Mira från Plejaderna via Valerie Donner, 6 juli 2020

Mira från Plejaderna via Valerie Donner, 6 juli 2020

 

Hälsningar. Jag är Mira från Pleiadernas Högsta Råd, för närvarande heltids fokuserad på Jordrådet.

Vänligen observera var er uppmärksamhet är riktad nu på planeten. Vi vet att det finns många distraktioner från de mörka krafterna som skulle vilja behålla kontrollen. Vi kan otvetydigt säga att de förlorar och har mycket lite tid kvar.

De är desperata, arga och rädda som är de energier de försöker ge er. Deras önskan att kontrollera er är meningslös, särskilt för de i ljuset som vet sanningen.

Vi vill gärna komma med några förslag så att ni kan övervinna fler av de hinder som de skickar er väg. Vänligen påminn er själva om vilken formidabel varelse ni är som befinner er i den position ni befinner er i just nu, även om det är obekvämt. Håll er styrka och er kraft och tona in för att samstämma er till ljuset.

Behåll era andliga övningar, er meditation, promenader i naturen, känslan för humor och kreativitet och er vänskap med andra likasinnade markbesättningar och familjemedlemmar. Sök att nå till stjärnorna och titta på stjärnorna. Titta på himlen och se skönheten i er omgivning som förbereds för er för att hjälpa er att övervinna era nuvarande stressiga situationer.

Påminn er själva om att ni skapar er nya värld av ljus och kärlek, harmoni och balans, glädje och överflöd, gemenskap och vänskap. Omfamna oss som Galaktikerna och era bröder och systrar. Gör er redo för magin och mirakel som kommer er väg.

Kliv tillbaka från kaos och dess spillror och kom ihåg att detta bara är en illusion. Ni är inte offer, ni är segrare. Ni är några av de mest utvecklade varelserna i skapelsen. Ni skulle inte vara på planeten nu om detta inte var sant.

Kom ihåg att kontroll kommer av och från rädsla. Ser ni hur rädda de mörka krafterna är just nu? Håll er borta från allt som gör er rädda. Gör nya val om var ni ska lägga ert fokus.

Under dessa tider uppmanar vi er att ge er själva det bästa ni kan ge er själva. Var uppmärksamma på energierna runt er och om ni känner oenighet är det bäst att gå undan en stund. Håll era vibrationer uppe så gott ni kan.

Vet att ni går in i er mästarträning. Mästare vet inte alltid svaren på vad de gick igenom men de kommer alltid att hitta lösningarna. Detta är mästar-processen att behärska. När ni är klara med ert behärskande behöver ni aldrig komma tillbaka till jorden igen om ni inte vill.

Denna planeten anses vara den blå juvelen i skapelsen och kommer att bli till en galaxens ”semesterparadis”. Vi uppskattar er för att ni stannade på Jorden och för att ni har fört den här processen till sitt slut. Vi är nästan där så tack! Det kommer att vara värt det!

Farväl för nu och jag ger er all min kärlek, sanning och välsignelser.
Jag är Mira.

Översättning: Mats

Mira of the Pleiades via Valerie Donner, July 6, 2020

Du gillar kanske också...