Ärkeängel Gabriel via Shanta Gabriel, 12 augusti, 2018

Ärkeängel Gabriel via Shanta Gabriel, 12 augusti 2018

Per Staffan 19 augusti 2018

GABRIELS MEDDELANDEKORT FÖR DENNA VECKA

Stärk din medvetna medvetenhet om andra tillstånd utöver det fysiska, kommunicera djupt inom dig själv och lär dig att lita på dina egna svar.

 

Vart jag än vänder jag mig nu, känner jag att jag står inför behovet av att vara medveten om andra tillstånd utöver det fysiska. Faktum är att mycket av mitt liv vid denna punkt verkar vara att jobba bortom 3D och mer att lära mig om att leva i högre frekvenser och större expansivitet i 5D-världen som vi har flyttat in i.

Jag tycker att det är en riktigt intressant tid att leva i just nu. Jag är så nyfiken på skiftesfrekvenserna och den magiska skönheten som är inneboende i det sätt på vilket det Gudomliga Flödet av Kärlek arbetar genom allt vi upplever. Det känns som att vara Hemma på ett sätt som livet i världen aldrig har varit.

Jag älskar att mitt Högre Jag är tillgängligt för mig på ett nytt sätt. Många människor håller med om denna bedömning. Ljusfälten är smidiga och formbara för att vi ska kunna skapa ett liv som ger oss uppfyllelse av våra största drömmar. Jag kan ha djupare kommunikation med mitt hjärta utan att ta så mycket tid med att höja min frekvens. Jag tycker att jag redan lever i de högre frekvenser som ger mig tillgång till mitt vägledningssystem.

Att leva i världen med dessa nya frekvenser verkar vara den svåraste delen för min fysiska kropp, speciellt mitt nervsystem. Livet reagerar annorlunda i de högre dimensionerna. När mina handlingar inte skapar samma resultat som de brukade före 2012, säger jag att jag måste vara uppmärksam och göra några nya val. Det visar sig att när jag gör detta är allting mycket lättare, och Kärleken är en större komponent i all aktivitet än någonsin tidigare.

Det är lite galet när jag inser att det har tagit alla dessa år att äntligen få den värld som jag trodde att jag föddes in i. När jag inte hade en kropp såg det ut som en bra idé att ”vara före min tid”. Men verkligheten i livet när ingen förstod någonting jag sa och även trodde att jag var mer än lite galen, var ansträngande, minst sagt. Friheten i den tid vi lever i nu är anmärkningsvärd och jag älskar att ha fler människor att spela med i Skönheten av de högre frekvenserna.

Gudomliga närvaro:

Tack för att du ledde mig genom den här tiden med så mycket klarhet, nåd och lätthet. Tack för att du hjälpte mig att se vilka steg jag behöver ta för att vara i harmoni med min själs visdom och lära mig att arbeta med Änglarnas Dimensioner för att skapa nytt liv på alla nivåer.

När jag lär mig att navigera i nya frekvenser, var vänlig och ta hand om min fysiska kropp och mitt nervsystem. Hjälp mig att vara mer medveten om gångerna när jag är överstimulerad och behöver sakta ner, vara tystare och ta djupare andetag. Tack för att du vägleder mina beslut och alla mina handlingar så att de är i linje med min Själs resa. Jag ber att få vara i Harmoni med kraften i mina avsikter för den här nya tiden. Tack för att du hjälper mig att lära mig att vara mer mottaglig för min vägledning.

För alla dessa välsignelser och för det vackra livet jag har fått, säger jag tack. Och så är det.

 

Shanta Gabriel
12 augusti 2018
ShantaGabriel.com

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...