Ärkeängel Ametist via Natalie Glasson, 28 januari 2022

 

Ärkeängel Ametist via Natalie Glasson, 28 januari 2022

 

Gudomliga Moderns Förlossning
 av Ärkeängel Ametist

Ärkeängel Ametist via Natalie Glasson

– Original Källa: Sacred School of OmNa

 

Hälsningar och kärlek, jag är Ärkeängel Ametist, jag kommer fram med ett ljus och en vibration av renhet, klarhet och expansion. Jag tar med mig fram de kristallina vibrationerna och änglavibrationerna för att smälta samman och syntetisera, vilket skapar det vackraste energibadet för dig att existera inom. Tillåt dig själv att absorbera den energi jag uttrycker för dig nu. Tydlighet, klarhet och expansion är oerhört viktigt i uppstigningsprocessen nu. Det ger dig utrymme och tid att reflektera, att skapa med de enorma strömmarna och floderna av ljus som flödar in i din varelse och aktiverar visdom i dina celler. Det finns mycket att tänka på. Renhet, klarhet och expansion, allt stödjer din förbindelse med visdomen som utvecklas inifrån ditt väsen nu.

Jag, Ärkeängel Ametist vill komma fram och dela med er något som händer mellan Jorden och de Inre Planen, det är en mycket vacker process. Moder Jord, Jordens Väktare, syntetiserar med de Gudomliga Moderenergierna. Den högsta frekvensen av Gudomliga Moderenergier smälter samman och överlyser Moder Jord för närvarande. Moder Jord som själ, ande tar emot denna enorma näring, en uppgradering av ljuskoder som ytterligare aktiverar Skaparens Gudomliga Moderenergier inom Moder Jord. Detta är en uppstigningsprocess för Moder Jord. Moder Jord får hjälp av de Gudomliga Moderenergierna på de inre planen, Gudinnans vibration i det högsta riket. Moder Jord kommer att dra enorm nytta av denna aktivering och syntes. Uppgraderingar av Moder Jords energier och de Gudomliga Moderenergierna kommer att strålas ut över Jorden, till alla varelser.

Du kanske känner att du vill ansluta till eller hedra Moder Jord, eller dina egna inre Gudinneenergier, oavsett om du är i en kvinnlig eller manlig kropp som aktiveras, och kommer fram för att bli välkomnad och erkänd. Det finns en mycket större möjlighet till uppstigning som sker i detta ögonblick på grund av syntesen av Moder Jord och den Gudomliga Modern. När den Gudomliga Modern befinner sig i Moder Jords energi skapar detta en inkubator. Det är en samling av energi, av Moder Jords energi och den Gudomliga Moderns energi eller Gudinnans energi. Ni har möjligheten, liksom alla varelser på Jorden, att gå in i denna inkubator. Inom inkubatorns syntetiserade ljus kan du plantera frön av det du vill skapa, din största, din mest storslagna, din mest uppfyllande dröm, ditt mål eller din strävan.

Vad är det enda du vill skapa i denna verklighet på Jorden för dig själv?

Vad är det enda du vill uppleva?

Med syntesen av Moder Jord och den Gudomliga Modergudinnans energier skapas en inkubator som är levande, som är aktiv. Om du placerar dig själv och din avsikt i den inkubatorn kan du plantera frön, du kan verkligen jorda din dröm, ditt mål eller din strävan och förverkliga den. Det är nästan som att du går in i en treenighet som skapar denna dröm med Moder Jords och Gudinnans vibration. Efter att du har gått in i inkubatorn och du har planterat det fröet, har du skapat drömmen, önskan, du kommer att bli inbjuden att släppa den, att lösgöra dig från den. Som att du ser den glida iväg och ändå har en fast vetskap om att drömmen eller önskan har skapats och håller på att förverkligas? Detta är en oerhörd möjlighet att samskapa, att föra dig själv i linje med nästa steg av din uppstigning och med ditt ultimata jag på Jorden.

I meditation eller stilla stund kan du kalla på mig, Ärkeängel Ametist, att vara din guide. Jag kommer att omge dig med violett ljus, rena din energi och förbereda dig för processen.

Be sedan att få ansluta till och transporteras till Moder Jords inkubator. Moder Jord har smält samman med och överlyses av Gudinnans energier. Detta skapar en livmoder för dig att gå in i heliga Moder Jords jordande energier, närande energier och Gudinnans Gudomliga Moderenergier. Det är ett mycket välkomnande och värmande utrymme och du kan känna dig omgiven av denna energi.

Vi inbjuder dig att med klarhet hålla fast vid din avsikt med det du vill manifestera. Du kan visualisera det, du kan tänka på det, du kan prata om det och du kan känna det. Ta så lång tid du vill och njut av processen. Njut av energierna som du också absorberar från Moder Jord och den Gudomliga Modern.

När processen är klar kan du be Moder Jord, den Gudomliga Modern, jag själv, Ärkeängel Ametist att jorda dig och jorda din skapelse.

Föreställ dig sedan att du släpper taget om din skapelse, nästan ser den flyta iväg och håller medvetenheten om att den är i förverkligande, att den redan har manifesterats. Sedan när du är redo kan du be mig, Ärkeängel Ametist, att transportera dig tillbaka till din fysiska verklighet.

Det här är en väldigt, väldigt speciell tid att skapa. Det är nu dags att skapa med Gudinnan och Moder Jord.

Vi tackar dig; vi älskar dig,

 

Jag är Ärkeängel Ametist

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...