Arkturierna via Daniel Scranton, 9 januari 2018

Arkturierna via Daniel Scranton,  9 januari 2018

 

Telepati ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Ni vaknar upp till sanningen att ni alla kan upptäcka vad andra tänker och känner. Ni blir mer telepatiska för varje dag. Empati var det första steget för att inse att ni hade denna förmåga. Ni är mycket mer telepatiska än ni vet eller accepterar. Den uppväckta varelsen bryr sig om hur andra människor känner.

Vad en annan person tänker är vanligtvis en vibrerande matchning till vad de känner. Om du vill veta vad någon annan tänker så kan du ta dig in i deras vibrationsområde. Och då kommer du att uppleva samma tankar som den andra upplever. Det här är användbart när du försöker hjälpa en annan person, för ofta säger andra människor inte det som de verkligen tänker och känner.

Om du vill vara till tjänst är det viktigt att veta var personen kommer ifrån. Du behöver inte stanna i någon annan persons vibrationsområde så länge för att få det du behöver och att bringa tillbaka din vibration. När en person befinner sig i kanaliseringstillstånd, höjer de upp sin vibration så att kanalen upplever den energetiska överföringen från varelsen eller varelserna som de kanaliserar. Så du ser, det fungerar båda vägarna.

Och självklart om du är i närvaron av en annan människa som håller hög frekvens, så vill du matcha hans eller hennes frekvens eftersom du vill uppleva samma känsla. Detta händer ganska naturligt, särskilt när du förväntar dig det. När du älskar eller beundrar någon, tenderar du att få din vibration precis dit där den andra personen är.

Nu när ni kan fungera som telepatiska varelser hela tiden, kommer ni att känna er närmare era medmänniskor. Ni kommer att känna av de gemensamma förhållanden som ni delar, och ni kommer att kunna upptäcka delar av den andra personen som fortfarande behöver lite hjälp, lite helande eller viss försäkran, och det är ett underbart sätt att vara till tjänst för andra.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er. ”

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

Du gillar kanske också...