Metatron via Linda Dillon 28 augusti 2020

 

Linda Dillon: Metatron – Låt Oss Ta Blommor Till Ditt Hjärta

 

 

Låt oss ta med doften av vår och sommar och ny början. Låt oss ta med blommornas skönhet … Det är att minnas den djupaste anslutningen till Moderns trädgård.

Denna underbara pärla är kärleksfullt delad av Sarah från hennes personliga läsning med Linda Dillon.

Metatron ~ Låt Oss Bringa Blommor Till Ditt Hjärta

Hälsningar, jag är Metatron. Välkommen, älskade söta blå ängel, med magenta-aura, smaragdhjärta, omringat av guld. Förneka inte och försök inte att minimera sanningen, makten, glansen, kraften av vem du är som en strålande ängel av ljus, kommunikatör, upprätthållare av löftet i form på planeten, under denna tid av sådan magnifik förändring.

Ja, du känner viskningarna, trådarna, ekon av den gamla tredje dimensionen som ropar till dig, försöker fånga dig, hålla dig bunden och ge dig munkavle. Du kommer inte att ha det! Och låt mig vara väldigt tydlig, älskade, det kommer inte vi heller.

Uppstigningstiden … nej, den är inte fullbordad eftersom Moderns Skapelser är oändliga, men ja, slutförande av ett kapitel … ni glider över, in i det nya, till den lysande acceptansen och överlämnandet av vilka ni är, i all er skönhet och kraft. Ni har undanröjt denna term som kallas ”makt” eftersom makt har blivit så nedsmutsad, så missbrukad, avsedd till att indikera auktoritet eller kontroll, som båda har missbrukats fruktansvärt.

Makt är helt enkelt din inneboende ande. Det är helt enkelt sanningen om vem du är och acceptansen av den sanningen. Det handlar inte om ego. Det handlar inte om att skryta. Det handlar om den tysta, subtila acceptansen av din varelse och det tysta, subtila avancemanget in i kollektivet, både energetiskt och bokstavligt, så att du kan påverka de som längtar och väntar, de som behöver veta att de ses, att de älskas, att de är vördade.

Det handlar inte nödvändigtvis, söta du, om avbön. Ja, det finns fall där det är en återställning av balans, och till och med ibland gottgörelse, men det har det våldsamma modet att erkänna vem du är … ja, där du har gått fel och dit du vill gå, hur du vill engagera dig inte bara med ditt heliga jag, inte bara med oss utan med varje person/varelse du möter – och du vet vilken mängd karaktärer det finns på denna planet!

Avfärda inte dig själv. När du hamnar i … nej reflektion är viktigt, men inte klander, inte skuld, för vad det gör är att det drar dig in i det gamla. …

Sarah: … Mitt hjärta vill så gärna skicka blommor och ett kort som en representation av min sanning och mina känslor. Är det mödan värt eftersom jag är orolig för att jag igen har gjort ett sådant misstag att jag inte kan rätta till det?

M: Vi backar upp dig, söta du, och det är retoriskt när jag säger, ”Varför känner du att du har gjort sådana upprörande, grymma misstag?” Förstå att det du gör i den här situationen först blir till klander/skam/skuld/fel; du blir efterklok och du tror, känner också, inom det antagandet,… och kan vi säga, inte helt korrekt … att du inte vägleds gudomligt.

Och även när den gudomliga vägledningen kommer från ditt söta högre jag, tror du inte att det är gudomlig vägledning. Dessa brev kom inte från ditt egoistiska jag; de kom från en plats i ditt hjärta. Vad du gör … och det är det perfekta tillfället att rätta till detta, och ja, vi kommer till brevet och blommorna … men vad du gör – ja, och du har benämnt det korrekt – är att du har fallit i fällan att bära det förflutna och lägga det i framtiden och sålunda är du är frusen, du är bunden.

Och du lever i en värld av tänk-om: ”Vad händer om jag inte klarar det, vad händer om jag aldrig blir fri, vad händer om jag inte riktigt förstår, vad händer om mitt hjärta inte är känt … tänk om, tänk om, vad händer om? ”Kära hjärta, ge mig det tvivlet! Ge mig det tvivlet och låt oss omformulera, för jag vet och du gör det också [skrattar], du kommer inte att stoppa dina tänk-om! Så, låt oss omformulera det.

Så fort du börjar känna tänk-om: ”Tänk om mitt brev/mina brev mottas med ett helt öppet hjärta av kärlek och förståelse? Tänk om agenturen hittar den perfekta skolan och barnen för mig, klassrummet där jag kan ge av min kärlek, min insikt och mitt heliga jag? Tänk om blommor levereras till mitt hjärta och mitt heliga väsen av älvorna, änglarna och Modern själv varje dag? ”

”Tänk om jag har rätt i den större planen, om jag har rätt i att jag är på rätt spår? Tänk om jag är så djupt älskad att när jag känner att jag kan tappa taget, att jag faktiskt lyfts upp i mina vingar, sedan Metatrons vingar och lyfts tillbaka till Himlen och placeras precis där jag behöver vara? ”Tänk om?

Låt oss omformulera det! Så snart du befinner dig på väg ner i kaninhålet, går ner i spegellandet, ändra det och låt mig övertyga dig, älskade, du är så djupt älskad och du är på rätt spår och du är på väg.

Nu vill ekona locka dig tillbaka för att de ser dig gå framåt, och det finns energier på planeten som inte vill att denna övergång ska genomföras. Det pågår redan, men de vill inte se det klart! Så dessa tvivel nyper i dig. Lägg dem där de hör hemma, i soporna, i avskrädet, i skräpet!

Jag ger blommor till ditt hjärta. Innan du skriver igen, innan du skickar blommor till någon – inklusive oss, förresten! – låt oss och dig öppna den här dörren till ditt hjärta, älskade. Vi knackar på – just nu! – och låt oss ta med blommor till dig. Låt oss ta med doften av vår och sommar och en ny början. Låt oss ta med blommornas skönhet, även om den kan jämföras mycket dåligt med blommorna i ditt hjärta. Det är dags att sluta förneka kraften av vem du är.

När jag har sagt till dig: ”Du är löftets väktare”, då är löftet, älskade, inte bara ditt löfte till Modern, vårt löfte till modern, för att uppfylla hennes Dröm. Det är också det löftet. Det är du som ger en bukett, och det spelar ingen roll om det är smörblommor eller penséer eller rosor. Det är du som ger buketten till mänskligheten, till barnen och de vuxna som alltid har varit barn. Och det är inte en förolämpning; det är en komplimang för den vuxna som vet, som du, hur man håller barnet, mysteriet, magin vid liv. Det är gåvan.

Barnen, de nyfödda – du är en välkomnare för de nyfödda – förmågan att vara barnslig betyder att du är närmare Himlen än någonsin, som du har återvänt till innan den bleknar bort, och det är vad människor behöver just nu. Det är inte bara mer lärande, mer information. Det är att minnas den djupaste anslutningen till Moderns trädgård. Och Moderns trädgård är hjärtat och anden och medvetandet hos alla varelser – och blommorna, ja, den är tankarna och känslorna, men den är också de fysiska kropparna.

Modern har planterat sin trädgård inte bara med blommor och träd och stenar och hav och bäckar. Hon har planterat den med människor, stjärnfrön, jordväktare och hybrider av alla slag och färger. Låt inte några energier ta dig bort från ditt barn. Låt oss omformulera dina tänk-om. Och när du har fått hela erbjudandet, inte bara vårt erbjudande utan ditt erbjudande av blommor till ditt hjärta, fortsätt sedan och skicka blommorna. Är det klart?

S: Ja, det är det. Det tjänar mig och det är ett så vackert sätt att säga allt på. Jag förstår det helt och jag ska köpa blommor idag och jag har redan börjat ge blommor till mitt hjärta. Och kommer blommorna att hjälpa till att läka vår vänskap, vårt förhållande?

M: Ja, för när du skickar blommorna skickar du dem med den här energin, inte energin av ”snälla förlåt mig” eller energin av ”jag gjorde fel”. Det är underförstått, ja, men det du verkligen gör är att skicka energin av kärlek, öppning, äkta autentisk vänskap, så svaret är ja.

Ja, för det är vad vänskap är. Det är en dubbelriktad väg. Du vet detta mycket tydligt. Du har pratat med oss hela ditt liv, men det är en dubbelriktad väg eftersom du också har tillåtit oss att prata med dig. Och jag menar inte bara i dessa kanaliseringssessioner, för vilka vi är tacksamma, utan jag pratar om hjärtkänslorna, orden, samtalen som har ägt rum mellan dig och mig eftersom det är en dubbelriktad väg.

Så ja, vänskap, i ordets verkliga betydelse, kan inte existera utan att det är en tvåvägskommunikation.

 

Kanaliserad av Linda Dillon
©2020 Council of Love, Inc.
https://counciloflove.com/

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...