Galaktiska Ljusfederationen – Tacksamhet – via Inger Norén, November 23d, 2021

 

Galaktiska Federationen via Inger Norén

23 nov 2021

 

Tacksamhet är något som alla borde känna i sitt liv och till allt man har fått uppleva, på gott och ont. Livet är en gåva som avser att höja oss i andlighet och medvetenhet även om det ser väldigt svårt och oroligt ut just nu i världen. Mycket av det vi upplever har vi bett om att få innan vi inkarnerade på Jorden och det är något som vi ska vara tacksamma för. Att få vara med i denna tid då så mycket händer på Jorden och även i Universum är något som påverkar oss alla i väldigt lång tid framöver och det avser även de som är på den andra sidan väven.

Att känna en tacksamhet för att man får se solen stiga upp varje dag och känna att det kommer en ny dag som har en ny erfarenhet tillsammans med andra människor i olika sammanhang är det en stor och fantastisk upplevelse med att märka denna ljusare attityd som många visar mot varandra nu i denna tid, trots allt mörkt som händer. Kärleken och ljuset har ökat i varje människa och det har verkligen börjat märkas med hur ljusare och lättare kommunikationerna har blivit mellan människorna. Mycket beror det på de starka kärleksenergier som träffar Jorden nu från många ljusvarelser och från den stora centralsolen.

Dessa energier har påverkat många människor som har börjat funderat på varför de har kommit till Jorden i denna tid och även förstått att alla människor måste arbeta tillsammans för att kunna hjälpa denna planet till en ren och hållbar planet. Många känner även tacksamhet för att det äntligen har börjat bli en gemensam strategi i att så många människor är engagerade i olika projekt för planetens välbefinnande. Att känna tacksamhet för denna fantastiskt vackra natur som finns på Jorden och känna en frihet med att denna Jord kommer att tillhöra människorna inom en inte allt för lång tid och bli det paradis som den en gång har varit, är en stark avsikt för att känna glädje och tillförsikt inför framtiden.

Det är mycket oroligt i världen med virusattacker och vaccin, men den eran är snart över och då börjar en ny tid för människorna för att börja ett nytt och annorlunda liv som är en gåva och som människorna har förtjänat efter allt detta experiment på Jorden. Detta är något som alla borde vara tacksamma för även om man inte riktigt förstår hur oerhört stort detta är i utvecklingen och som är det största som har hänt i historien för människorna. Glädjen är stor i Universum för alla andra varelser som ser hur människorna med sin styrka och sitt mod har tagit tillbaka sin planet och alla längtar efter att få träffa människorna efter den stora transformationen. Då är alla synliga för varandra och firandet kan börja.

Att försöka hålla en distans till det som händer omkring i världen är ett sätt att klara av de många svåra upplevelser som kommer i denna tid och att försöka förlåta allt som har hänt är även det något att vara tacksam för. Trots allt är detta något som vi har bett om för vår utveckling för att bli kärleksfulla och medkännande varelser som nu har fullgjort detta i en era som äntligen har gått mot sitt slut. Att vara tacksamma för att det äntligen går mot betydligt ljusare tider och med kärleken till allt levande i Universum är vi så tacksamma för vi att få följa med i denna stora manifestation med människorna.

Galaktiska Federationen

Stort tack och i kärlek jag tjänar. Jag Är

Till min hemsida: https://www.eurora.se/

 

 

 

 

Du gillar kanske också...