Ärkeängel Gabriel via Shanta Gabriel, 25 november

angelgabriel2

Ärkeängel Gabriel, via Shanta Gabriel

Att Leva Livet i Tacksägelse

25 November 2015

 

Mina Kära,

Det närmar sig ”Thanksgiving” i USA, som markerar den officiella början på helgdagarnas period. Vet att i denna unika tid på året finns det ett uppvaknande i en anda av Tacksamhet. Det är den sanna essensen av Tacksägelse.

När ni kan sänka ner er själv i flödet av ren Tacksamhet, katalyserar det nytt överflöd i varje område av ert liv. Tacksamhet kan utgöra ett nytt inneslutande fält för ert hjärta att öppna in mot.

Det är en sann gåva för er själva när ni lever i Tacksamhet. Kraften i att ge tack kan bidra till att lyfta er över förekomsten av disharmoni, så att nya liv dyker upp inom er, öppnar dörrar till fantastiska möjligheter som ni aldrig kunde föreställa er.

Era djupaste drömmar börjar vakna nu och ert hjärta blir erbjudet en möjlighet

att skapa manifestationer av er djupaste Själs längtan. När ni öppnar till dessa önskningar, som har potentialen att uppfylla er på massiva sätt, börjar en energi att arbeta i er som ni aldrig har upplevt. Det är som en upplåsning av porten med tacksägelse som nyckel.

Skapandet av nya attityder av tacksägelse i era liv, attraherar nya strömmar av ljusfylld energi för att välsigna allt som hedras på detta sätt. När en välsignelse av tacksamhet görs i varje ögonblick, ger det ljusfylld Gudomlig energi till den person som sänder ut det, liksom situationen blir välsignad.

I utmanande tider kan det verka svårt att hitta något att vara tacksam över. Trots denna svårighet, är ett sätt att skapa en positiv förändring i ert liv, att tacka för det ni redan har nu. Ni kan också tacka på förhand för vad ni vill skapa. Detta tillåter ett skifte i er uppfattning så att ni börjar attrahera ny välgörande energi i ert liv.

Tacksamhet är en attityd som kan djupt förändra ert medvetande. När ni lever ert liv i tacksägelse, kan det påverka ert varande på en biologisk nivå, som tränar ert sinne och kropp att leva i ett högre tillstånd av hälsa och välbefinnande.

När ni inte hittar något annat, kan ni tacka bara för att vara vid liv, så att er själ kan utvecklas. Det är en gåva att vara i en mänsklig kropp, och er kropp är ett mirakulöst instrument. Tänk på det faktum att ni har ett hjärta inom er, som inte behöver någon medveten hjälp från er sida att fortsätta slå. Kom ihåg att ni inte behöver tala om för ert matsmältnings-system att göra sitt arbete.

Alla dessa kroppsdelar fungerar i en underbar Gudomlig perfekt plan. När ni vänder er uppmärksamhet till dessa system inom er kropp, när ni börjar tacka för de otroliga processer som fortsätter 24 timmar om dygnet inom er, kommer de att fungera på en högre nivå.

Ert fokus på uppmärksamhet med tacksamhet och välsignelser kommer att ge mer ljus och styrka i era vitala organ. För extra energi, överväg att fylla dessa organ med en helande färg som rosa eller grönt, vilket lyser upp dem med Gudomligt Ljus. För skojs skull kan ni då föreställa er ett leende på en kroppsdel, som er lever eller ert hjärta. Detta kommer inte bara att välsigna era organ, det kommer att lätta upp ert sinne.

Tacksamhet är Attityden som tar er till ert hjärta. Överväg idén att era tankar är som böner, som når ut i det Universella flödet av liv. När ni använder era tankar medvetet, blir de böner som skiftar ert perspektiv, så att ni kan se en större bild av vad som verkligen händer i era liv.

Böner av tacksamhet är mycket kraftfullt, och stimulerar ett ökande flöde av spirituell energi in i varje situation. Denna kraft kan skapa mirakulös förändring för det goda i ert liv. Det kan behövas lite ansträngning för att hitta någonting att vara tacksam över när ni känner er nere, men böner av tacksägelse kan hjälpa till att skapa en vacker förändring i ert sinne när ni gör så.

Det är oerhört viktigt för er framtid, att ge näring åt medkänsla för er själva, misstagen ni gjorde som ni lärde er om livet, och förlåtelsen för personen som ni var i det förflutna. Var tacksam för allt ni har lärt er och allt som ni är. Den här handlingen är en bra början för en fridfull och lycklig framtid. Ni kan öppna nya dörrar för morgondagen med era tacksamma tankar i dag.

Oavsett hur det känns, är ni aldrig ensamma. Ni är här på Jorden för att komma ihåg er kontakt med den Andliga Närvaron i ert liv. Ni är tänkta att leva ett lyckligt, överflödande liv med djup tillfredställelse. För att kunna göra detta är det nödvändigt att stiga ut ur utmaningarna som livet presenterar, och in i flödet av Guds Kärlek, vilket kommer att ge er mer kreativa lösningar.

Det finns en plats dit ni alltid kan gå, för att finna kraften av den Gudomliga Kärleken, och det är i ert hjärta. Tacksamhet är den attityd som kommer att ta er in till ert hjärta. Det spelar ingen roll om ni inte ser någonting i ert liv att känna tacksamhet över, bara handlingen att ge tack öppnar en dörr i ert hjärta att släppa in Gudomlig Kärlek.

Ibland verkar det som om bön är svårt, eller det kan finnas negativa associationer med organiserad religion från barndomen. Kanske kan några förslag om böner av tacksamhet var användbart.

Här är några möjligheter om böner som kan hjälpa till att lyfta era tankar, att förena ert hjärta till essensen av Tacksamhet. Ni kan välja en eller flera som resonerar med er, och använda dem som en spirituell övning för dagen. Mästarna föreslår 21 dagar att praktisera för att skapa en ny vana i er hjärna.

En Tacksägelse Bön

Gudomlig Närvaro,

JAG ÄR tacksam för Skönheten och Kraften av den levande Jorden som upprätthåller allt liv och som välsignar alla som har lyckan att leva i denna vackra värld. Jag tackar för att alla varelser håller på att vakna upp till dessa gåvor.

Tack för denna dag. Hjälp mig att se välsignelserna och att lära läxorna som ges till mig att lära. Visa mig vad jag behöver veta för att växa till en mer vänlig och kärleksfull människa, och ta hand om mina ansvar med Grace och Lätthet. Hjälp mig att dela med mig av gåvorna som du har gett mig på ett sätt, som tillför mer värde till världen.

Tack för att du hjälper mig att röra mig med stor Klarhet och Säkerhet. Tack för att inspirera mina hjärt-centrerade handlingar i alla områden av mitt liv.

JAG ÄR tacksam för fysisk, mental och känslomässig Hälsa och Välbefinnande. Jag känner igen Välmående som mitt mest berättigade attribut, och välsignar varje område av mitt liv.

Tack för överflödande bevisningar på mitt bankkonto och den ekonomiska möjligheten att spara, spendera och stödja andra. JAG ÄR tacksam för att mitt arbete uppfyller mig på alla nivåer.

Tack för mitt sinne som är inspirerat och kreativt. Tack för att du hjälper mig att vara öppen till nya idéer som kan tillföra gott till mitt liv. Tack för min fantastiska kropp, som är stark och flexibel, och för organen inom den som fungerar med perfektion. Välsigna varje cell och fiber i min varelse, så att den är fylld med ditt Gudomliga Ljus.

Tack för förlåtelsen som växer i mitt hjärta, och medkänslan inom mig för den person jag är just nu. Hjälp mig att också ha medkänsla och förståelse för andra när de går sin egen väg i livet.

JAG ÄR tacksam för de nya uppvaknanden av Kärlek och Överflöd över hela världen, i hjärtat hos varje person, förkroppsligad i denna tid. Tack för att du hjälper mig att leva mitt liv i Harmoni och Välbefinnande, och att utstråla ljus för Gudomlig Kärlek i världen.

För detta och alla mina välsignelser, säger jag, ”Tack Gud”.

Må denna tid av Tacksägelse fylla ert hjärta med ett nytt uppvaknade till Kärleksfull Närvaro inom alla ting, och välsigna varje områden av ert liv med ren Tacksamhet.

Så var det. Var det så. Amen.

 

 

Shanta Gabriel for Archangel Gabriel
Copyright: November 20, 2015

To view this message at its source click here: Shanta Gabriel: Messages from Archangel Gabriel – Living Life in Thanksgiving

 

 

 

Översättning: Mie Fjällvide

 

 

 

 

Du gillar kanske också...