiv på detta, Kära Syster?

Gäst: Åh, ja, snälla gör det.

Shoshanna: Kära Syster, vägen som planeten rör sig på är en kaotisk väg. Fotonbältet är en kaotisk väg. Det skapar en förbättring för de som deltar i det förflutna. Det kan skapa en negativ medvetenhetsförbättring, och det kan skapa en positiv medvetenhetsförbättring. Vad som händer, beroende på var varelsen är i termer av sin egen väg, kommer att vara konsekvensen av att resa på vägen i detta Fotonbälte.

Så du ser, om din väg är kärlek, Kära Syster, som vi ser dig, kommer Jordens väg genom Fotonbältet att skapa en stor förbättring av den kärleken bortom igenkännande av de flesta. Du kommer att känna det i varje cell i din kropp och varje cell i din flerdimensionella varelse när du korsar denna väg. Om det är ett negativt väsen som korsar denna väg tillsammans med planeten kommer den också att förbättras. Namaste.

Gäst: Tack så mycket. Jag är en Krigare! Det råder ingen tvekan om det. Jag är en Ljuskrigare.

OWS: Ja det är du.

Gäst: Tack.

Okej, jag har en fråga, One Who Serves och Shoshanna. För många månader sedan, det var förmodligen för tre, fyra eller fem månader sedan, jag är inte säker på om det var St. Germain eller en av de andra fantastiska människorna som talar till oss genom James, som sa att det skulle bli ett nära förestående tillkännagivande vilket troligen få dominobrickorna att börja falla. De sa att det var väldigt, mycket nära att tillkännages. Jag vet inte om dessa tillkännagivanden har gjorts. Jag har inte hört någonting. Jag undrade om det har hållits tillbaka på grund av denna dumma pandemi eller falska rasupplopp, men de gjorde det, jag tror att det var St. Germain, för många månader sedan, som sa att ett tillkännagivande är nära förestående. Kan du tona in vad som händer med det snälla?

OWS: Ja. Vi kan säga att det var St. Germain, och det var inte många månader sedan, det var för ungefär en månad sedan, och det talades om tillkännagivanden som kommer, och ett särskilt meddelande som verkar ha större betydelse, skulle vi säga, men det är också en serie som bygger upp till det. Det är redan i process här.

När det tillkännagivandet kommer kan vi inte säga direkt. Om termen ”överhängande” användes är det naturligtvis relevant för den som gav det i termer av hur vårt ”snart” jämförs med ditt ”snart”, du måste förstå det. Och det är dock något som bygger upp här. Och det håller på att byggas, och det kommer att komma vid lämplig tid när frekvenserna har ökat tillräckligt så att fler och fler av er över hela planeten, och vi talar om hela planeten – inte bara detta land, utan hela planeten, kan förstå och uppskatta vad som kommer igenom.

I den här tiden just nu som ni är i kan ni inte få den här typen av tillkännagivande. Men när frekvenserna är rätt, som vi har sagt, kommer det att ges här. Och det kommer sannolikt att komma från er President Trump, i denna punkt, här. Så det kommer, och andra tillkännagivanden som leder till detta också. Okej? Shoshanna, har du något att lägga till här?

Shoshanna: Vi kan dela med oss av detta. Kära syster, får vi dela?

Gäst: Ja snälla.

Shoshanna: Kära Syster, när vi hör en ställd fråga är vi alltid nyfikna på varför frågan ställs. Får vi fråga varför du frågar?

Gäst: Ja. Eftersom, Kära Gudinnesyster, Shoshanna, jag är en Ljuskrigare. Jag blir väldigt trött. Jag har ett uppdrag. Jag är en Ljuskrigare. En Ljus sanningssökande. Jag har det svårt med orättvisor och så blir jag trött, och jag hade hoppats att det fortfarande är på väg, och att vi inte har missat det, och att det är överhängande.

Shoshanna: Kära syster, vi vill dela vårt perspektiv vidare. Får vi dela?

Gäst: Ja.

Shoshanna: Vi har redan gåt in i ditt sinne, så vi vet ditt svar. Vi behövde bara det för att bekräfta det för alla som lyssnar.

Kära Syster, det som är viktigast här är att du väljer ditt uppdrag. Att du inser vikten av vem du är. Att du fortsätter att delta i ditt uppdrag och acceptera det. Du förstår, du är placerad i en situation i tiden på grund av vem du är och de val du har gjort som en själ att delta. Du måste göra klart med detta, förstår du.

Det spelar ingen roll vad tillkännagivandet är, det som betyder något är att du blir den du är i varje ögonblick och förblir i stormens öga oavsett vad som händer runt omkring dig. Du förstår, det är uppdraget från alla Ljuskrigare att förbli i stormens öga och fortfarande delta i sitt uppdrag på ett neutralt sätt för att lyfta upp mänskligheten.

Vi finner att du gör det. Men vad vi finner är att du måste ordna ditt auriska fält när du drar många energier runt dig in i ditt eget fält som skapar en oro, förstår du. Så vi kommer att be dig att acceptera ditt uppdrag, lyssna noga till ditt Högre Jag och göra exakt vad du behöver göra för att bli den Ljuskrigare som du är. Namaste.

Gäst: Namaste. Tack.

OWS: Mycket bra. Finns det andra frågor här?

Gäst: Ja, Kära Ni. Vi pratade tidigare om detta dilemma att bli aktiverad eller triggad, frustrerad eller arg på vad som händer där ute. Så för cirka 15 till 20 år sedan, vid den tiden, var jag i ett förhållande och min tidigare make var alkoholist. Jag hade lärt mig Serenitetsbönen och jag hade använt den mycket. Gud ge mig frid att acceptera de saker jag inte kan ändra, och så vidare. Jag undrar bara, känner du till något särskilt uttalande vi kan göra när vi går igenom de platser dit vi inte vill gå med frustration och ilska. Finns det något liknande uttalande vi kan göra som vanligtvis skulle dra oss ur det utrymmet?

OWS: Det vi skulle säga till dig är inte för alla. Så vad vi skulle ge här skulle inte nödvändigtvis vara för alla.

Så vad vi skulle föreslå är vad Shoshanna redan har sagt här och att lyssna på ditt Högre Jag. Lyssna på vägledningen från ditt Högre Jag. Så ställ den frågan inom dig själv, för då är det främst fokuserat på dig och det du behöver göra eller inte göra i vilken situation som än uppstår. Det är det bästa råd vi kan ge här, snarare än att ge ett direkt uttalande eller bekräftelse, eller vad som helst som till synes skulle fungera för alla när det inte är tänkt att göra det, här. Be om din egen bekräftelse eller din egen vägledning för att hjälpa dig i olika situationer som kommer upp för dig, okej? Shoshanna?

Gäst: Okej, tack.

Shoshanna: Vi kan dela. Får vi dela, Kära Syster?

Gäst: Ja snälla.

Shoshanna: Kära syster, vi kommer att ställa en fråga. Vad händer om omrörningen av dessa känslor som till synes är negativa får dig och andra att delta mer fullständigt i era uppdrag. Kanske omrörningen av dessa känslor är ditt Högre Jags idé?

OWS: Ja.

Shoshanna: Och att du måste känna dessa känslor för att få dig att delta mer fullständigt? Tänk om det var så?

Gäst: Åh, det är vackert … (skratt!) Men okej, vad är det med den här saken för oss som vill vara i 5D-rymden av uppstigningen på de Uppstigna Mästarnas sätt? sätt, så hur fungerar det?

Shoshanna: Vi kan dela vidare.

Gäst: Ja snälla.

Shoshanna: Vi vill ställa en fråga. Tänk om deltagandet i dessa upprörande känslor som skapar en önskan att delta mer fullständigt i ditt uppdrag här är drivkraften till att leda dig till den femte dimensionen? Tänk om det var så?

Gäst: Okej då, okej då, jag accepterar det. Okej. Tack.

Shoshanna: Får vi dela vidare?

Gäst: Ja, snälla.

Shoshanna: Det som är nödvändigt här i det högre medvetandet av varje varelse som strävar efter högre medvetande är att använda omrörningen av dessa känslor till gagn för alla, för att upplysa mänskligheten. Och var och en av er vet när ni gör detta! Och var och en av er vet tydligt när ni inte gör det. Ni förstår, känslor är målmedvetna här. Så ni får inte begränsa känslorna. Ni måste använda dem för att öka medvetandet. Namaste.

Gäst: Okej.

OWS: Ja, du kan använda dina känslor för att driva dig till högre vibrationsfrekvenser.

Shoshanna: Det är vad vi säger, tack.

OWS: Ja. Underbart. Underbart perspektiv, som alltid, här. Skulle det finnas andra frågor här? Något ytterligare innan vi går till er e-postfråga?

Gäst: Jag har en fråga.

OWS: Ja?

Gäst: Mina gåvor, eller vad ni än vill kalla dem, öppnar upp, men de öppnar långsamt. Jag undrade om det finns något sätt som ni känner till för att detta ska ske snabbare. Jag antar att vi alla känner att vi har väntat och väntat och väntat, som på tillkännagivanden och allt annat. Jag njuter faktiskt av turen nu (skrattar). Men jag ville bara se om ni har några förslag. Tack.

OWS: Mycket bra. Vi skulle säga till dig att varför skulle du vilja att dina gåvor, som du säger, dina psykiska förmågor och dessa saker ska påskyndas? Vår fråga är då, är du redo för det här? Det är vad du måste ställa till dig inuti dig själv. Är du verkligen redo för att några av dessa gåvor kommer tillbaka till dig som du hade för länge sedan, och som kommer långsamt tillbaka som du säger. Men om de kommer för fort, är du redo för det? Och ännu viktigare, är de omkring dig redo för det? Du ser?

Gäst: Okej. En bra fråga. Ja.

OWS: Det är därför som många av er, de flesta av er, kommer att vänta på att Solblixten, Händelsen skall ske innan fullständiga förgreningar, eller att ett fullständigt ihågkommande av dessa gåvor kommer att komma, här, förstår du?

Gäst: Tack så mycket.

OWS: Ja. Shoshanna?

Shoshanna: Vi vill dela. Får vi dela vårt perspektiv, Kära Syster?

Gäst: Vänligen gör det.

Shoshanna: Kära Syster, vi vet att du har kommit långt. Du har arbetat hårt, och ditt medvetande har ökat exponentiellt när du korsade Ljuskrigarnas väg. Vad vi skulle säga är att det finns inte någon väntan på någonting om du inte vill delta i begränsningarna i det tredimensionella tidsbegreppet. Det finns ingen tid. Det finns ingen väntan. Det handlar helt enkelt om att göra. Det är helt enkelt att delta i ditt eget uppdrag i varje ögonblick som du andas, att du deltar i det här speciella ljuset, ser du.

Vi skulle råda dig, och du gav oss tillåtelse, vi skulle råda att dig du nöjer dig med ditt uppdrag. Att de som försöker dra dig från ditt uppdrag är det kaos du känner i ditt liv. De som vill prata dig ur det, förstår du.

Du är på exakt rätt väg, och du är en Ljuskrigare, och du måste börja nu att leva i varje ögonblick och inte delta i att vänta på någonting. Namaste.

Gäst: Tack.

OWS: Mycket bra. Finns det ytterligare frågor här? Sedan flyttar vi till din e-postfråga.

Gäst: Tack. Den första frågan handlar om en dröm som denna person hade haft om att vara i andra verkligheter och hjälpa människor, och den ber om förtydligande och mer information om den resan.

OWS: Ja. Naturligtvis, vi tittar inte på den specifika drömmen här, men vi tittar på den från en kollektiv synvinkel, många av er har dessa typer av drömmar, att gå in i andra verkligheter.

Och vad har vi sagt sedan länge? Ni går in i andra verkligheter. Det är inte när som när ni växte upp för att tro vad era drömmar var, eller era idéer från Freud, eller någon av dessa andra saker som att tala om drömmar i en viss känsla av att det är mycket svårt att förstå, och allt detta. Det är inte det. Det är att ni går in i andra verkligheter. Ni spelar i de andra verkligheterna och upplever att ni är i dessa verkligheter, de flerdimensionella självrealiteter som ni är, förstår ni? Och det verkar som att ibland när ni går in i dessa verkligheter är de väldigt lika vad ni har i er verklighet här, kanske med vissa skillnader. Eller så är det något helt annat än vad ni har. Men det är verkligen andra verkligheter, andra flerdimensionella verkligheter som ni upplever där ni kanske hjälper andra.

Många av er hjälper Alliansen utan att ens veta att ni gör det i ert drömtillstånd. Ni hjälper Ärkeänglarna att bekämpa mörkret på olika platser, här, i de andra dimensionella verkligheterna. Ni gör detta varje natt. I dessa fall är ni Ljuskrigarna, förstår ni? Och utan att ens veta att ni gör det. Ibland kommer ni tillbaka med minnen från en del av det, och det är menat för er att göra detta.

Och ni kommer att komma mer och mer till mer levande minnen om era verkligheter i drömtillståndet. Det kommer för många av er. Och det händer mer och mer nu. Så var redo för mer livliga drömmar som en del av era vardagliga uttryck här. Shoshanna?

Shoshanna: Ja, vi vill dela med oss av det här. Allt som En Som Tjänar har gett, vi önskar att vi hade sagt detta, eftersom det är exakt. Vad vi skulle vilja säga till alla som lyssnar på detta samtal, och eventuellt läser orden som kommer att översättas, att ’dröm’ är ett tredimensionellt begrepp för att skapa denna idé att ni är i en fantasi. Det är ett tredjedimensionellt program som får jordens varelser att tro att de föreställer sig dessa saker i sina drömmar, eftersom de inte är riktiga, när det är tvärtom! Det är skrattretande, förstår ni.

En dröm är inte en dröm, det är ett äventyr. Det är målmedvetet. Den är där för att lära var och en av oss vad vårt uppdrag är. Och det hjälper oss att förstå mångfalden i vår existens att vi inte är bundna till denna planet som en människa, förstår ni. Det är tänkt att lära oss att vi är fria att uppleva alla nivåer, alla dimensioner som vi vill nå genom att hindra det tredimensionella sinnet från att ta in bara en verklighet. Namaste.

OWS: Mycket bra. Och den andra frågan du har?

Gäst: Ja. Den andra personen sa att de ofta använder frasen ”min andefamilj går med mig” och frågar om det är en bra idé att säga när hon känner sig ensam.

OWS: Naturligtvis för den som säger det är det underbart, för det har kommit från hennes Högre Jag, här, som ger detta till henne. Och det är något som alla kan säga om de vill, om det har betydelse för er, om det resonerar i er. Men en sak är inte för alla, förstår ni? Det är därför vi sade i den tidigare frågan här, vi kan inte ge ett heltäckande svar för alla. Alla måste gå in i sig själva, till sitt Högre Jag och be om vad som kan ges här.

Men vet också att ni vid varje givet ögonblick i alla era liv, och alla era tidigare liv, hela er existens, aldrig har varit ensamma, förstår ni? Ni har alltid haft dessa guider, de som är med er och naturligtvis era Högre Jag som är med er, och de har alltid varit där för att vägleda er. Så ni är aldrig, någonsin ensamma, inte en sekund är ni ensamma.

Om inte, och här är det enda, såvida ni inte ber att få vara ensamma. Och det är ibland det ni gör. Och vi gav detta till The James för en tid sedan när han sa: ”Vill ni alla vara snälla att lämna mig i fred?” Han pratade inte nödvändigtvis med oss, men han pratade i allmänhet. Och vi sa: ”Okej, vi lämnar dig i fred.” Under en mycket kort tid gjorde vi det. Och han ville inte uppleva det igen, förstår du? Han har inte delat detta med någon tidigare, men vi delar detta eftersom det är passande för tillfället här, för de av er som skall veta att ni aldrig är ensamma om ni inte ber om det, okej? Shoshanna?

Shoshanna: Vi håller med om allt som har givits. Och vi önskar att hela mänskligheten ska förstå vad dessa ord betyder, att ingen någonsin har varit ensam. Och Jorden var ett experiment i separation. Och de som inser att det var ett experiment att det inte var avsett att störa fortsättningen av själens resa, har upptäckt att de inte är ensamma. Att det helt enkelt var ett program som kördes som var tänkt för alla att förstå att den här triggern var för att väcka dem, för att förstå att det verkligen inte finns någon separathet. Namaste.

OWS: Mycket bra. Sedan är vi klara med frågor här för denna gången. Shoshanna, har något avskedmeddelande, här?

Shoshanna: Vi vill säga till alla att vi är så stolta över att delta i era resor, och att vi är så hedrade över att få lov att ge information, och vi älskar var och en av er bortom er förståelse av vad kärlek det. Namaste.

OWS: Mycket bra. Och vi vill ge vad The James skulle kalla en plugin här för ert nästa Advance. Eftersom det är så viktigt att ni deltar på ett eller annat sätt här och är en del av detta. Eftersom det kommer att vara så mycket som kommer att ges på detta som inte tidigare har givits här. Vi har gett The James lite av det här, men inte mycket ännu. Så vi skulle säga att det inte är något ni inte vill vara en del av, på grund av de förändringar som händer nu i världen och hur det hänger samman, och hur denna nästa Advance kommer att relatera till dessa förändringar. Vi kan inte berätta mer om det här just nu, men vi kommer att ge mer till The James när det kommer närmare här. Och var redo för ett stort uppvaknande inom er själva, okej?

Shanti. Frid vare med dig. Var den rätta.

Kanaliserat av James McConnell

 

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

Artikeln kan återges i sin helhet om författarskap och författarens webbplats tydligt anges.

Om du vill gå med i Ancient Awakenings och delta i våra söndagssamtal, gå till vår Meetup-webbplats (www.meetup.com/ancient-awakenings) och gå med där.

”Att tro är att se!”

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...