Ärkeängel Metatron via Lee Degani, 8 januari, 2018

Ärkeängel Metatron via Lee Degani, 8 januari 2018

 

METATRON: VAD ÄR RÄTTFÄRDIGHET

Rättfärdigheten är anpassad till det heliga gudomliga. Kanaliserat av Lee Degani.

 

Jag är Metatron, din guide, ett med universum. Ämnet dömande har kommit upp, d.v.s. att du ibland dömer dig själv utan att ha den medkänsla som du tror att du borde ha.

Men kära, älskade, när ni står tillbaka och blir observatörer, så har ni medkänsla, ni tar den bara inte till ert heliga jag. Det är en ny känsla, eller hur, att inte känna oron, att inte känna förtvivlan, att inte känna sorgen, att inte ta på sig av förtvivlan från sjukdom från en annan. Och så dömer du ibland dig själv för att du inte känner av dessa saker och undrar, ”Är jag en medkännande varelse? Är jag en varelse av kärlek och ljus? Arbetar jag för Modern, för Fadern? ”

Jag är här för att lugna dig. Ja, det är att stå tillbaka och stråla ut ditt ljus, din kärlek, att vara ett fyrtorn. Det är äran, det är firandet.

Och du frågar fortfarande, ”Men Metatron, jag förstår det för andra men hur är det med dem nära mig, i min egen familj? Hur kan jag bara se detta och inte känna sorgen och förtvivlan? ”Och du vill döma dig själv för det här.

Jag är här för att försäkra dig om att även med dina egna älskade familjemedlemmar är det rättfärdigt att stå tillbaka, att vara observatören. Åh, jag använder inte det ordet ofta, rättfärdigt. Men det är något du kan relatera till och förstå.

Vad är rättfärdighet? Rättfärdigheten är anpassad till det Heliga Gudomliga. Det handlar inte om att ha rätt eller fel. Det har en annan mening. Rättfärdighet är en Tzadik, en som har kommit för att reparera världen. Att reparera sig själv, det inre arbetet och sedan stå i fullheten av vem han är, av vem hon är. Och att stå i fullhet ger kärlek, ger ära, bringar ljus, bringar helande, bringar medkänsla, empati, medlidande utan att falla i förtvivlan hos dem du skiner ditt ljus för.

Men fortfarande frågar du. Ja, Metatron, jag förstår men jag vill bara vara säker. Och så är jag här för att lugna dig. Ja, visst. Ni är de rättfärdiga, de rättfärdiga som inte är indelade i rätt eller fel. Men de rättfärdiga som strålar ut. För det är rätt, är det inte? Det är rätt att vara ljus. Och byta ut ordet för kärlek, rättfärdighet. Ni de kärleksfulla. Eller byta ordet rättfärdighet mot ljus. För ni är de ljusa.

Och i det här ögonblicket expanderar du, ser du med mig. Kom, låt mig visa dig. Ser du? Ser du inte världen som jag ser den? Titta på alla de ljusets varelser som finns över hela världen. Ser du inte mörkrets fläckar? Dessa är rättfärdiga som strålar ut sitt ljus. Ja, du är av dem. Och är det inte rätt? Är det inte ljus? Är det inte kärlek? Gå och kolla upp i ordboken, termen rättfärdighet.

Ge mig din hand nu. Och den andra. Och låt mig ingjuta min kärlek i dig, min glädje, och rättfärdigheten. Var med kärlek nu. Vet att du alltid är med mig. Jag lämnar dig nu med kärlek. Jag är Metatron, magnetisk varelse, en som har gått på jorden. Den som går på jorden med dig.

Farväl.

 

Med tillstånd.

 

© 2018 Council of Love, Inc.

 

http://counciloflove.com/

 

Detta kanaliserade material är skyddat av upphovsrätten. Vi uppmanar dig att dela den under förutsättning att den används i sin helhet, att ingen ändring görs, att den är kostnadsfri, och att upphovsrättsmeddelandet, kanalreferenser, webbplatslänk och detta uttalande publiceras.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

Du gillar kanske också...