Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 maj 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 maj 2019

Hur information påverkar er ∞ 9D Arkturiska Rådet

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har upptäckt det bästa sättet att komma igenom till er alla, enligt vad vi ser i era medier. Det verkar som att det bästa sättet att nå mänskligheten är att vädja till era rädslor. På det sättet kontrolleras och manipuleras ni till att leva mindre liv och det finns vissa människor i er värld som drar nytta av ett samhälle som står i ett konstant tillstånd av ångest och är redo att bli knuffad över kanten av rädsla för minsta anledning.

Men vi kommer aldrig att använda dessa tricks eller spela dessa spel med er. För det första har vi inget att vinna genom att göra det. För det andra vill vi hjälpa er, inte utnyttja er. Så det är vår rekommendation att ni uppmärksammar vad ni får när det gäller informationen som andra delar med er. Är informationen avsedd att göra det möjligt för er och påminna er om att ni skapar er verklighet? Eller är det tänkt att ingjuta en känsla av panik? Välj klokt vad ni ger er uppmärksamhet. Det är en sak att titta på en dramatisk eller skrämmande film och det är en annan sak att låta det verkliga livet vara det som manipulerar er emotionellt.

Det finns vanligtvis några sanningar som strös in med manipulationen för att vädja till er logiska sida, men ni behöver inte uppmärksamma varje sanning som finns där ute. Ni behöver inte vara medvetna om allt och alla som potentiellt kan skada eller döda er för att vara säkra och trygga.

Så ni behöver uppmärksamma hur olika informationstyper påverkar er vibrationellt. Och om ni är i linje med era känslor, om ni är medvetna om dem, så kommer ni naturligtvis att närma er mot det som är upplyftande, hoppfullt, bemyndigande. Ni vill få den hjärtevärmande informationen att komma till er, för den finns där ute. Det finns faktiskt gott om den där ute, men det som inte finns tillräckligt av är omdöme. Ni måste använda urskiljning för att avgöra om något tjänar er eller om det finns för att manipulera och kontrollera er.

Era känslor är mycket kraftfulla och ni har säkert tillräckligt med bearbetning att göra av de negativa känslorna utan att ge er själva mer. Vi förespråkar att ni söker efter sanningen inom er, att ni får er information direkt genom att lyssna in, genom att lyssna på er intuition och till Moder Natur. Det är nyckeln till att leva lyckliga alltid och göra denna övergång till den femte dimensionen glädjefylld.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har uppskattat anslutningen med er.”

Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Watch the Video Here – I’m in It!

 

 

Översättning: Bodil

You may also like...