Ärkeängeln Gabriel via Shanta Gabriel, 7 juni, 2020

Ärkeängeln Gabriel via Shanta Gabriel, 7 juni 2020

Shanta Gabriel ~ Var tacksam oavsett vad

Var tacksam för allt du har och allt som du är

Med allt som händer i världen och i våra liv, är det lätt att bli missnöjd. Ibland är det lättare att låta våra tankar gå in i de negativa kanalerna, där vi verkar ha våra vanliga tankespår, och idissla om hur illa allt verkar vara.

Det krävs disciplin och ansträngning för att byta till en annan kanal där vi kan se från ett högre perspektiv med mer tacksamhet. När vi gör detta kan det ta oss direkt in i våra hjärtan, och sedan från vårt hjärtas intelligens kan vi skapa från en mer resursfull plats.

Tacksamhet är den attityd som ger oss den inspiration vi behöver så att vi kan känna mer kärlek och uppskattning för våra liv. Det beror på att tacksamhet är en kraftfull energi våg som höjer våra vibrationella frekvenser till den nivå där vi kan se bortom det omedelbara framträdandet av disharmoni till sanningen om den dynamiska kraften av det gudomliga arbetet i våra liv.

Denna expansiva närvaro av Ren Potential kan samarbeta med oss för att skapa ett liv som är mer i linje med vad vi vill uppleva. Det är ett direkt svar på våra tankar och känslor. I det nya energisystem som vi lever i har vi tydliga val om hur vi vill leva.

I denna tid av ökade energifrekvenser har vi fått ett tomt ark där vi kan formulera våra liv. Vi gör detta genom att be Universum att arbeta genom oss så att vi kan vara i samstämd linje med den högsta visdomen hos vår själ. Även om detta kan låta enkelt, på grund av våra vanemässiga sätt att tänka, är det oerhört viktigt att vi uppmärksammar vad vi verkligen vill uppleva i stället för vad vi inte tycker om oss själva och de liv vi lever i.

Vår uppmärksamhets fokus är ett kraftfullt verktyg, okomplicerad men inte enkel; kraftgivande eller inaktiverande, enligt den magnetiska energi vi projicerar i fälten omkring oss. Fysiken säger oss att vi har ett fält med obegränsad potential som väntar på att vi ska så vår framtid.
Den magnetiska energin i våra tankar och känslor är fröet som skapar attraktion till en annan upplevelse. Det är därför att hålla våra energifrekvenser så upplyfta som möjligt, som gör en sådan skillnad i vad vi upplever i livet.

När det inte finns något annat vi kan tänka på att göra, att vara tacksam kan vara nyckeln som förvandlar tidvattnet av våra känslor in i kanalerna för nytt liv och välbefinnande. Det är ett fantastiskt och kraftfullt verktyg som bara väntar på att vi ska omsätta det i handling. Med detta enkla verktyg kan du förändra din värld när du blir mer tacksam för allt som du redan har i ditt liv och vad som erbjuds dig från Allt Detta Som Är.

Tänk på hur lyckligt lottad du verkligen är, hur mycket Skönhet det finns i världen, och öppna upp för nya känslor av Tacksamhet och Välbefinnande. Precis som med en frekvensväljare på en radio, ändra kanalen till den som strålar ut Harmoni, Lycklig Glädje and Kärlek som kommer att ge dig ett helt nytt perspektiv.

Då kommer naturligt ditt magnetfält att utstråla mer av dessa goda vibbar, och genom lagen om attraktion, kommer ditt liv börja göra stora förändringar. Det är bara så det fungerar.
Gudomlig närvaro,

Tack för detta liv har jag fått för att utforska, växa och dela mina gåvor. Vänligen arbeta igenom varje aspekt av mitt liv idag, välsigna allt jag gör och säger. Hjälp mig att vara en välsignelse på alla sätt.
Tack för att du hjälper mig att se skönheten runt omkring mig och ta emot Nåden som erbjuds mig just nu. Må jag föra min Själs gåvor in i min fysiska verklighet och använda dem för att vara en större välsignelse för världen.

Tack för att du ger Kärleken i mitt hjärta att lysa in i varje område i mitt liv och föra den i större utsträckning med den högsta visdomen i min Själ, nu och alltid. Tack Gode Gud, och så är det.

 

Shanta Gabriel 7 juni 2020
ShantaGabriel.com

Översättning: Mats

Archangel Gabriel via Shanta Gabriel, June 7th, 2020

Du gillar kanske också...