Ärkeängel Gabriel via Shanta Gabriel. 9 juni 2019

Ärkeängel Gabriel

via Shanta Gabriel

9 juni 2019

Var tacksamma för allting ni har och allt som ni är.

Ni har så mycket att vara tacksamma för. Ibland kan det kännas som om livet vore svårt och ändå, om ni kan ta ett steg tillbaka från alla dramer, så kommer ni att se hur lyckligt lottade ni är. Till och med de lärdomar som ni nu går igenom är en välsignelse.

Fastän det kan kännas som om ni inte hade nog, om det så handlar om tid, pengar, hälsa eller kärlek – så har ni blivit välsignade med en oerhörd gåva. Denna gåva är ert liv. En fysisk kropp är en underbar gåva.

Ta er tid att iaktta de mirakulösa händelserna i kroppen. Det är ett mirakel att meddelanden förmedlas från hjärnan så att rörelser uppstår i olika delar av er kropp. Det är ett mirakel att ni inte behöver tala om för hjärtat att det ska slå eller att magen ska sköta matsmältningen.

Den fysiska kroppen är en ständig källa för beundran när ni beaktar den som en gåva från Gud. Ni ska använda denna kropp för att ta lärdom av era lektioner i livet och att hjälpa ta ner Himlen på Jorden. Ni är här för att skapa en bättre värld för alla. Ni är här för att lära er att hitta frid och harmoni inom er själva så att alla människor på Jorden ska få uppleva detta. En person som finner inre frid hjälper till att bringa Frid till hela världen.

Ni är en del av en underbar Närvaro inom vilken ni lever, rör er och har ert väsen. Gudomligheten existerar under alla era tumultartade tankar och mellan era andetag. Ni är här för att minnas detta faktum samt att ständigt leva i denna medvetenhet.

Den här Närvaron ger er oavbrutet och ni kan fortlöpande ta emot de välsignelser som står tillgängliga genom att fokusera er uppmärksamhet på sanningen om vilka ni är. Ni kan veta att då vilken som helst situation äger rum i ert liv, eller i världen, så finns Gud mitt uppe i allting.

Övning:

Var tacksam för denna gåva av Universell Närvaro inom dig. Var tacksam för din kropp och för de lärdomar du tar lärdom av, vilka hjälper dig i din andliga process. Ta tig tid att se skönheten i Naturen – en blomma, ett träd eller en fågel – och var tacksam för det Gudomligas skönhet som finns där och inom alla ting.

Var tacksam för Änglarnas närvaro i ditt liv. Dessa budbärare från Gud är en mäktig källa för Kärlek och Visdom i din värld. Du kan närsomhelst kalla på dem och deras hjälp finns tillgänglig för dig. Detta är en oöverträfflig gåva.

Var också tacksam för allt som Du är. Du är en gnista av Gudomligt Ljus som utstrålar Guds Närvaro på Jorden. Du är Guds Kärlek som uttrycker sig till andra. Du är Guds Visdom som minns sanningen i den Gudomliga Ordningen i varje situation. Du är så mycket mer än vad du verkar vara. Kom ihåg expansionskraften i din sanna natur och var tacksam.

Din tacksamhet öppnar upp slussportarna för Himlens välsignelser. Tacksamhet skapar en energi som drar till sig det Goda till ditt liv. När du är tacksam så känner du dig mer fridfull och mer fullbordad. Det är lättare att minnas att Gud finns inom alla människor och situationer. Du kan börja med att vara ett vittne, snarare än att snärjas in i livets dramer.

Du håller nyckeln till Frid på Jorden. När du tacksamt fokuserar på sanningen i din Gudomliga natur, kom ihåg ditt budskap från Ärkeängel Gabriel idag:

”Var tacksam för allting ni har och allt som ni är.”

 

By Shanta Gabriel, June 9, 2019, shantagabriel.com

 

 

Översättning: Aslög

 

 

Du gillar kanske också...