Ärkeängel Gabriel via Shanta Gabriel, 23 juni 2019

Ärkeängel Gabriel via Shanta Gabriel, 23 juni 2019

Per Staffan 24 juni, 2019

Archangel Gabriel (channeled messages)

Förankring av Sann Kärlek inom Dig ~ Ärkeängel Gabriel

av Shanta Gabriel, 23 juni 2019, ShantaGabriel.com

Sann Visdom och Ren Kärlek går hand i hand. Du måste älska hela dig själv innan Ren Vishet slår solid rot i dig.

När du får ren kärlek från din Gudomliga källa och erbjuder den till dig själv, kommer ditt liv att förändras. Att älska dig själv innebär att du accepterar dig själv som en student i livet. Du vet att du växer varje dag, och djupt inom dig är det gnistan av upplyst medvetande som är Gud.

Att fokusera på denna plats av Gudomligt Ljus hjälper det att växa. När ljuset av Gudomlig Kärlek växer, lyser det upp ditt sinne och ditt hjärta så att du ser ditt liv ur ett mer expanderat perspektiv. Detta gör att du kan öppna upp till det behagfulla flödet i universum och leva i mer frid och harmoni.

Att älska dig själv innefattar att kunna se egots trick och de aspekter av din personlighet som kan förbättras. När du ser klart, välsigna dessa delar av dig själv. Denna välsignade energi kommer att tillåta Guds kärlek att strömma genom dig. Din rädsla kommer att falla bort, och du kommer att operera från ett kärleksfullt hjärta i varje ögonblick.

Om självkritik skapade perfektion, skulle du vara perfekt nu. Det fungerar inte så, så var snäll mot dig själv. Du är i en mänsklig kropp på Jordplanet för att få en utbildning. Din själs tillväxt är i riktning mot perfektion, men det är en process.

Du är som en klump kol som blir till en diamant. Det är inte bra att hata den grova formen och önska att det vore en diamant. Vad som krävs är en steg-för-steg-process, med rätt verktyg applicerade med flit och omsorg.

Erkänn din otroliga potential att vara en diamant. Låt änglarna hjälpa till med att slipa dina grova kanter. Vet att det tar lite tid och älska dig själv för att du bryr dig tillräckligt om din värld för att vara det bästa du kan vara.

Var lika tålmodig och omtänksam mot dig själv som du skulle vara mot ett litet barn. Håll fast vid Guds ljus inom dig. Be om hjälp från Änglarna och lita på processen. Du blir starkare och vackrare för varje dag. Vet att du är oerhört älskad och förtjänar allt det goda som livet har att erbjuda.

Kom ihåg ditt budskap från Ärkeängel Gabriel idag:

Sann Visdom och Ren Kärlek går hand i hand. Du måste älska hela dig själv innan Ren Vishet slår solid rot inom dig.

 

 

Shanta Gabriel
för Archangel Gabriel
23 juni, 2019
ShantaGabriel.com

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...