Ärkeängel Gabriel via Shanta Gabriel, 8 oktober 2018

Ärkeängel Gabriel via Shanta Gabriel, 8 oktober 2018

Per Staffan 9 oktober 2018

Ärkeängel Gabriel via Shanta Gabriel: Tacksamhet öppnar dörren till att känna Guds kärlek.

8 oktober 2018

Kära Du,

När du känner Guds kärlek finns det en känsla av frid och harmoni inom dig. Denna känsla gör att du kan stå tillbaka från dramatiken i ditt liv och låta Guds kärlek flöda i varje situation. När Gudomlig Kärlek flödar fritt genom dig uppträder mirakulöst helande.

Det finns en plats där du alltid kan känna Guds kärlek, och det är i ditt hjärta. Tacksamhet är den attityd som tar dig in i ditt hjärta. Det spelar ingen roll om du inte ser någonting i ditt liv som du kan känna dig tacksam för, bara handlingen att sätta din hand på ditt hjärta och tacka, öppnar en dörr i ditt hjärta som låter Guds kärlek komma in.

När det inte finns något annat kan du tacka för att du bara lever. Det är en gåva att vara i en mänsklig kropp, som är ett mirakulöst instrument. Du kan tacka för att ditt hjärta slår, att din andning fungerar och matsmältningsprocessen fortsätter utan din medvetna styrning.

Om ditt liv känns som en konstant kamp, kan du tacka för de lektioner du lär dig. På andra sidan kampen finns friheten. Du kan tacka på förhand för sådan frihet.

Bön skiftar vårt perspektiv så att vi kan se en större bild av vad som verkligen händer i våra liv. Böner av tacksamhet är mycket kraftfulla och stimulerar ett ökat flöde av Guds energi i varje situation. Denna energi kan skapa mirakulös förändring för gott. Det kan ta lite ansträngning att hitta något att vara tacksam för när du känner dig nere, men det kommer att skapa en vacker förskjutning i ditt sinne när du gör det. Detta skifte är dörren till en ny medvetenhet om den större sanningen i ditt liv.

Den större sanningen är att du aldrig är ensam och att du är här på Jorden för att komma ihåg din koppling till den Gudomliga Närvaron i ditt liv. Du är tänkt att leva ett lyckligt, rikligt liv med djup uppfyllelse. För att kunna göra det är det nödvändigt att gå ur de problem som livet presenterar och in i Guds kärleks flöde, vilket kommer att leda till Kreativa Lösningar. Det är som om du går in genom en dörröppning till rätta åtgärder, förtroende och kärleksfull medvetenhet.

Tacksamhet är nyckeln som låser upp dörren till allt du söker – en enkel sak som ger mirakel i ditt liv. Kom ihåg ditt budskap från Ärkeängel Gabriel idag:

Tacksamhet öppnar dörren till att känna Guds kärlek.

Shanta Gabriel för
Ärkeängel Gabriel
www.shantagabriel.com

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...