Ärkeängel Michael via Camilla Nilsson, May 4th, 2019

Kanaliserat budskap från Ärkeängeln Mikael genom Camilla Nilsson 190504

 

Jag är Ärkeängeln Mikael och jag vill hjälpa er att lyfta genom dimensionerna.

Att låta var och en få tillgång till sin bakgrund.

Att hjälpa var och en att se sin sanna essens.

Det uttrycks många sanningar överallt men somligas sanningar går i konflikt med andras. Så vad ska du då tro på?

Det eller det eller något helt annat?

Det handlar om att skapa din egen sanning.

Det som klingar rätt i dig.

Det som kan hjälpa dig framåt på den väg just du går på. Du unika, fantastiska människa.

Ni är alla olika med olika historik och med olika saker att lära i detta liv som ni har valt att nedstiga till. Många av er är öppna och lyhörda inför oss entiteter trots att de flesta av er ej kan uppfatta oss i era fysiska liv.

Låt mina gyllene vingar omsluta dig och låt dig lyftas.

Lyftas genom dimensionerna för att hitta din källa. Den plats där du är fullkomlig och låt denna energi följa med dig ner till jorden där den kan hjälpa dig med det du möter i ditt liv.

Låt mig så omsluta dig med mina gyllene vingar och skänka dig tröst när du behöver det, beskydd när du känner dig utsatt och kraft när du känner dig svag. Jag lägger min beskyddande blå energi runt dig och ger dig tröst när du känner dig nedstämd. Med min blåa energi hjälper jag dig att känna din kraft.

Den kraft du kanske upplever dig sakna.

En kraft du kanske inte ens visste att du hade.

Med din kraftfullhet definierar du din plats på jorden.

Med din kraftfullhet låter du dina inre sår att läka.

Med din kraftfullhet tar du kommandot över ditt liv och vet vad som är det rätta för dig. Vilken väg du ska vandra på.

Vilka val som passar dig, ej ihopblandat med de andras.

På så sätt låter du ditt liv skapas utifrån din sanning.

Låt andras sanningar inspirera dig men sug på dem som på en karamell.

Kanske består karamellen av flera olika lager.

När ett har smält ner, kommer nästa som inte alls smakar lika gott. I alla fall inte just nu. Kanske senare. Ta då karamellen och lägg tillbaka den i sitt papper istället för att slänga bort den för kanske är din inte redo för nästa lager ännu. Kanske kommer du inte heller att bli det men då är det bara att låta det vara.

Mina kära vänner. Låt dessa ord jag nu uttalat sjunka in i dig eller inte alls.

Låt dig ha din sanning.

Låt dig skapa ditt liv utifrån din sanning.

Lev ditt sanna liv.

Med kärlek och omtänksamhet låter jag mina gyllene vingar omsluta den som så önskar.

Ärkeängeln Mikael.

Du gillar kanske också...