Ärkeängel Gabriel via Trinity Esoterics, 4 maj

angelgabriel2

Ärkeängel Gabriel, 4 maj 2016

Via Trinity Esoterics

Om ni börjar ägna er tid och ert fokus på det som energetiskt stöds i varje givet ögonblick, kommer ni att känna er mycket mer bekväma och effektiva. Det är det som är inspiration – att det energetiska flödet stödjer något till fullo.

Ibland tvingar ni er själva att göra något därför att ni tror att ni borde göra det. Ju större ansträngning det kräver, desto högre är nivån på hur energetiskt ogrundad den handlingen är. Det betyder inte att det inte blir gjort, det betyder helt enkelt att välja att göra det just nu, är att välja att göra det utan optimalt stöd från Universum. Det är att välja en väg som är mycket svårare, istället för att tålmodigt vänta på den energi som kommer att stödja det.

Tänk på surfare. De sitter i vattnet och väntar tålmodigt på att den perfekta vågen ska komma. De är beredda att agera när det optimala tillfället visar sig. Det kan välja vilken våg de vill, men med erfarenhet och klokhet kan de känna igen vilken våg som kan ge dem hela den upplevelse de vill ha. De accepterar också att när vattnet är för lugnt eller för stormigt är det inte en bra dag att surfa på, och ägnar sig åt en annan aktivitet istället.

Vi lovar er att saker och ting inte kommer att bli ogjorda för alltid om ni väntar på en stödjande energi. Energierna skiftar hela tiden och är alltid optimala för vissa saker. Är det inte dags att börja agera med det som ger stöd i varje ögonblick? Det är bra att klokt utnyttja den energetiska hjälp som Universum erbjuder, eftersom den ger er en mycket större känsla av effektivitet. Den ger er exakt vad ni behöver för att lyckas, om ni tillåter energierna att vägleda er.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

 

Du gillar kanske också...