Ärkeängel Metatron via James McConnell, 8 oktober 2017

Ärkeängel Metatron via James McConnell, 8 oktober 2017

 

Hälsningar! Detta är Ärkeängel Metatron.

Och i mitt rike, vilket är riket för Helig Geometri, liksom riket för infrastrukturen i detta universum, och det jag mest arbetar med när det gäller strukturen och hur detta universum fungerar från en energetisk nivå, är jag här för att säga att det är mycket firande idag!

Det har funnits en grundläggande förändring i ert lokala universum som har gjort det möjligt för oss att installera den första nivån av denna energetiska förändring som nu är permanent och vad som nu händer på denna planet, och ni har säkert känt en viss skillnad i energin. Det kan komma över er som mest salighet men det kan också stöta på er som en viss tomhet. Och det som nu ändras är att möjligheten att få energi från att kontrollera andra eller att få energi från att ha denna känsla av självrättfärdighet genom dömande, nu saknas.

Så det finns fortfarande människor som av gammal vana försöker kontrollera. Det finns fortfarande människor som av gammal vana försöker döma. Men de kommer inte att känna den energi, den laddning av känslor, den tillfredsställelse som kommer från detta. Det kommer att kännas som en tom gest, eftersom det inte längre finns någon energi tillgänglig för denna typ av aktivitet. Och det här är orsak till en stor fest i de himmelska rikena. Vi har väntat ganska länge på att starta det här första skiktet av förändring.

Så vad betyder det för dig? Tja, du kommer känna det här inom dig. Om du har rädsla eller om du har anfall av dömande eller om du har svårt att kontrollera, kommer du att börja känna lite tomhet när det gäller denna verksamhet. Så utmaningen här idag är att tänka på de vanor du har som bara du kan ändra. Vi kan förändra energin under detta men det är fortfarande din fria vilja att välja att göra dessa saker eller att inte göra dessa saker. Så när du lever ditt dagliga liv och du befinner dig på ett ställe där du bara av gammal vana vill döma, så tänk på vad du gör. Vill du fortsätta med detta så gagnar det dig verkligen inte eller någon annan i detta universum för den delen.

Så tänk på vad ni gör igenom hela dagen. Och jag säger er att fördelarna med att släppa dessa specifika beteenden och mönster är en ny känsla av kärlek och en ny känsla av enhet och en ny känsla av glädje som kommer att börja komma över er och komma in i era liv i de områden där ni är nu lämnar dessa vanor. Så det är mycket som att städa ut era hus. Om ni har ett hus som är fullt av gamla saker, om ni har ett hus som är fullt av gamla vanor, nu är det dags att städa det. Rengör det för att låta den här nya energin komma in. Och vad är den här nya energin? Det här är en energi av att låta andra vara. Det här är energin att hedra sin fria vilja. Det här är en energi av att låta dem uppleva sin väg. Det här är energin att hedra dig själv och hedra din väg. Detta är förlåtelsens energi.

Detta är nu vad som har satts i spel. Detta är den första nivån på skapandet av den nya Guldåldern. Så dra nytta av detta; njut av det. Men rengör först ditt hus så att du får rum att få in denna energi.

Jag ÄR Ärkeängel Metatron och jag är så väldigt glad att ge dig dessa goda nyheter. Tack.

»Källa 1 Källa 2 – Kanal: James McConnell

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...