Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 november 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 november 2021

 

Era Andliga Guider, 5D-chakran & Oss

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi ger er exakt vad ni behöver i dessa överföringar. Vi kan leverera så mycket mer till er än vad de ord Daniel här talar kan förmedla till er. Vi levererar meddelanden till er i meddelandena, och när ni tar emot dessa överföringar får ni de nedladdningar, uppgraderingar och aktiveringar ni behöver. Vi vet vilka som kommer att ta emot varje sändning inom tjugofyra timmar med en hög grad av säkerhet. Vi kan naturligtvis inte se ”framtiden”, eftersom det finns mer än en.

Men vi vet vad ni behöver och vi levererar det. Det är också så er Jord fungerar och hur er sol fungerar. Så här arbetar era guider med er. Detta är hur så många andra välvilliga varelser tjänar mänskligheten, och så är det upp till er alla att tillåta det som ges. Det är därför vi uppmuntrar er att ansluta till er sol och er planet. Vi hoppas att ni får kontakt med oss ​​på grund av hur ni känner för er, och vi vet att många av er gör det. Vi vill att ni ska få kontakt med era guider av samma anledning. Vi vill att ni ska få kontakt med dem för att de är era vänner, för att de älskar er villkorslöst och för att de har ägnat sig åt er under hela denna upplevelse.

Vi skulle säga, ’Under hela denna livstid’, men efter att ni skiftat, kommer era guider att gå vidare till något annat. Ni kommer att få en ny uppsättning guider. Ni kommer också att få mer tillgång till ert fem dimensionella chakrasystem. Just nu ansluter ni er till det chakrasystemet i vissa ögonblick, men ni är fortfarande till stor del styrda av de tredje dimensionella chakran som ni föddes med eftersom ni fortfarande har arbete att göra inom det systemet.

När ni har fullständigare tillgång till chakra åtta till tolv kommer ni att känna er mycket kraftfullare, mycket mer i samklang med alla de högre frekvensenergierna. Ni kommer att vara era högre jag, och ni kommer att känna oss tydligare. Era guider är sju dimensionella, vilket betyder att de är närmare er. Vi pratar om era personliga, specifika andliga guider. Alla av er kan uppleva en uppstigen mästare eller en ärkeängel som guide, men era personliga andeguider är era vänner. De är er själs familjemedlemmar, och om ni känner för dem kommer ni att veta att ni aldrig är ensamma, och ni kommer att känna deras kärlek.

Om ni pratar med dem och bara lyssnar med ert inre öra efter ett svar kan ni ge upp. Men om ni visar er uppskattning för dessa vackra varelser och känner för kärleken som kommer tillbaka till er, det är då ni kommer att veta att ni har vägledning, stöd och villkorslös kärlek runt er hela tiden. Det är så vi vill att ni ska uppleva oss från och med nu, och det är verkligen så vi vill att ni ska uppleva era andliga guider från och med nu.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...