Ärkeängel Gabriel via Shelley Young, 18 November

angelgabriel2

Ärkeängel Gabriel, via Shelley Young

18 November 2015

 

 

Mina Kära,

Skam är en känsla som ofta resulterar i att en person fastnar i ånger och stannar där. Förstå att vi alltid stödjer när människor har möjlighet att identifiera och reflektera över beteenden, som inte stämmer med vilka de verkligen är. Det är en viktig del av växandet. När det blir problematiskt, är när personen sedan använder den upplevelsen till att fördröja sitt växande och halkar ner i en grop, av själv-degradering.

Det är stor skillnad mellan introspektion och själv missbruk! Alla erfarenheter tjänar ert växande om ni tillåter er att lära, omvärdera, och omdirigera er väg och ert självuttryck. Introspektion hjälper er att att förstå och välja en annorlunda rörelse framåt. Själv missbruk kommer helt enkelt att hålla er fast, vilket ofta kan leda till ännu värre beteende, som inte är i linje med er sanning.

Om ni har gjort någonting som ni inte känner er stolt över, känn in varför ni betedde er på ett sådant sätt. Vad ligger bakom ert beteende? Var det rädsla? Från-koppling? Ensamhet? Sorg? Ilska? Det finns alltid en sårad del av jaget, som driver beslut som inte ligger i linje med vem ni verkligen är. Anslut er till denna skadade del av er själv, och föreställ er att samla upp det i era armar, älska och förlåt det och ge det allt vad det kan tänkas behöva, för att känna sig hel och komplett. Ge er själva kärlek och förlåtelse, som ni så gärna skulle erbjuda någon annan.

Att fortsätta skylla på er själva är att föreviga er sårbarhet. Förstå vad som drev er till era val. Gottgör med andra om det behövs. Förlåt er själva. Gå sen framåt i en ny förbättrad version av er själv, som ser fram emot att göra bättre berättigade val. Det är sant växande, Mina Kära, och något som ska firas.

 

Ärkeängeln Gabriel thru Shelley Young
www.trinityesoterics.com
Facebook: Trinity Esoteriken
Twitter:trinityesoteric
YouTube: http://www.youtube.com/user/trinityesoterics

 

 

Översättning: Mie Fjällvide – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...