Ärkeängel Metatron via Natalie Glasson, 19 november 2021

 

Ärkeängel Metatron via Natalie Glasson, 19 november 2021

Ärkeängel Metatron

Stabilitet av Ärkeängel Metatron

Kanaliserad genom Natalie Glasson – Originalkälla: Sacred School of OmNa

 

 

Hälsningar, jag är Ärkeängel Metatron, vilken glädje att vara i er närvaro. I detta ögonblick blommar ni ut, blommar in i Uppstigningsprocessen och den ni kom till Jorden för att förkroppsliga?

Det är en underbar kontemplation att fråga sig själv vad kom jag till Jorden för att förkroppsliga? Vilken del av min Uppstigningsprocess kom jag till Jorden för att förkroppsliga?

Jag vill dela med dig att din Uppstigningsresa sträcker sig över många livstider och många resor på de inre planen. Denna livstid du för närvarande existerar i är bara ett ögonblick i din maffiga och expansiva Uppstigningsresa. Ni har valt att vara på Jorden i detta ögonblick av er enorma Uppstigningsresa. När ni finns på Jorden är det ett ögonblick, en process och upplevelse av jordning. Att vara jordad i Jorden och vara jordad i vem du verkligen är. Du har valt att existera på Jorden nu för att uppleva detta ögonblick av din Uppstigningsresa. Din enorma Uppstigningsresa har många nivåer, kvaliteter och fokusområden. Du kanske befinner dig i ett fokusområde där du lär dig om tacksamhet, lär dig hur du skall övergå mellan dimensioner, bemästrar dina helande förmågor eller kanske du behärskar tekniken att ansluta till alla aspekter av Skaparen. Din nuvarande livstid är ett ankare för vad din Uppstigningsresa än är, den enorma och expansiva Uppstigningsresan som sträcker sig bortom denna livstid. Ni har valt att komma till Jorden för att verkligen uppleva mycket djupt denna del av er Uppstigningsresa. Vilken del av din Uppstigningsresa har du kommit till jorden för att uppleva djupt? Vad har du kommit till jorden för att verkligen uppleva i din kropp?

Din kropp är som en behållare för Skaparens expansiva energi. Det är som att ha ett mikroskop för att titta djupare och djupare in i något, in i dina egenskaper, din energi, dina erfarenheter, förståelser och insikter eller en aspekt av upplysning. Inte bara kan du uppleva det, du kan titta djupare, du kan känna det med varje sinne av din varelse. Med alla dina sinnen kan du förkroppsliga det, sitta med det, vara närvarande, bli det och du utstrålar det.

Föreställ dig att denna livstid har ett syfte att jorda och undersöka en aspekt av din Uppstigningsresa. Vad är det som denna livstid handlar om för dig? Varje persons förståelse kommer att vara helt annorlunda, även om era Uppstigningsresor kan vara liknande. När du ställer denna fråga till dig själv får du förståelsen att din själ är närvarande för att verkligen uppleva något, för att till fullo uppleva, erkänna och undersöka det grundligt.

Vad är det du har kommit till Jorden för att uppleva? Ser du mönster i ditt förflutna? Något som du har försökt utveckla, lära dig eller förkroppsliga, eller kanske är det något helt annat. Det är något som bara går upp för dig nu. Detta är ett underbart sätt att upptäcka och främja ditt syfte på Jorden. Ofta finns det många ögonblick av Uppstigning som krävs för att förkroppsligas och upplevas i din jordiska verklighet, ibland finns det bara ett tema. Vi talar om detta eftersom det finns ett behov av en koppling mellan er Uppstigningsresa som är så expansiv och vidsträckt, och er fysiska verklighet, som är väldigt jordad. När du känner igen detta perspektiv ger det stabilitet. Detta betyder att vad som än händer utanför dig och till viss del inuti dig, kan du existera i din fysiska verklighet på jorden, och din Uppstigningsresa med stabilitet. Du är stabil, trygg och balanserad. Detta är väsentligt i dessa tider när Uppstigningen går snabbt, när människor transformeras på Jorden och gammalt bagage, eller onödiga energier stiger upp för att frigöras. Din stabilitet, din jordning är oerhört viktig och det finns två mycket enkla sätt att jorda dig själv.

Den första är helt enkelt att erkänna marken, Jorden, närvaron av Moder Jord under dig oavsett om du står, sitter eller ligger ner. Den kopplingen, den beröringsförbindelsen med Jorden är oerhört viktig, det räcker för att jorda dig. Om du står med fötterna på jorden, på marken eller jorden, eller gräset, känner du att du verkligen erkänner att du är närvarande med känslan av att dina fötter berör och placeras på Jorden. Om du sitter eller ligger ner är det samma sak med din bakdel, rygg och hela kroppen. Om du är närvarande med din kropp och märker att den rör vid Jorden skapar detta en anslutning som kommer att jorda dig.

Detta är viktigt nu på Jorden eftersom många tappar kontakten med sig själva och tappar kontakten med Jorden på grund av förvirringen och kaoset som skapas. Om du kan gå tillbaka till enkla metoder som den som jag just har beskrivit, kommer detta att skapa en enorm stabilitet i din verklighet och varelse.

Den andra aspekten av jordning är att vara närvarande. Att vara närvarande i vad som händer inom dig, vara närvarande med vad som händer omkring dig och öppna din observation genom att ta dig tid under dagen för att observera. Du kan sitta en lugn stund och observera. Som du ser kan du fråga dig själv vad du tänker på? Hur känner jag mig känslomässigt? Hur mår jag fysiskt? Ta sedan en stund, öppna ögonen och observera din omgivning. Se med dina ögon på de fysiska saker som omger dig var du än är och känn sedan in i din omgivning. Fråga dig själv, vad kan jag känna? Vad säger min intuition mig om min omgivning? Det handlar inte om att få svar, inspiration eller att försöka fixa eller lösa saker, det handlar bara om att observera.

Du kan observera att ditt sinne rusar, du kan observera att dina känslor är förhöjda, eller du känner dig stressad, du kan observera att din kropp känns ganska avslappnad eller kanske spänd i områden. När du observerar din omgivning kan det komma reaktioner inifrån dig, observera dem helt enkelt och det är allt. Sedan om du vill kan du ansluta till ditt hjärta eller din själ. Andas djupt genom näsan och låt ett uttryck av kärlek stråla ut från din varelse.

Med dessa två övningar kommer du att bli mer stabil på Jorden. Det är ett erkännande av att Jordens verklighet nästan är som en förstoring in i din resa och att du är här för att känna, erkänna, förkroppsliga och jorda. Oavsett vad som händer utanför dig, oavsett vad som händer inom dig, kommer detta att stabilisera dig. Dessa tre saker, jordningen, observationen och medvetenheten om att din kropp, din verklighet tillåter dig att fullt ut uppleva och uttrycka ditt högre väsen.

Jag, Ärkeängel Metatron, är närvarande med er för att stödja er och ni kan be mig vad ni vill, min energi kommer att omge er och stödja er.

Jag tackar er,

Jag är Ärkeängel Metatron

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...