Arkäengel Michael angående Frid, 2 juni, 2021

Älskade,

Ljuset i dig växer och växer. Även medan världen går igenom på så många sätt omvandling, evolution, djup förändring och även död, så sker ljusets expansion. Inre ljus expanderar också när den oändliga enheten expanderar och du kan dra nytta av att återvända till ett inre fokus och låta det stora ljuset informera dig.

Detta moment av förkroppsligande är utmanande. Allt liv inkluderar utmaningar och utmaningar hjälper dig att växa, fokusera, utvecklas, komma ihop. Alla stunder har möjligheter. Hur spelar man?

Hur förhåller du dig till livet nu?

Den sorg som många av er känner är naturlig med tanke på allt ni upplevt nyligen. Isolering och förlust av många saker som du tog för givet och älskade, saker som gav dig en känsla av stabilitet och komfort, och även de saker som gav dig mening som du kanske inte längre gör. Dessa förluster har varit många och pågående. Det är naturligt att du kanske känner dig upprörd och känner dig mer känslomässig än du vanligtvis tycker att du känner.

Känslan är underbar. Att låta dig själv känna som du gör är en fantastisk gåva. Vi uppmuntrar dig att andas djupt in i dina känslor och släppa försök att ändra dem. Snarare, låt dem helt enkelt flöda. Påminn dig själv om att de är tillfälliga, som alla upplevelser är, och njut av din mänsklighet.

Detta gäller oavsett vad känslan är. Du kan ge dig själv insikt om dess tillfälliga natur och även låta den röra dig igenom dig utan motstånd och därför låta livet flöda.

Du kan reagera på dig själv och hur du mår med enorm omsorg och kärlek, precis som du skulle göra med en annan person som har att göra med stora eller utmanande känslor. Så ofta sparar du din medkänsla för någon annan. Vi uppmuntrar dig att ta med den hem nu och ofta, när du inser att du – var och en av er – har varit mycket utmanade och fortfarande kan vara av allt som händer och hur ni påverkas.

Våga vara öppen för dina känslor och också? Våga vara öppen med varandra! Det här är en tid för anslutning. För vård. För vänlighet. Till dig och andra. Varje person i världen går igenom stora förändringar just nu. Planeten genomgår stora förändringar just nu.

Förändring är ganska svårt för de flesta av er, och de flesta av er utmanas av förändringarna i ert eget liv och världen omkring er. Kombinationen av all denna förändring gör att du känner dig mindre stabil om du har litat på externa saker för att ge dig en känsla av säkerhet – och de flesta av er gör det helt naturligt.

Så, inse att nya former uppstår. Nya möjligheter ligger i kaos och förändringarna kan leda till bättre saker. Det kan vara ojämnt. Det kan vara osäkert och svårt. Du kanske tycker att ditt liv växlar som du inte förväntade dig. Se om du kan avstå från att vara säker på att det inte fungerar för dig eller inte kommer att tjäna dig – vad som än händer och var bara särskilt omtänksam och generös med dig själv. Och någon annan som du känner att du också kan erbjuda den typen av kärleksfull vänlighet.

Mildhet är den mest värdefulla kvaliteten just nu. Vi vill att ni alla ska kultivera frid, men vi vet att det i tider som detta kan vara utmanande att främja eller upprätthålla. Men mildhet, och sedan, sekundärt, en humoristisk känsla, en vilja att bli rörd och le mot de minsta saker som ger dig glädje – dessa saker kommer att tjäna dig.

Känn igen de förbättringar som tar form, oavsett hur små. Se om du kan fokusera på stegvis stadig förändring som är mer kärleksfull, mer öppen, mer inkluderande, mer omtänksam … mer av den värld du vill skapa och uppleva. Se om du kan märka dessa ögonblick. Mer leende. Mer vänlighet. Mer värme.

Ge vänlig uppskattande feedback till andra när du har energi och förmåga att verkligen göra det. Var en del av att åstadkomma en ny typ av mänsklighet och en planetväxling till större öppenhet, inkludering och vänlighet. Denna framtid uppstår på så många sätt. Vi ser det och vi stöder det också. Du kan medvetet stödja det också.

För dig in i ett tillstånd av öppenhet och tro. För du kan utnyttja din uppriktiga tro på livet, i universum, på änglarna, på Gud, på det gudomliga, i naturen, på vänligheten från dina sanna vänner eller till och med ett älskat husdjur – som kan ge dig styrka nu. Kom ihåg att göra detta ofta och du kommer att känna dig förnyad.

Lär dig att luta dig mot det inre området av energi som är evigt. Att ge dig styrka för livet och mod för hopp. Gå inte förbi någonting i världen, men var uppmärksam på när du är överbelastad och helt enkelt behöver lugn och vila. När du har tagit in allt du kan, för nu, sluta. Lär dig att stanna innan saker slits dig, om möjligt. Lär dig att märka hur du mår och ta ännu bättre hand om dig själv.

Ge generöst åt dig själv, näring din kropp-själ med tiden utomhus, med känslor av enkel glädje och mantra att veta: också detta kommer att passera, samtidigt som du tror och märker de goda saker som tar form i din värld, varje ögonblick.

Låt erkännandet av dessa goda saker ge dig styrka att uthärda svårigheterna, att vara närvarande snarare än att se bort från dem i nöd och också? Att älska dig själv, oerhört.

Vi är med dig nu och alltid. Känn älskade, att det alltid finns val som tjänar dig även när du är trött, rädd, känner dig slagen, har ont eller bara inte kan se vägen framåt. Vägen framåt utvecklas utan att du gör något. Andas bara ut. Sitt och låt livet flöda lite.

Ta emot det. Det är en present. Det är din att se.

Öppna och låt oss älska dig.

Vi är alltid med dig.

Jag ÄR ärkeängel Michael med de galaktiska drakarna och rådet för strålningsljus

Du gillar kanske också...