Arkturierna via Daniel Scranton, 16 oktober, 2017

Arkturierna, 16 oktober 2017 

Via Daniel Scranton

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi glädjer oss åt att få kontakt med er alla.

Vi har iakttagit och väntat på det perfekta tillfället att dela med oss av den här speciella informationen, och nu är det den perfekta tiden för oss att dela den med er. Den relation som ni har till Källans Energi är det exakta förhållandet som ni har till livet.

Om ni över huvudtaget inte tänker på ert förhållande till Källans Energi, då tänker ni förmodligen inte på syftet med ert liv. Ni ställer förmodligen inte de stora frågorna. Om ni är rädda för Källan och Dens dömande, är det sannolikt så att ni bemöter era medmänniskor på samma sätt, som om de var representanter för Källan.

Om ni ser Källan som en välmenande varelse som älskar er ovillkorligt, är oändligt klok och expanderande, då är det så ni kommer att se andra människor som ni i allmänhet möter i era liv. Ni förstår, Källan är verkligen Allt som Är. Så, hur ni närmar er Allt som Är, kommer att återspegla hur ni närmar er Källan, och hur ni närmar er Källan kommer att återspegla hur ni närmar er Allt som Är.

Om ni vill förändra ert liv, kan ni förändra er relation till Källan. Det skulle vara en mycket bra början, eftersom Källan är allting och ni är inkluderade i allting. Så ni inkluderar er själva när ni förändrar er relation till Källan. Ni kommer att se er själva på ett annat sätt. Ni kommer att vara en annan version av er själva, om ni vill ha en annan upplevelse av livet.

Om allt i ert liv är precis som ni vill att det ska vara, och ni är precis så som ni vill vara, fortsätt då bara att främja den relationen till Källan som ni redan har. Fortsätt att njuta av er resa. Det bästa sättet att uppleva Källan är att känna Källans Energi. Om ni anser att Källan är ovillkorlig kärlek, och när ni anser att den ovillkorliga kärlek som är Källan kontinuerligt expanderar, kommer ni att få en förnimmelse av den känsla ni vill uppnå.

Närhelst ni känner att kärlek bubblar upp inom er, då vet ni att ni är på rätt spår, därför att i det ögonblicket känner ni er som Källans Energi.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av att få vara här med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...