Ärkänglarna via Jahn J Kassl, 20 juni, 2024

Du har rätt, du är viktig!

https://lichtweltverlag.at/2024/06/20/du-bist-richtig-du-bist-wichtig/

Jahn J Kassl 2024-06-20
När kommer slutet?
Till slut blir allt bra, allt återgår till den Gudomliga ordningen och allt som motverkar detta tas bort. Men när kommer slutet? Slutet kommer när du minst anar det.
När de gråa molnen av okunnighet sprider sig för att helt grumla människors sinnen, då ingriper GUD helt klart, och vetet separeras från agnarna en sista gång.
Tills dess kommer du att genomgå den stora träningen med att arbeta dig igenom dina rädslor. Dag för dag och steg för steg, kastas du tillbaka till dig själv och den yttre framtoningen blir en reflektion av den person du var, och den du kommer att vara i framtiden. Rädslor, lögner och fantasier följer dig, precis som de sublima känslorna och ljusa tankarna. På varje stig möter du ljuset i mörkret, ett yttre fullt av illusioner och människor som inte förstår.
Trots lugnet inom dig så får kaoset ofattbara proportioner, och du ställs ofta inför frågan: “Hur ska det bli när inget fungerar längre?”
Älskade människa,
allt detta är för att du ska uppnå ditt mästerskap, ditt mästerskap på denna nivå av varande, på denna nivå av skapelse. Dessa situationer hjälper dig att omvandla din rädsla till något positivt och bemästra dem.
Världen finns kvar och kommer inte att gå under – människan höjer sig över denna tid.
Ni själva kommer att sväva, ni själva kommer att befria er, ni själva kommer att blåsa liv i er. Varje yttre händelse hjälper dig att se ännu djupare in i dig själv, och att vända ut och in på allt med all din kärlek.
Du vet inte vad som ligger framför dig, och du har ingen medveten kunskap om GUDs plan. Ändå har du det prenatala minnet av varför du är här idag, och vad som förde dig till denna tid på jorden.
Det annorlunda
Du vet att du har rätt, du vet att du är viktig, du vet att du är välsignad för den du är och hedrad för det du gör även om du inte minns detaljer, så finns djupt inom dig vissheten om att allt tillhör något i en större plan och med en djupare mening.
Idag observerar du dig själv mitt i livet och i jakt efter fred, enhet och kärlek. Idag är du i färd med att uppfylla dina uppdrag på jorden, och gå långt bortom dina tidigare gränser. Du har vaknat och bidrar till mänsklighetens uppvaknande. Du har kommit till din rätt och skapar ett exempel som är avgörande för de runt omkring dig. Du är ljuskrigaren, ljusvarelsen, ljusmänniskan, som skrider fram utan ord eller ljudlöst för att ge visdom och kärlek till alla behövande.
Du är annorlunda mot många av dina medmänniskor för att du i hög grad har arbetat dig igenom dina rädsloproblem, och för att systemet inte längre kan hålla dig nere.
Man är annorlunda och uppfattas som sådan. Detta kan vara en risk i mörka tider. Men så fort de mörka slöjorna lyfts, är ditt “annorlunda” en livförsäkring för de människor som helt har tappat orienteringen.
Behovet växer!
Nu ses du av fler och fler och behövs av fler och fler. Behovet ökar eftersom fler och fler människor inte vet vad de ska göra, eller vad de ska ta sig till.
Medan du växer av ljuset som finns inneboende i yttre händelser, bryts andra ner av det. Medan du förstår vad du behärskar så känner sig andra mer maktlösa än någonsin. Medan du fokuserar på GUD, så är GUD för andra den största illusionen.
När du har tränat ditt medvetande och öppnat ditt sinne för det Gudomliga under de senaste liven och åren, plågas många av en inre osäkerhet. Medan du har utfört ett inre helande arbete och allt mer frigjort dig från dina rädslor, så översvämmas de runt omkring dig ofta av rädslor.
För dessa behövande är du fyren och ankaret. Därför är det viktigt att hantera det på rätt sätt:
• Du hjälper mest effektivt då du tydligt känner igen en uppgift.
• Du kan hjälpa bäst när du själv är separerad.
• Du hjälper verkligen de som kan ta emot din hjälp med öppna hjärtan.
Slösa inte pärlor, ge inte bort skatter, slösa inte livsenergi där marken inte är beredd och redo för sådd. Men folk väntar på dig och de blir fler och fler. Erkänn din plats och lev enligt ditt syfte, eftersom du tillsammans med GUD inte längre känner rädslor.
Med oändlig kärlek,

Ärkeänglarna

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *